Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן ניתן להתנסות עם meta quest 3 למספר שעות?

Haim_gds

פוסטים מומלצים

נראה לי כי החברה בה אני עובד לא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן ובתור היטקיסט מבוגר (50+) אני מצפה לבלות לא מעט זמן בבית אז חשבתי לנצל את הזמן לכל הדברים שאמרתי "נעשה שיהיה זמן" ואחד מהם הוא משחקים...

אמנם יש לי מערכת דיי חזקה בבית (i7 מואץ ל 5.5 ג'יגה, הרבה זיכרון, כרטיס 3080 ומסך 43"...) אבל ממש מתחשק לי לשחק בתלת מימד/VR את המשחקים שאני מריץ על המחשב. ממה שראיתי ה meta quest 3 מומלץ מבחינת יכולות בתחום מחירים שאני יכול לעמוד בו (פחות מ 2000 ש"ח למכשיר משומש) אך מה שמרתיע אותי הוא לקנות דבר שכזה ללא כל התנסות קודמת. מה שקראתי חלק מהמשתמשים מפתחים כאבי ראש/עיניים כך שהייתי שמח לבדוק משקפיים כאלה לפני רכישה.

-היכן ניתן להתנסות עם meta quest 3 למספר שעות? לאו דווקא בחינם, לא אכפת לי לשלם עבור זה.

-מבחינת החוויה, האם משחקי מחשב דו ממדים (רגילים) מקבלים ערך מוסף בשימוש במשקפיים? אני אוהב בעיקר סימולטורים (של רכב, כרגע אני מאוד נהנה מ SnowRunner)

-האם לשימושים כגון קריאה או ווידאו המשקפיים יכולים להוות תחליף למוניטור? מדובר ב meta quest 3 ולא ב meta quest 3S עם הרזולוציה היותר נמוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי QUEST 2, הוא לא בשימוש כי עושה לי סחרחורת. אם מעניין אותך מוזמן להשאיל אותו.

יש המון מידע בקבוצה בפייסבוק, מציע לך להצטרף ואולי אפילו לשקול לקנות משומש כי יש הרבה שמוכרים אחרי שהתנסו כמה פעמים ולא עשו בזה יותר שימוש.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על ההצעה, אשמח לנסות.

בתאריך 23.3.2025 בשעה 10:45, `Infinity כתב:

יש המון מידע בקבוצה בפייסבוק, מציע לך להצטרף ואולי אפילו לשקול לקנות משומש

אני והפייסבוק לא מצליחים להתחבר ביחד...🤕בפעם האחרונה שניסיתי להתחבר לקבוצה (של רנו זואי) לא עברתי את הבדיקת אימות.

בכל מקרה, התיכנון שלי הוא לקנות משומש. 

https://market.yad2.co.il/products/מטא-קווסט-3-bobo-בטריה

כזה למשל. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה50 אגורות שלי אחרי כמה שנים עם quest2

1. צריך להתרגל אליו בהדרגה, בעיקר למשחקים שיש בהם הרבה תנועה תלת מימדית. אם תבלה איתו כמה שעות במכה, בלי תקופת התרגלות, תקבל בעיקר בחילה ולא תרצה לגעת בו יותר.

2. לכיוון של העדשות (מרחק בין העיניים) יש השפעה גדולה על החוויה, שים לה לזה כשאתה מתנסה עם מכשיר של משהו אחר.

3. אני לא חושב שתרוויח משהו מהרצת משחקים דו ממדיים, אבל עם הסטאפ שלך יש פוטנציאל לא רע לאחלה משחקי PC תלת מימדיים.

4. סרטים זה נחמד, גם קונצרטים. לקריאה אני לא הייתי משתמש בו. אין שום ערך מוסף, סתם סירבול.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה, אך מספר שאלות.

התנסת גם עם ה quest3? להבנתי ניתן שם לשנות בצורה רציפה את המרחק בין העיניים.

קצת מוזר לי מה שכתבת על הרצת משחקים דו ממדיים, ציפיתי כי משקפיים כאלה "יכסו" את כל המרחב.

ד"א, ניתן להרכיב אוזניות קשת בזמן השימוש במשקפיים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן התנסיתי עם 3, אבל לא מספיק בשביל לכתוב ביקורות, לכן כתבתי את הכל מתוך נסיון עם ה2.

מרחק בין העיניים - ברור שאפשר לכוון. התכוונתי שאסור לשכוח לכוון.

משחקים דו ממדיים - זה כמו לשחק באותו משחק פשוט על מסך גדול יותר, אין הבדל יותר מידי בחוויה, ולא בשביל זה שווה לשים בונגילה על הראש.

אוזניות קשת - בגדול אפשר, לא יודע כמה זה יהיה נח לאורך זמן.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.3.2025 בשעה 05:56, Haim_gds כתב:

מבחינת החוויה, האם משחקי מחשב דו ממדים (רגילים) מקבלים ערך מוסף בשימוש במשקפיים? אני אוהב בעיקר סימולטורים (של רכב, כרגע אני מאוד נהנה מ SnowRunner)

אני משתמש בזה לשחק בXbox כשהטלוויזה תפוסה. זה עובד מעולה -> ומציג לי את המקביל למסך 100+ אינץ׳ מולי.

דיי כיף , אבל אם הטלוויזיה (Oled דור עדכני יחסית של LG ) פנויה - אז אני אשחק על הטלוויזיה.

בקיצור נחמד - אבל אם יש לך מסך טוב - למשחקים שלא מרנדרים בתלת מימד - אתה לא תשתמש בזה ריאלית.

בתאריך 19.3.2025 בשעה 05:56, Haim_gds כתב:

-האם לשימושים כגון קריאה או ווידאו המשקפיים יכולים להוות תחליף למוניטור?

לדעתי לא. המכשיר היחיד שראיתי שעושה את זה סביר בתור מוניטור זה הVR של אפל.

זה הרבה יותר טוב מה2 -> אבל עדיין לא שם לקריאה ארוכה ושימוש במקום מסך.

בתאריך 25.3.2025 בשעה 08:32, Igalz כתב:

. צריך להתרגל אליו בהדרגה, בעיקר למשחקים שיש בהם הרבה תנועה תלת מימדית. אם תבלה איתו כמה שעות במכה, בלי תקופת התרגלות, תקבל בעיקר בחילה ולא תרצה לגעת בו יותר.

אתה מדבר על ה2. ה3 בכמה סדרי גודל יותר טוב מזה ויותר מהיר מזה (וזה משפיע ישירות)

ב2 לא יכלתי להשתמש מעל חצי שעה רצוף , ב3 אני מסוגל לסיים את הסוללה שלו בלי בעיה בלי להוריד אותו כמעט. אפילו ללכת בבית ולעשות דברים במצב AR.

בקיצור - הקפיצה ל3 היא לדעתי תהומית ועושה את זה מכשיר שנעים להשתמש בו -> למשחקים שלו , לתלת מימד וכו. אבל אם אתה מחפש מכשיר שמחליף מסך וכו -> זה לא זה.

המכשיר של אפל בקושי מגיע לשם (וגם אז הוא novelty כמעט) ויש סיבה שהוא יקר בכמה סדרי גודל.

אבל למשחקי תלת מימד -> הקווסט 3 מעולה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...