Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת רכב חשמלי

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי כיום פיגו 2008 2022 - הוצאתי חדש מהחברה.

נוסע כ30,000 בשנה.

התחלתי להתעניין לעבור לרכב חשמלי SUV חדש.

התקציב עד 170,000 ש"ח.

מכוון לרמות גימור הכי מפוארות.

יש לי מקום לעמדת טעינה בחצר הבית.

עשיתי בדיקה קצרה, ובתקציב הזה נכנסים הרכבים הבאים:

BYD אטו3.

ג'לי PURE 480.

צ'רי FX EV גימור "נובל".

אשמח לחוות דעתכם לגבי הרכבים הנ"ל.

תודה

פורסם

כל מה שיכתבו במקלדת לא תוכל להימנע מנסיעת מבחן. מדובר בשיקולים אישיים שלא תוכל ללמוד מאחרים. צריך לקחת חשבון מה הנסועה היומיומית ולבחון אם סוגיית הטווח חשובה. אם הטווח גובר, אז הג'ילי עדיפה. בגודל השתיים האחרות. יש כל מיני מבצעים בימים אלה ויכול להיות שתהייה להם השפעה. 

פורסם (נערך)

מבין האפשרויות שרשמת לדעתי האישית הג'ילי הכי טובה מאחר והיא מציעה טווח טוב עם אמינות מוכחת ואיכות תא נוסעים טובה.

הbyd גם סבירה אבל לדעתי היא לא שווה את המחיר במיוחד בגלל הטווח הנמוך וחוסר ברגנרציה חזקה. 

אתה יכול במחיר הזה למצוא יונדאי איוניק 5 מאובזרות ועם טווח טוב ביד 2 (בנות שנה שנתיים) או לחלופין לשקול להתמתח קצת לכיוון זיקר x אחרי הנחה (לא אותו גודל) . 

בכל מקרה כפי שאמרו מעליי אין תחליף לנסיעת מבחן כדי להחליט. על הצרי הייתי מוותר מראש

עריכה אחרונה על ידי nissan1211

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...