Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות, חוזר לשאלה השניה שלי שקצת נבלעה בדיון על אינטרוולי טיפולים

האם זה לא רע שההברגה נשחקה ואיך מגיעים למצב כזה מלכתחילה? האם החשד שלי שהיה פה שימוש באימפקט הגיוני? פלאגים זה לא אום גלגל ואין סיבה לחזק אותם יותר מדיי עם מפתח פשוט. הפחד שלי היה ששיחררתי את הישנים שאני אשבור את הפלאג בתוך הראש מנוע ואז זה סיפור אחר לגמרי, ניסיתי להיות זהיר לגמרי עם הכמות כוח שאני מפעיל

פורסם
לפני 20 שעות, Buki כתב:

סיבה סיברה לחלודה זה אם אצלך או אצל הבעלים הקודמים שטפו את המנוע והמים  נכנסו לתעלה של הפלג, מה שגרם לחלודה.

בכללי זה מאוד נדיר שהאיזור הזה מחליד. יכול להיות גם פלג מזוייף ללא ציפוי ניקל מספיק אבל אז סביר שכולם היו כאלה ולא רק אחד, אז האפשרות של המים נראית לי יותר סבירה.

תבדוק מה מצב המגע בסליל ההצתה באותו פלג, האם אין סימני חלודה או פריצה.

חוץ מזה הרכבת פלגים חדשים? כולם נכנסו למקום בכוח סביר והכל עובד? זהו אל תגע בזה יותר עד להחלפה הבאה בעוד 60 אלף ק"מ.

החלודה לא מהמים כי ברגע שאתה מניע החום מיבש כל רטיבות.הסבירות היא מצתים לא איכותיים

פורסם
לפני כשעה, רועי84 כתב:

השפרצת פנימה wd40 לפני הפתיחה?

לא, בהתחלה לא הצלחתי להוציא וחזרתי אחרי איזה שעתיים שוב לאוטו עם קצת יותר סובלנות ורגש בידיים. בזמן הזה קראתי שאסור להשפריץ WD40 בפנים (לפחות הרגיל) אלא רק גריז ליתיום או גריז שמתאים לפלסטיקה 

לפני 41 דקות, 550 כתב:

החלודה לא מהמים כי ברגע שאתה מניע החום מיבש כל רטיבות.הסבירות היא מצתים לא איכותיים

ייתכן, אבל הגיוני שרק 1 מתוך ה4 קיבל חלודה? בכל אופן הותקנו 4 מצתים חדשים של NGK שנרכשו מאוטוסטור ויש לי נסיון טוב עם החנות הזאת.

פורסם
לפני כשעה, 550 כתב:

בגדול נכון אבל יכול להיות שיש דליפת מים לשם כל הזמן למשל מהצינורית של השפריצרים אז המקום הזה כל הזמן נרטב. 

חשבתי גם על אפשרות של  פלג מזוייף  וכתבתי את זה בהתחלה אבל סיכוי נמוך ששמו 3 פלגים טובים ואחד מזוייף. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

חשבתי גם על אפשרות של  פלג מזוייף  וכתבתי את זה בהתחלה אבל סיכוי נמוך ששמו 3 פלגים טובים ואחד מזוייף. 

הוא היחידי שיצא חלוד והיחידי שיצא ללא הטבעת אטימה - 2 סיבות מצויינות להאמין שהוא מזוייף ואותו סט ישן שנקנה אי שם בעבר לא בהכרח מעיד ש-4 הפלאגים יצאו מאותה הקופסה בחנות.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...