Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אנחנו מתלבטים לגבי פיג'ו 2008 מהשנים  2017, 2018 , 2022.

האם יש הבדלים משמעותיים ביניהן 

למה כדאי לשים לב ? איזה דגם מאיזה שנתון הכי מועדף?

תודה רבה

פורסם

ב2020 הגיע הדור החדש והוא העדיף בכול תחום.

למנוע הבנזין יש רצועה בעייתית שיכולה להתפורר, לכן יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף ורצועה כול 4 שנים או 60 אלף. לכן אם לקנות אז רכב באוזר ה 60 אלף ולהחליף. יש פה דיווחים שיכולה להיות

צריכת שמן לקראת 100 אלף עקב גומיית שסתומים אך רובם של הבעיות היו בגלל הרצועה.

הגיר פלנטרי אמין,נוחות טובה אך לי ההגה מסתיר את לוח המחוונים עקב עיצובו.והמחיר שלהם זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן אותו מנוע אך הדגם החדש הגיע במקור עם רצועה עמידה יותר, וכמובן הרכב עצמו שונה לגמרי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השנתון שמומלץ להימנע ממנו הוא כל השנתונים מלפני 2026

אם אתם קוראים את זה מהעתיד, תוסיפו +x

X=מספר השנים שעברו מאז כתיבת התגובה

• אהבתי 2
  • מצחיק 6
פורסם
לפני שעתיים, שחר 1 כתב:

אנחנו ראינו שגם הרצועה ה"עמידה" מתפוררת...

כי הוראות היצרן בפועל לא נכונות.

אם היו מחליפים כול 4 שנים או 60 אלף הרבה מאוד בעיות היו נמנעות.

אבל מי יודע את זה? הרוב לא.

פורסם

כן קראתי את זהפה זה מקרה מעניין של שני רצועות מתפוררות בתקופה קצרה.

אך לרוב אם תקרא את המקרים בפוסט על פיורטק ו קרים באופן כללי תראה שרובם טופלו בהתאם ליצרן ולא הוקדמו הטיפולים.

השנה החלפתי רצועה, היא הייתה בת 4 ועברה 20 אלף מאז הריקול ב 2020, התחילו סימני בלאי.

אם הייתי מחכה להוראות יצרן, כניראה הייתי נכנס לסטטיסטיקה התפוררות.

לכן כמה מקרים היו יכולום להימנע? אני חושב שהרבה.

פורסם (נערך)

השאלה היא לא כמה מקרים היו יכולים להימנע. ברור שהרבה.

הנקודה היא שגם הקפדה על תדירות החלפה קיצונית (להחליף רצועת טיימינג כל 60 אלף או 4 שנים זה לא דבר נפוץ במנועים...) לא מבטיחה כלום. עובדה שיש מקרים (לא אחד ולא שניים) שמראים שהעסק בעייתי גם עם תדירות החלפה כזו.

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

הדגם היחיד שמומלץ זה כנראה הדיזל והחל מייצור של ינואר 2023 שמגיע עם השרשרת המשודרגת או משנתון קודם ובתנאי שעברה כבר החלפת שרשרת קמשפטים.

בכל הפיורדרעק בכלל לא הייתי נוגע אלא אם אתה נוסע ממש מעט כל שנה וקפדן מאוד בטיפולים.

פורסם

בקיצור:

מהשנתונים שרשמת, אף מנוע בנזין לא מומלץ.

מנוע דיזל מומלץ, בתנאי שבודקים/מטפלים בנקודות החולשה שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...