Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון, יש לג'ימייל אפשרות ליצירת מסננים שונים ומשונים, כולל "לא להוריד מהשרת". 

אופציה זו כנראה תגרום לצד השני לראות שהמייל הוחזר\שגיאה, וייתכן שתגרום לשינוי מיוחל. 

בכל מקרה לך זה יהיה שקוף, כי תפסיק לקבל מיילים מהכתובת שחסמת (זו של אפל). כמובן, אם אין לך אפל משלך... ולא מתכנן שיהיה לך. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 שעות, Alkash כתב:

חשבון המייל הפרטי שלי כבר שנים מחובר לאתר AVITO (כמו יד 2 אבל ברוסיה) אצל איזה רוסי מוזר.
תיבת הSPAM שלי מלאה בעשרות מיילים מידי יום מהשולח הזה, האתר הגרוע הזה שולח לך מייל מסכם על כל מה שחיפשת בשעות האחרונות,
זה לא מטריד אותי כי זה בSPAM, בדקתי כמובן את כל החשבונות המקושרים למייל הזה ושיניתי סיסמאות כששמתי לב לזה בפעם ראשונה לפני 5 שנים.
נכנסתי לאתר הזה בעצמי ומסתבר שהרוסים לא שמעו על אימות מייל בהרשמה, אתה יכול לרשום שם מה שבא לך ולהמשיך בחייך עם מייל שאין לי סיסמא אליו.
בכל מקרה לא נשמע כמו בעיה קריטית, הייתי פשוט דוחף את המיילים לSPAM וממשיך בחיים.

😊 ?Ви український військовий

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...