Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מעצבן יונדאי i 10

amirtoar

פוסטים מומלצים

יונדאי 2024 חדש הגיע ל 15 אלף קילומטר ... נדרש טיפול ראשון. פניתי למוסך יבואן כנדרש. קיבלתי הצעת מחיר 900 שקל לטיפול ראשון

באתי לטיפול ובסוף הפקידה  אומרת 950 שקל שואל למה ה50 שקל הנוספים?

בודקת ואומרת נדרש החלפת פקק ריקון קרטר שמן .... שואל למה? עונה היה לו בלאי גבוה. אבל האוטו חדש ומעולם פתחו הפקק . עונה זה מה יש ... ולמה אתם מחייבים? עונה פקקים לא באחריות. כמובן שגם אטם לפקק קרטר שמן הוחלף בסך 17 שקל

אז אני שואל אתכם לדעתכם מה קרה שם? האם העובד הרס את הפקק שפתח אותו? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי שמה שמעצבן בסיפור זה 950₪ על טיפול קטן שצריך לעלות 550₪.

לחבר שלי יש פיקנטו מקבילה.

הוא התקשר לכמה מוסכי יבואן לברר כמה עולה טיפול ראשון. אצל כולם גם היה מחיר כזה, ורק מוסך אחד, כדי למשוך לקוחות חדשים, יצא במבצע - טיפול ראשון 50% הנחה, טיפול שני 25% הנחה.

וככה הטיפול הראשון באמת יצא 550₪.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, amirtoar כתב:

יונדאי 2024 חדש הגיע ל 15 אלף קילומטר ... נדרש טיפול ראשון. פניתי למוסך יבואן כנדרש. קיבלתי הצעת מחיר 900 שקל לטיפול ראשון

בודקת ואומרת נדרש החלפת פקק ריקון קרטר שמן .... שואל למה? עונה היה לו בלאי גבוה. אבל האוטו חדש ומעולם פתחו הפקק . עונה זה מה יש ... ולמה אתם מחייבים? עונה פקקים לא באחריות. כמובן שגם אטם לפקק קרטר שמן הוחלף בסך 17 שקל

אין ספק שאו שהמציאו, או שהעובד הרס. לצערך, אין לך כל כך מה לעשות עם זה, מלבד לא להגיע יותר לאותו מוסך. מותר למוסך לעבור את הצעת המחיר המקורית בגלל בעיות בלתי צפויות (שזה בדיוק מה שהם טוענים שקרה, גם אם ברור שזה שקר), ואם העליה במחיר היא פחות מ-10%, הם גם לא מחוייבים להודיע לך ולבקש אישור מראש. והרי לא תתבע אותם על 50₪...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המחיר של מוסך יבואן באחריות עלאק. אתה ךא רואה מי נוגע לך באוטו או מה החליפו . את הלקח למדתי את הטיפול הבא שהרכב עדיין באחריות אעשה במוסך הקבוע שלי שהוא מורשה משרד התחבורה ואם תעלינה בעיות באחריות נתמודד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד אתה מטפל במוסך מורשה, החברה מחוייבת לופל בכל תקלה בתקופת האחריות,

הנושא היחידי שכנאה כן תאבד זה תיקון בגדר הרצון הטוב בגלל רצף טיפולים בחברה, שגם זה לא תמיד קורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, TZR84 כתב:

כשאני קונה שמן ומסנן מהחנות חלפים ליד הבית שלי הוא נותן לי את הבורג ריקון והשייבה של האטם בלי כסף. לקחת על זה 50 שקל זה חוצפה...

וואלה, מוכר ממש נחמד. באוטוסטור לוקחים 5 שקל לשייבה, ואני מתאר לעצמי שהבורג עצמו בטח יעלה בסביבות ה-20 שקלים. במוסך אלה המחירים המקובלים, גבוהים ומעצבנים ככל שיהיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, amirtoar כתב:

לא הייתי מוכן לשלם יותר ממה שסוכם וזה למרות שמדובר על 50 שקלים בלבד 
לפי החוק המוסך לא יכול לבצע דבר כזה ואין שום שיח בחוק(ככל הידוע לי על סטיות מחיר באחוזים)
על המוסך להציג הצעת מחיר מפורטת בכתב, כולל עלות העבודה, עלות החלקים, כאשר הם רשאים לציין כי יתכנו שינויים מסוימים עם התקדמות העבודה (במקרים נוספים) אך עליהם לציין ולבקש הסכמתך לכל שינוי מתוואי המחיר המוצע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, chrono כתב:

לא רלוונטי זו כתבה מ2014 גם החקיקה וגם פסקי הדין השתנו לכל הפחות מ2016

בנוסף סיום הדברים שלי בהודעה מעלה הם לא מילותי שלי אלא ציטוט של הרשות להגנת הצרכן וסחר הוגן

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי על החוק מ-2016, ולא מצאתי שום התייחסות לשינויים בעבודה בהמשך להצעת המחיר המקורית כתוצאה מ"הפתעות" (מה שכמובן יכול לקרות). אז נראה שאת ההתייחסות למקרה כזה צריך לחפש במוקם אחר. כל מה שמצוין שם זה מה צריך להיות כלול בהצעת המחיר, שהיא חייבת להיות מודפסת או להישלח בדוא"ל, ושהצעות מחיר מעודכנות (לא כתוב מאיזו סיבה) יכולות להימסר באמצעים טכנולוגיים אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, chrono כתב:

עברתי על החוק מ-2016, ולא מצאתי שום התייחסות לשינויים בעבודה בהמשך להצעת המחיר המקורית כתוצאה מ"הפתעות" (מה שכמובן יכול לקרות). אז נראה שאת ההתייחסות למקרה כזה צריך לחפש במוקם אחר. כל מה שמצוין שם זה מה צריך להיות כלול בהצעת המחיר, שהיא חייבת להיות מודפסת או להישלח בדוא"ל, ושהצעות מחיר מעודכנות (לא כתוב מאיזו סיבה) יכולות להימסר באמצעים טכנולוגיים אחרים.

תקנות רישוי שירותים ומקצועות בענף הרכב 2022

(2) 

לא יבצע פעולה ברכב שלא נכללה בהצעת מחיר ראשונה או בהצעת מחיר מעודכנת שניתנו ללקוח לפי סעיף 132 לחוק, ולא יורה ולא יאשר לעובד של מוסך לבצע פעולה כאמור.

ומבחינה חוקית זה סוגר את כל הדיון והמוסך לא יכול לדרוש לקבל כסף על שירות שלא התקבש וגם לא ניתן להסיר את השירות שהותקן ללא אישור מישום שפועלה שבוצע לא כחוק ולא ניתן להחזיר אותה למצבה המקורי

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העובד כנראה הרס ובמקום לקחת אחריות הפילו אותה עלייך.

חבל שאין להם את השכל להבין שהם יכולים לאבד לקוח בגלל שטות קטנה שכזו, או שלא אכפת להם כי יש להם עודף לקוחות.

כך או כך חבל על העצבים, טיפול הבא תעשה במוסך אחר. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שזה 50 שקל אני הייתי רב איתם

איך אפשר להגיד שיש לו "בלא גבוה" אם מעולם לא נפתח... 

ואם העובדים במוסך הזה ברמה כזאת נמוכה שהם מעגלים בורג חדש עוד הודק במפעל במומנט המדויק לא הייתי חוזר לשם בגלל זה ולא ה50 שקל

הייתה צריכה להיות להם הגינות לספוג את זה על עצמם גם אם העובד כזה "מוכשר"...

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...