Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים,

היום עשיתי טיפול שנתי לרנו קליאו 2017 במוסך שלא הכרתי.

מה אתם אומרים על המחיר ששילמתי, מוגזם או סביר?

כמו כן אשמח להמלצות על מוסכים באיזור מרכז.

20241103_165036.jpg

פורסם

הלכתי אתמול לחנות בגדים וקניתי זוג נעלי ספורט, חולצת טי שירט ומכנס ריצה, שילמתי על הכל 250 ש"ח, זה מחיר טוב?

אז פה בדרך כלל שואלים אותי, איזה מותג הנעליים? נייק? אדידס? או "אביבאס" או משהו של מותג מדבקה שאף אחד לא שמע עליו?

אותו דבר חולצה ומכנס. יש מספר רמות מוצרים במנעד מחירים רחב. 

ברגע שרשום רק "נעליים" לא ברור בכלל מה ואי אפשר להתייחס למחיר. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 36 דקות, Buki כתב:

הלכתי אתמול לחנות בגדים וקנית זוג נעלי ספורט, חולצת טי שירט ומכנס ריצה, שילמתי על הכל 250 ש"ח, זה מחיר טוב?

אז פה בדרך כלל שואלים אותי, איזה מותג הנעליים? נייק? אדידס? או "אביבאס" או משהו של מותג מדבקה שאף אחד לא שמע עליו?

אותו דבר חולצה ומכנס. יש מספר רמות מוצרים במנעד מחירים רחב. 

ברגע שרשום רק "נעליים" לא ברור בכלל מה ואי אפשר להתייחס למחיר. 

לא ביקשתי לחשב לי עד השקל האחרון, מה שרציתי לדעת זה אם הטווח מחירים סביר לטיפול בדגם רכב ספציפי במוסך כללי.

לדוגמה, אם תגיד שעשית טיפול 10 אלף סטנדרטי להונדה סיויק 2002 במוסך כללי בחמש אלף שח אני אגיד לך שהמחיר מוגזם ולא הגיוני.

אם אתה רוצה להיות יותר "ספציפי", נגיד ועלות החלקים לרכב מהדגם והשנתון שציינתי הם בטווח הסביר, סה"כ זמן עבודה על הטיפול הנ"ל לא עולה על שעת עבודה, שעת עבודה במוסך רגיל ולא מורשה עולה בסביבות ה 250 שח.

האם זה הגיוני לקחת תוספת 100 שח עבודה בנוסף על כל חלק שהוחלף?

פורסם
לפני 23 דקות, AM88 כתב:

זמן עבודה על הטיפול הנ"ל לא עולה על שעת עבודה, שעת עבודה במוסך רגיל ולא מורשה עולה בסביבות ה 250 שח.

מצד אחד נכון, מצד שני אם הייתה בא רק לטיפול בסיסי בלי כל הדברים האחרים היית משלם עדיין 200 ש"ח על טיפול.

כן נהוג לגבות תוספת על עבודות שלא כלולות בטיפול הביסיסי. 

אני לא חושב שסיימו הכל בשעה, לדעתי אם בן אדם אחד עבד על האוטו בצורה יסודית ולא בלחץ מה שבוצע לוקח יותר משעה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...