Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מרצדס בין 60 ל80 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אבא שלי מחפש לי רכב (הוא מבין ברכבים, הוא ימצא מציאות), הוא מתמקד במרצדס (להורים ולאחותי הוא גם קנה)

כרגע הכיוון הוא A/C קלאס או GLA 200

תוכלו להגיד ממה להתרחק ומה מומלץ?

תודה רבה!

פורסם
לפני 9 שעות, נולד לליסינג כתב:

מרצדס בתקציב הזה זה הימור נגד הקזינו,

לפני 22 דקות, mottis כתב:

להתרחק ממרצדס בתקציב הזה!

האומנם? מאילו סיבות?

מסקרנות חיפשתי ביד 2 בתקציב הזה ועד 180K ק"מ, ובסה"כ יש היצע של כמאה רכבים.

הכרתי בעבר עו"ד צעיר שקנה מרצדס כי חיפש משהו "מכובד" עם אפקט הגעה

והחזיק בו כמה שנים בלי הוצאות או תקלות מיוחדות.  הוולבו שהייתה לו לפניה עלתה לו יותר בשוטף.

פורסם
לפני 18 שעות, hexxt כתב:

היי,

אבא שלי מחפש לי רכב (הוא מבין ברכבים, הוא ימצא מציאות אהם, אז למה לא לשאול אותו אם הוא מבין?), הוא מתמקד במרצדס (להורים ולאחותי הוא גם קנה? מה קנה)

כרגע הכיוון הוא A/C קלאס או GLA 200

תוכלו להגיד ממה להתרחק ומה מומלץ?

תודה רבה!

אתה מאוד מפוזר....

קודם כל: מה הנסועה הצפויה? מה תקציב האחזקה השנתי (במינימום, ירידת ערך+טסט+ביטוח+טיפולים שוטפים) שהוא יכול להרשות לעצמו? כמה זמן הוא חושב להחזיק את הרכב?

"A/C קלאס או GLA 200" אתה מדבר כאן על רכבים שונים לחלוטין אז בגדול: ה A היא משפחתית רגילה עם הסמל, ה GLA 200 (חשמלית או בנזין) היא דומה ל A עם קצת יותר "שטח".

לטעמי, רכבי המותג מתחילים ב C, זה רכב משפחתי פרמיום שנותן את הרגשה האמיתית (בקטן...). אם תחליטו ללכת בכיוון הזה אז כמה עצות: אל תחפשו מציאות/תנסו לחסוך, עדיף לשלם קצת יותר כדי לרכוש רכב יד ראשונה עם נסועה נמוכה. הסתכלו בפורומים בחו"ל (אני מחבב את mbworld.org) לפי דגם השלדה ובדקו אם יש בעיות מיוחדות/נפוצות וכמה עולה לטפל בהן.

אני נוסע ב 20+ שנה האחרונות במרצדס, בהתחלה C והיום E, ומניסיוני ברכבים מתחילת המילניום הרכבים שורדים היטב וללא עלויות מיוחדות עד איזור ה 250-300 אלף ק"מ. לאחר מכן עלות התחזוקה מתחילה לקפוץ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...