Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב יונדאי i25 (אקסנט) 2013

האוטו אצלנו בבית מהיום הראשון שלו ואני נוהג עליו כבר כמה שנים וסך הכל מרוצה. בזמן האחרון האוטו עושה המון תקלות וכל הזמן צריך לטפל בו. אתמול לקחתי את הרכב למוסך בגלל ״בעיטות״ בגיר ובגלל שהאוטו קופץ מהילוך ראשון לשלישי. במוסך אומרים שככל הנראה צריך להחליף גיר ועוד לא נתנו הצעת מחיר. השאלה אם שווה בכלל להיכנס לזה האוטו כבר ישן ועבר המון קילומטרים האם שווה לתקן את הגיר ולמכור או למכור אותו בלי גיר?

חשוב לציין שהמחירון של הרכב נמוך יחסית מה גם שהייתה תאונה קטנה לאורך השנים ולקחנו כסף מהביטוח על טמבון אחורי חדש. 

אני חייל ואין לי הרבה זמן להתעסק בזה לכן אשמח לשמוע עצות בנושא

פורסם

כל כך הרבה טקסט ולא ציינת כמה ק"מ הרכב עבר? שיקולים כספיים כידוע לך, הם דבר אישי. אתה חייל, האם יש לך אפשרות לרכוש רכב אחר? תיקון יעלה כמה אלפים, בין 3000 ל-6000 ורצוי לבצע במכון גירים ולא בסתם מוסך.

לעומת זאת, מכירת רכב עם גיר לא מתפקד, תגרום לכך שהרכב הזה לא יהיה אטרקטיבי כלל, ובמקרה הטוב סוחרים/קומבינטורים/מוסכניקים יתנו לך עליו גרושים. 

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מניסיון ברכב דומה, לפני שמחליפים גיר, רצוי לגשת למוסך מתמחה שיבדוק מה הבעיה בדיוק. במקרה שלנו התופעה הייתה דומה והבעיה אותרה במחשב הגיר ולא בגיר עצמו והמחיר היה בהתאם.

פורסם

מחזק את ההודעה מעלי, מניסיון בI30 גם בבעיטות בגיר והלך מוח גיר ולא כולו

אם הרכב לא משלב להילוך זה כנראה מחשב אבל בדילוג הילוכים בגיר הזה, נראה לי שזה מוח גיר

בכללי יש נטייה לחלק מהמוסכים לומר שכל החלק הלך ולא חלק ממנו, תנסה ללכת לעוד מוסכים לקבל אינדיקציה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...