Jump to content

Valialt

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Valialt

  1. מחפשים רכב למשפחה, זוג+2. מצאתי אפשרות לקנות S-CROSS 2022, יד2 מליסינג שעשה קרוב ל200,000 קילומטר. איך הרכב מחזיק בקילומטרז' גבוה? במיוחד לאור שהוא טחן הרבה.
  2. Valialt

    פיג'ו 2008

    האמת שראיתי עוד 2-3 רכבים דומים מבחינת מפרט ומחיר. אני בהחלט אבקש ספר טיפולים וגם הוציא דוח בלקר. עוד משהו ששווה לברר? כמובן שנלך לבדיקת מוסך מורשה פיג'ו.
  3. Valialt

    פיג'ו 2008

    אני אשאל, לפי הבנתי הוא יחסית חדש. אם הוא הוחלף יש משהו שצריך לשאול? לוודא האם החליפו שמן ואם כן מה?
  4. שלום לכולם, אנחנו משפחה +2 מחפשים רכב שיהיה לנו נוח ומרווח. שקלנו מספר רב של אפשרויות ונתקלנו בפיג'ו 2008 בנזין 1.2 שנת 2018 עם כ100 אלף קילומטר. אני יודע שזה הדגם עם המנוע הבעייתי, אבל העלות של הרכב הזה היא 20,000₪ וכל אופציה אחרת שמתקרבת לרכב מבחינת נוחות, קילומטרז' או שנתון קופצת לסביבות ה50,000₪. הרכב עבר החלפת מנוע ורצועת טיימינג שנה שעברה האחראיות של פיג'ו. השאלה שלי היא האם בשביל זוג שנוסע בעיקר נסיעות עירוניות, בערך 15k בשנה האם שווה לקנות את הרכב, לשמור עליו מטופל מבחינת שמנים והחלפת רצועה לפי הנחיות המוסך?
  5. אפתח ואומר שאני ואשתי לא אנשי רכבים, לא מבינים יותר מידי וזה הסיבה שאני פונה אליכם, עד עכשיו הסתדרנו עם היונאדי i10 הישנה שלנו. שלום לכולם, המשפחה מתחרבת ובהתאם צריך לקנות רכב חדש. אנחנו זוג עם ילד ועוד אחד בקרוב, מחפשים אוטו (ידני או אוטומט) שיתאים לנו מבחינת נוחות ומקום. היות ואני וזוגתי יחסית גבוהים חשבנו על קרוסאובר עם תקציב עד 50,000. חיפשתי קצת ביד2 ובאינטרנט ואני רואה הרבה דעות חלוקות, חשבו על קיה ספורטאז' אבל אנשים אומרים שאחרי 10 שנים היא פחות אמינה. אשמח להמלצתכם בנוגע לבחירת רכב.
  6. שלום, הרכב חטף מכה בתחתית מבור קטן בכביש, בדקתי וראיתי שיש טפטוף של מים מלמטה אבל חשבתי שזה רק המזגן. אחרי כמה דקות ראיתי שהכתם גדל בצורה משמעותית וגם התווספו הכתמים מהחלק הקידמי של הרכב, כשנגעתי בפגוש הקדמי מהצד האחורי שלו הרגשתי שהוא רטוב. יכול להיות שזה רק המזגן או שמשהו אחר נפגע?
  7. מחירון 18 ביצחק לוי ו16 ביד2 רכבים דומים עולים גם כן בסביבות ה20~16. הוא רצה 20 בהתחלה ואחרי זה ירד ל18, כששאלנו למה 20 הוא אמר שזה המחירון שהוא קיבל מסוכן רכב.
  8. שלום, אנחנו זוג סטודנטים שמעוניינים לרכוש רכב, מצאנו יודנאי i10 ידנית מ2012 עם קילומטרז' נמוך (מתחת ל60,000). אני וזוגתי לא מבינים כל כך ברכבים, והבחור דורש 18K על האוטו. מישהו יכול לסייע האם מדובר בעסקה שווה? חיפשנו מיני כזה או פיקנטו אז סוג הרכב כן טוב לנו. יש קצת עבודה לעשות על הרכב כמו קלאץ', מצבר, אבל לא משהו משמעותי, הערכה של מוסך היא בסביבות ה2K.
×
×
  • תוכן חדש...