Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על התוסף לדלק Max Power V8?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא למנועי בנזין זה לא למנועי דיזל זה לא למנועים שנוסעים על שמן בישול ממוחזר זה לא לשום מנוע. 

בתאריך 25.2.2025 בשעה 11:30, IsraCar כתב:

בכללי, אם אין בעיות, לא לנסות.

ואם יש בעיות, לפתור את הבעיות.

יש אגב תוספים מועילים שהם לא.... זה. מה שמו. אבל הם לא עולים 30 ש"ח ובכלל לא רצוי לקנות מוצרים כגון שמן וכו בתחנת דלק (כמו שאמר לי פעם המתדלק ליד הבית ברגע של כנות),.

אתה קונה שם:

• בשעת חירום, כשכדיף מכלום
  • מים לשמשה
  • קרח
  • ארטיק.
עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 29 דקות, Jack457 כתב:
  • מים לשמשה
  • קרח

:rofl:

אם תקנה מספיק קרח, יהיה לך גם מים לשמשה אחרי כמה זמן :rofl:

פות"ש

מוצר ש"מבטיח גדולות ונצורות" עם מחיר נמוך? 

פה חשדתי

ככלל: לא רצוי לקנות מוצרים (שאינם דלק) בתחנת דלק. 

ההרחבה לכלל: מזון בחנות הנוחות לא בהכרח כלול בכלל, בהנחה שאתה מוכן לשלם את המחיר שהם יבקשו ממך עליו.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 25.2.2025 בשעה 11:27, bnaya029 כתב:

מה דעתכם על התוסף בתמונה?

למה אתה צריך אותו בדיוק ובעבור מה?...

סתם מתחשק לך לזרוק אותו למיכל הדלק ככה בשביל ניקיון מערכת הדלק וצריכת דלק משופרת?

לגיטימי.

מה רע ב- BG K-44 המוכר מאוד או ב- Liqui Moly Gold שדומה לו?

שניהם עושים הרגשה טובה לך (בעיקר) ולרכב (פחות, אבל גם) ומשאירים אותך עם פחות 80 ש"ח בכיס.

אישית, אני כן מוסיף פעם בשנה לפני הטסט תוסף דלק (על חצי או רבע מיכל כדי לרכז את התוסף), בדר"כ BG K-44.

היו על זה אינסוף דיונים פה, חלק אומרים שמן נחשים לגמרי וחלק אומרים לא יועיל לא יזיק.

מניסיון שלי בתור אדם פשוט לגמרי זה נחמד בשביל ההרגשה שאתה "מפנק" את הרכב, לא יותר.

אולי 10% תועלת מכאנית, וגם זה לא בטוח.

שניהם לא פותרים שום בעיה כמעט (למרות שסקוטי קילמר טוען אחרת - שחלק מהם כן עוזרים, ופרוג'קט פארם טוען שלא ממש עוזר), ומקסימום עושים איזה Tune up עדין ולא מורגש.

פורסם

גם אני השתמשתי ברכב הקודם ב-K44. בעיקר לפני הטסט (חודש לפני בערך). 

למה? לא ממש יודע. 

בשנתיים האחרונות פשוט שכחתי... לא שינה כלום דבר. 

תראו, לגבי שלל תוספים, הדיעה שלי מאד מורכבת. 

נקודה חשובה 1: עולם הכימיקלים התעשיתיים מלא בכימיקלים יעודיים, שנועדו לעשות עבודות ספציפיות, והם מאד טובים בעבודות הספציפיות האלו. בדיוק כמו שיש דבק ייעודי לנגרים, דבק ייעודי לעור, דבק ייעודי למתכות, ומסירי דבקים למיניהם :LOL:. כולם עובדים נהדר למטרה שלהם. כך שיש גם חומרים ייעודיים לעולם הרכב, שעושים את העבודה שלהם. דוגמא ספציפית? אני יכול לנקות את השמשות שלי עם תכשיר לניקוי זכוכית כללי, אבל יש מצב שעדיף להשתמש באחד ייעודי לרכב, מאחר והוא לא מכיל אמוניה שיכולה לפגוע בציפויים.

נקודה חשובה 2: כימיקל ייעודי לרוב לא יהיה במחיר "נוח", "נמוך" או "מצחיק". ובטח שלא במחיר כזה במקומות כמו תחנת דלק. 

נקודה חשובה 3: לרוב מאד רצוי לברר ע"י ביקורות עם המוצר מומלץ או לא. אם אין ביקורות, זה גם אומר משהו... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...