Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום שלחתי את אמא שלי להתקין את הרדיו דיסק kenwood kdc-3090r

הקיצר היא חוזרת ולאחר כמה שעות אני הולך לבדוק מה נסגר

טוב אני מדליק תמערכת הרדיו עובד ואז פתאום הרדיו דיסק נכנס למן מצב כזה שהוא יוצא מהרדיו ורשום call (זה בטח הקטע של תמיכה בדיבורית והשתקת שיחה וכל החרא הזה)

השאלה שלי היא כזאת: איך לעזאל אני מבטל את האופציה המסריחה הזאת - אם יש למישהו את המכשיר הזה או היה לו פעם ויכול לעזור לי אני יודע לו מאוד

ועוד משהו קטן- הגבהתי את המערכת בערך על 25 ככה ותוך כדי נסיעה אני מרגיש שהמוזיקה משתנה - מה זאת אומרת משתנה- כאילו שתוך כדי המערכת מעלה באסים וטרבל או איך שקוראים לזה ואחרי כמה שניות זה חוזר לעצמו -שומעים בסדר ואז שוב פעם משתנה

האם זה בגלל שאין לי מגבר או שזה איזה פאק בהתקנה או משהו? הרמקולים של jvc

תודה רבה לעוזרים וסליחה על המגילת אסתר...

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם יש לך דיבורית

נתק את החוט שיוצא מהמערכת ומתחבר אליה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זה בדיוק הקטע שאין לי דיבורית...

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אולי החוט של הMUTE רופף שם, או מחובר לאיזה משהו בטעות, צריך להוציא את המכשיר ולראות מה הביעה, כנראה לא התקינו טוב

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אולי זה החוט -שווה לבדוק למרות שלא נראה לי כי זה הותקן על ידי על גלגלים ברחובות ולא על ידי מישהו בשוק

למישהו הייתה את המערכת הזאת פעם ונתקל בקטע המרגיז הזה?

ומה בקשר למוזיקה שמשתנה לי בלי קשר? הבאסים עולים טיפה +הטרבל(ככה קוראים לזה?) ואחרי כמה שניות זה מסתדר וחוזר חלילה

יכול להיות שגם בזה אשמה המערכת?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בדרך כלל ברדיו דיסקים של קנווד יש את האופציה

של סגנון שמיעה, ועד שאתנ לא בוחר סגנון מסויים

(jazz / rock / clasic) אז הוא מחליף לך אוטומטית

סגנון שמיעה כל כמה שניות.

הפיתרון הוא לבחור משהו מסויים.

מקווה שעזרתי.

איציק מזרחי.

בהצלחה!

פורסם

תבדוק את ההתקנה שוב ע"י החנות.

אם הבעיה נמשכת תתעקש להחליף מכשיר כי אח"כ כבר יהיה קשה להחליף

ותתחיל לרוץ עם האחריות לכל מיני מקומות שיטמטמו אותך.

ZZR

• תוכן חדש...