Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי שלום, ברשותי פיג'ו 308 שנת 2015

הציוד שמותקן: סט קומפוננט של מורל הייבריד 602, סאב JL AUDIO (אין לי מושג דגם אך בס עמוק ומשתלב יפה) , מגבר  HDP4 Hertz 4-Channel ופאנל מולטימדיה שהוזמן מסין אנדרואיד 12 בין השאר שולט על מערכות המיזוג ברכב ושאר הגדרות רכב.

הייתי מעוניין לדעת האם אתקין DSP חיצוני עד כמה זה ישפר את איכות הסאונד ברכב והאם כדאי? במידה וכן מה מומלץ? יד 2 בא בחשבון?

כי פאנל מולטימדיה לפיגו לא מצאתי משהו איכותי

• רעיון טוב! 1
פורסם

נראה שלדגם שלך יש יציאה קואקסלית וגם אופטית.

זה יאפשר חיבור איכותי ל-DSP חיצוני במידה ותבחר באפשרות הזו (וכן, אפשר יד2. מה התקציב שלך לענין?).

אבל, אפשר וצריך לבדוק מה ניתן לעשות עם ה-DSP הפנימי, בהנחה וגם החיבורים מיציאות המערכת למגבר תואמות.

אתה יודע להגיד בכלל מה מפריע או חסר לך במערכת הקיימת?

פורסם

לגילוי נאות אני עוסק בתחום חד משמעית דיספי חיצוני יתן שיפור למערכת כמובן שצריך לדעת להתקין ולכוון בצורה נכונה 

• אהבתי 2

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

נראה שלדגם שלך יש יציאה קואקסלית וגם אופטית.

זה יאפשר חיבור איכותי ל-DSP חיצוני במידה ותבחר באפשרות הזו (וכן, אפשר יד2. מה התקציב שלך לענין?).

אבל, אפשר וצריך לבדוק מה ניתן לעשות עם ה-DSP הפנימי, בהנחה וגם החיבורים מיציאות המערכת למגבר תואמות.

אתה יודע להגיד בכלל מה מפריע או חסר לך במערכת הקיימת?

היי, לאחי ברכב (מזדה) יש אותו סט בדיוק רק עם ראש פיונייר X8750 איכותי ושומעים שם מטורף. יותר עומק, הצלילים יותר פתוחים, הסאונד יותר מלא - הרמקולים יותר מנוצלים

תקציב לא כלכך הגדרתי ליד 2- משהו שיתן תמורה למחיר עד 1200 שקל

אם אני מחבר את המערכת עם כבל אופטי האם יהיה הבדל משמעותי?

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם (נערך)

המגבר שלך לא תומך בכניסה דיגיטלית.

אתה יכול לעשות ניסוי ולרכוש ממיר דיגיטלי-אנלוגי (DAC) פשוט ולא יקר מדי בין קואקסלי/אופטי ל-RCA ולראות אם יש הבדל (סביר שיהיה צורך בכיוון גיין מחדש).

בעבר זכור לי שהוזכר בפורום שהיציאה הקואקסלית אולי עדיפה, אבל זה לא מחייב. ובכל מקרה כל עוד לא תשתמש ב-DSP חיצוני צריך לראות אם אותן יציאות דיגיטליות מושפעות מהמעבד הפנימי או לא.

כמו שדניאל כתב, יש חשיבות יתרה לטיב ההתקנה הכוללת ולכיוון נכון בידי בעל מקצוע שמבין (אפשר גם לבד, אבל צריך ללמוד מה עושים וזה לוקח זמן).

ליתר בטחון גם לכאן קורא ל- @lanosforce, שמא יש לו עוד רעיונות. ;) 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, AMIRTLV26 כתב:

לא כדאי קודם כל ואם כבר להחליף את המקור שמנגן את המוזיקה?

מקור טוב יעלה לא מעט וגם לא יתן את כל האפשרויות של דיספי

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם (נערך)

כשהמקור (התחליפי כבר) שלו שולט במערכות והגדרות הרכב, וגם יש לו יציאות דיגיטליות שאולי חפות מכל בעיה של הגברה סינית זולה, לא רואה סיבה להחליף אותו.

הצעד המתבקש יותר לטעמי הוא אכן מעבד חיצוני, שיאפשר גם בפני עצמו להתחבר אולי לעוד מקור חיצוני איכותי (הזרמת BT עם מקודד טוב, LDAC או aptX לדוגמה), או נגן חיצוני איכותי אחר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לרכוש ממיר USB לאופטי שהוא גם DAC - מסתכם היום ב30-50 דולרים מעלי אקספרס - יש כאלו שהם כבר C TYPE 

מחברים לסמאטרפון והופס יש מקור דיגיטלי נהדר! 

אפשר גם להתקין UAPP 

USB AUDIO PLAYER PRO - ולהנות מסטרים ישיר לDAC שנרכש ולקבל סורס ברמה מאוד מאוד גבוהה - בהשקעה מינורית. 

יש מלא פתרונות הכל מDOUK אודיו או SMSL זולים יחסית וHIFIMEDIY הקוראינים (אפילו יש להם כאלו עם צ'יפ של סייבר) ועד ממירים של FIIO NEW K3 או BTR7 - הבי-טי-אר הוא רק DAC לא ממיר לאופטי - בקצת יותר מאמץ ועד למוצרים של חברות כמו IFI AUDIO שכבר יעלו - יותר... 

ואפשר להביא נגני רזולוציה גבוהה נוסח אסטל-אנד-קרן, שאנגלינג (לא לצחוק מוצרים מעולים), סוני ווקמן,  פיו 

או לקנות טאבלטים מוחדשים נוסח סרפייס\HP X2 וכך הלאה ולצמד אותם במקום סמארט לDAC 

ויש גם יחידות ראש כמו JOYING וTEYES וATOTO עם יציאות קואקס דיגיטל\אופטי שהן עדיין בהשקעה יחסית סבירה - לא מדבר על לקפוץ למוצרים לרכב של סוני או סטינגר ELEV8 שיהיו יקרים להחריד. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם יציאות המגברים שלהן לא רעות בכלל אם כך - הייתי ממתין עם זה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין יותר מידי כאלו בכל זאת והמערביים יקרים יותר.

האופציה הבאה זה מקלטי bt hd שתומכים לפחות aptxhd אם לא ldac

למוסקוני יש את amas

לאודיוטק יש אחד כזה גם מבית הליקס שמשמש גם כדיבורית

ואם רוצים לשלם יקר פי2 יש את הbcon של אודיסון אבל יש למחיר הזה סיבה אחת מאוד מוצדקת, בתנאי שמשתמשים בפורזה או hd שלהם, הפיצ'ר הוא שהbcon בעזרת אפליקציה שנקראת bcon go יכול להחליף באופן מלא את הdrc שלהם וגם על הדרך לשלוט על הנגן ברכב או בטלפון.... 

אני בעקרו ממש אהבתי את הרעיון הזה ובמקביל של אודיוטק לשלב דיבורית

מוצרים מרשימים!

יש גם מקלטי bt ביתיים מעולים, היה לי אחד כזה של belkin שנקרא songstream כבל usb על מטען והופס פגז של דבר.

הדבר הבא זה סטרימרים... וכאן למשל לעליאקספרס יש המוווון מה להציע בקטע פשוט מפגר.

מה שלא הבנתי זה מה פותח השרשור מחפש? יש תקציר?

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...