Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לפד לעכבר

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

עובד עם עכבר מעולה (logitech mx master 3s) מחפש פד שיתן בראש.

יש לי כבר הרבה שנים את הפשוטים, כל פעם הם מקבלים "בטן" ואני צריך להחליף. 

מישהו מכיר פד טוב עם כרית?

תודה

פורסם

אני עם פד פשוט עם כרית ג׳ל לשורש כף היד שקונים בכל חנות.

גם בעבודה וגם בבית. מחזיק לי שנים. בשלב מסויים הבד מתבלה ונקרע, בדר״כ באיזור הכרית, ואז מחליפים.

החסרון היחיד הוא שהשיערות של החיות לפעמים נתפסות בו ואז נתקעות בעינית וצריך טשיו או קיסם כדי לנקות.

פורסם

אני עם משטח פד גדול שיושבים עליו העכבר והמקלדת. יש לי כדור ג׳ל נפרד שעליו מונחת היד. גם יותר נוח לקחת אותו למשרד כי זה לא משטח מלא.

מה שכן, לא התחברתי ל-mx בכלל. מעדיף עכברי גימינג קלילים (שוקלים פחות מחצי מהבהמה הזאת). את הmx שלי הבאתי לאשתי.

פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

יש לי כדור ג׳ל נפרד שעליו מונחת היד. .

יכול לשלוח תמונה של דבר כזה?

לגבי MX, אני משתמש ב7 לחצנים שונים שיש בו כל הזמן (גלילה ל4 כיוונים, קדימה ואחורה בדפדפן) - זה סופר נח לעבודה מרובה.

פורסם
לפני 19 דקות, GTאי כתב:

יכול לשלוח תמונה של דבר כזה?

לגבי MX, אני משתמש ב7 לחצנים שונים שיש בו כל הזמן (גלילה ל4 כיוונים, קדימה ואחורה בדפדפן) - זה סופר נח לעבודה מרובה.

אתה צריך לחפש wrist mouse rest:

IMG_9946.thumb.jpeg.a36716f41f278eb28ef8abb374d025a1.jpeg

פורסם

מצטרף להמלצה על כרית ג'ל.

ד"א, בעבודה אני משתמש במשטח עכבר זול מעלי (שקלים בודדים) עם כרית ספוג ומחליף כל מספר חודשים. מה שגיליתי הוא שכדאי להדביק אותו לשולחן עם דו"צ לשיפור היציבות על שולחנות חלקים.

לפני 22 שעות, GTאי כתב:

עובד עם עכבר מעולה (logitech mx master 3s)

נחמד לחובבים😀

אני משתמש ב G600 ואע"פ שניתן להגדיר כל אחד מ 15 הכפתורים בצורה שונה בהתאם לאפליקצייה בה משתמשים אני מרגיש מפעם לפעם שהייתי מעדיף עוד 2-3... עובד איתו כרגע, אותם הכפתורים שמשמשים בהגדרות דפדפן (שמור קובץ, חפש, פתח בטאב חדש וכו') משמשים בצורה שונה בהגדרות ה IDE (StepOver, StepOut, Declaration  וכו')

קשה לתאר כמה זה נוח.

logitech-g600t-mmo-gaming-mouse-20-buttons-8200dpi-black-206494_1080x.jpg?v=1719390254

פורסם

גם לי נשבר מהפדים הפשוטים עם הג'ל, הכרית מתפגרת לי אחרי כחצי שנה. 

קניתי כרית לחוד והכנתי לעצמי משטח (עם פד מלבני פשוט, החלק הזה לא מתבלה). 

זה היה לפני לא מעט שנים, כבר לא זוכר בדיוק מתי (כבר נמחק מהסטוריית ההזמנות... עדיין עובד יפה!). 

הנה לינק לדוגמא של מה שקניתי (הקצר).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זו... זו הכוונה ב"כרית מתפגרת"... :rofl:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...