Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו טווינגו , אין לי צמיג ספייר -  ואני מחפש נואשות חישוק (כלשהוא )  משומש  , ואף פנצ׳ריה לא מוצאת לי .   

כולם אומרים לי שזה ג׳אנט מיוחד .   - וזה הקישקוש הכי גדול ששמעתי בחיי  כי בסופו של יום מדובר בחישוק סטנדרטי של  מותג רנו / ניסאן / דאצ׳יה .. 

לטווינגו יש שני מידות שונות מאחור ומקדימה,  ועם שני ווריאנטים שונים בקוטר החישוק 
15-  185 מאחור ו 165 לפנים 
16 -    205  מאחור  ו 185 לפנים  

סידור הברגים הוא 4x10   הכי סטנדרט שיש   וקוטר הנאבה הוא  60 מ״מ 

• Center Bore / Hub Bore: 60.1 mm
  • Bolt Pattern (PCD): 4x100
  • Wheel Fasteners: Lug bolts
  • Thread Size: M12 x 1.5
  • Wheel Tightening Torque: 115 Nm

לפי האתר https://www.wheel-size.com  - הדבר ממש סטנדרטי -  ותואם הרבה רכבים  אחרים במיוחד מממשפחת  רנו/ניסן / דאצ׳יה .. 

מי יכול לייעץ מה לעשות .. 
כל שאני מחפש זה חישוק משומש  15״ - עם צמיג 165 שישמש כגלגל ספייר .. - 

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לפני כשנתיים חבר שלי רכש גלגל משומש אצל "צמיגי המושבה" שבפתח תקווה לקיה ספורטג'.

זאת לאחר שהוע נתקע עם צמיג שנקרע בדרך ושכמובן ערכת הניפוח לא עזרה.

הוא גם, באותה הזדמנות, רכש אצלם מגבהה (ג'ק) ומפתח גלגלים.

בדוק שם עם אלירן בטל' 052-5606460 או 03-9644487.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

פורסם (נערך)

הצמיג ברוחב 165 וקוטר 15 הגיע עם חישוק ברוחב 5 אינץ', שכמו שאמרו לך, ממש לא נפוץ (לפי האתר המדובר) כל עוד שומרים גם על שאר הנתונים (אופסט וקוטר נאבה, אגב 60.1 ולא 60 עגול) יחסית קשיחים.

ריבוי הרכבים היחסי שאתה כותב עליו, רלוונטי לרוחב 5.5. שעדין ניתן להתקין עליו את הצמיג במידה המדוברת. ועדין יהיה צורך לבדוק שכלום לא משתפשף איתם ולוודא שצורת הברגים זהה גם (סביר להניח אם מאותו קונצרן, אבל עדין חשוב לבדוק).

אם דגמי הרכבים רלוונטים לארץ, אז נסה בפירוקיות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 22 שעות, Tom_22 כתב:

הצמיג ברוחב 165 וקוטר 15 הגיע עם חישוק ברוחב 5 אינץ', שכמו שאמרו לך, ממש לא נפוץ (לפי האתר המדובר) כל עוד שומרים גם על שאר הנתונים (אופסט וקוטר נאבה, אגב 60.1 ולא 60 עגול) יחסית קשיחים.

ריבוי הרכבים היחסי שאתה כותב עליו, רלוונטי לרוחב 5.5. שעדין ניתן להתקין עליו את הצמיג במידה המדוברת. ועדין יהיה צורך לבדוק שכלום לא משתפשף איתם ולוודא שצורת הברגים זהה גם (סביר להניח אם מאותו קונצרן, אבל עדין חשוב לבדוק).

אם דגמי הרכבים רלוונטים לארץ, אז נסה בפירוקיות.

כן על זה  אני מדבר , לא מדובר בשימוש קבע אלא לשימוש ספייר -   כל הסיפור להתגלגל איתו  רק בזמן חרום . 

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

זה המידות של קליאו דור 3 (שנים 2005-2012) לא צריכה להיות בעיה מיוחדת למצוא אחת כזאת בפירוקיה.

(אני "תרמתי" אחת כזאת לפירוקיה לפני שנתיים).

באופן אישי לא הייתי מכניס גלגל בגודל מלא לבגאז' המצומק של טוינגו דור2. (אבל כל אחד והסטיות שלו).

לא הייתי מתנגד לגלגל כזה במחסן. אם יש בעיה מרים טלפון שיקפיצו לי אותו.

פורסם

רוחב החישוק והאופסט מעט שונים בקליאו.

זה עשוי להיות עדין בסדר, אבל בגלל זה כתבתי שרצוי לבדוק לפני שקונים על עיוור ומסתמכים על זה לשעת צורך.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...