Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יפה מאוד,מה שאתה מציג בסרטון אני עושה את זה שנים, הרעיון הוא בדיוק אותו דבר רק שאני משתמש במכשיר שטיפה של חברה worx  עם לחץ 56 בר wu633.91 זה הדגם שרכשתי מזמן.

דבר נוסף,אני גם משתמש אותו סבון מה שכן תמיד רציתי לקבל  הרבה קצף ולצערי לחץ מים של המכונה  לא היה מספיק כדי לקבל שכבה עבה של קצף ואז חיפשתי פתרון ומצאתי.

הזמנתי מכשיר סופר איכותי לקצף ידני וגם אותו הפכתי לחצי אוטומטית בעזרת מדחס נייד שגם פעול מסוללה וגם מדחס הוא של חברת וורקס.

אני בכלל מכור על חברה וכל הכלים שלהם על בסיס סוללות.

ממליץ גם לך לרכוש ולנסות את המכשיר ליצירת קצף,תאמין לי תברח אותי ,שוב פעם זאת רק המלצה.

רכשתי מכשיר קצף ב eBay לפני מספר שנים

מדגם  Marolex Axel 3000 ,חפש סרטונים.

אני מקבל קצף עם סבון שגם אתה עובד בעובי של סנטימטר,נותן לקצף לעבוד ולהוריד אבק .

לעבוד איתו ממש תענוג,הוא מגיע עם מספר ראשים לעובי קצף שונה.

לגבי צינור שלא יברח ,אצלי מחובר כדור עגול  מעל הפילטר וגם תפסן שמתחבר לדלי, למעשה לקצה שלו וגם מחובר לצינור. לפעמים אני נעול את ידית של הדלי כך שהיא לוחצת על כדור ואז צינור נמצא לחוץ ופילטר מים תקוע בקרקע של הדלי ולא צף כמו שזה קורה לך.

כל הכבוד על ההשקעה.ישר כוח!👍

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מצטרף לנאמר מעלי, בנוסף ממליץ להשתמש בג'ריקן 20 ליטר, נוח יותר לסחוב עם המים ויעיל יותר בשמירה על צינור היניקה שלא יברח. אם כי כל משקולת תחזיק אותו במקום.

האקדח חלש בשביל הקצפה טובה. ההמלצה למקציף בהחלט טובה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 7.4.2025 בשעה 9:42 PM, alechko01 כתב:

משתמש במכשיר שטיפה של חברה worx  עם לחץ 56 בר wu633.91 זה הדגם שרכשתי מזמן

איזה אביזרים מקבלים עם המכשיר?

פורסם
לפני 19 שעות, _slayer_ כתב:

איזה אביזרים מקבלים עם המכשיר?

היי

יש לי כל הכלי של וורקס גם כתומים וגם ירוקים ויש לי הרבה סוללות  ,כך שרכשתי דגם עם אבזור מינימלי כי לא הייתי צריך. יש לי גם דגם קודם חלש יותר אבל לא בהרבה אז קיבלתי מספר ראשים,דלי מתקפל, מברשת ,מיכל לסבון ,מאריך ועוד ראש פיקה,צינור 5 מטר .

חיפשתי תמונה אז מצאתי כמו בלינק וזה דגם קודם שלי .

https://www.wallashops.co.il/item/57721

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...