Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש לי נזק או הפסד כל שהוא מרישום רכב נוסף על שמי?

הייתי נהג חדש

פוסטים מומלצים

יש לי רכב שלי על שמי ובן משפחה שלי קונה רכב ואין לו עבר ביטוחי נקי מה שמייקר לו את מחיר הביטח.

חברת הביטוח הציעה לו לרשום בקניית הרכב מישהו עם עבר ביטוחי כבעלים ראשוני ואת אצמו כבעל משני ברכב ולבטח את שנינו ובזה יורד לו מחיר הביטוח

שאלתי האם יכולים להגרם לי כבעל 2 רכבים נזקים מזה?

אם יגרם עברה סקכב הזה שלא על ידי הוא יצהיר שהוא עבר על העבירה כך שאני לא חושש שיצבר על שמי עבירות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, באופן אבסורדי - אם הוא יעשה תאונה זה ישפיע על העבר הביטוחי שלך.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, zvit כתב:

כן, באופן אבסורדי - אם הוא יעשה תאונה זה ישפיע על העבר הביטוחי שלך.

הביטוח אמר לי שאם הוא זה שעשה את התאונה ומצהיר על כך (ואני לא חושש כמובן שלא) אז זה לא יפגע בביטוח שלי.

תוכל להסביר לי באיזה מקרה כונתך בבבקשה?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקובע הוא שם בעל הפוליסה. 

אישית הייתי מסכים להסדר כזה (ועשיתי זאת) רק עם קרובים בדרגה ראשונה, קרי הילדים שלי.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, sperial כתב:

מה שקובע הוא שם בעל הפוליסה. 

אישית הייתי מסכים להסדר כזה (ועשיתי זאת) רק עם קרובים בדרגה ראשונה, קרי הילדים שלי.

הפוליסה אמורה להיות גם על שמי וגם על שמו

עריכה אחרונה על ידי הייתי נהג חדש
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז במקרה תביעה שניכם תרשמו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

חברת הביטוח הציעה לו לרשום בקניית הרכב מישהו עם עבר ביטוחי כבעלים ראשוני ואת אצמו כבעל משני ברכב ולבטח את שנינו ובזה יורד לו מחיר הביטוח

אתה בטוח שחברת הביטוח הציעה לו את זה?

אני משער שחברת ביטוח לא תציע למבוטח שלה לרמות אותה... כשעושים את הביטוח אמורים גם לרשום מי הנהג העיקרי ברכב

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי זה הסוכן ביטוח ולא הביטוח עצמו 

גם אני עשיתי את זה עם אבא שלי אבל זה היה שהייתי גר אצל ההורים 

כל עוד אין בעיה הכל בסדר ועוזר לקבל עבר ביטוחי

הכל מתחיל אם יש בעיה וזה עם ההיסטוריה הנקיה נדפק 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הנהג הצעיר/חדש מופיע במפרט הפוליסה, והגיל והותק שלו מדווחים נכון הצעת הביטוח, לחברת הביטוח אין שום תירוץ להתנער מתשלום. הבעיה היא רק אם יש "נהג עיקרי" שלא דווח נכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, sperial כתב:

הבעיה היא רק אם יש "נהג עיקרי" שלא דווח נכון.

זו בדיוק הבעיה - ואם חברת הביטוח תגיד שהדיווח לא נעשה בתום לב (שזה למעשה המקרה פה) - זה יכול להוביל להתנערות משיפוי על הנזק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אם הנהג הצעיר נרשם כבעל הפוליסה, כך שפרטיו האישיים גלויים לחברת הביטוח וצפוי שינהג ברכב על מה יש לה להלין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, גור אדם כתב:

אתה בטוח שחברת הביטוח הציעה לו את זה?

אני משער שחברת ביטוח לא תציע למבוטח שלה לרמות אותה... כשעושים את הביטוח אמורים גם לרשום מי הנהג העיקרי ברכב

תתפלא. אבל מי שחשף לי את הרעיון הזה היה איש מביטוח ישיר כשהתקשרתי לקבל הצעת מחיר לביטוח. לא סוכן ולא נעליים. 

התפלאתי על זה, אבל הוא הסביר לי שאפשר לרשום את הרכב על שם אבא ואני כנהג עיקרי וכך אוכל ליהנות מהנחה במחיר הביטוח. 

כנראה שזה סוג של "אחריות" של האבא על הנהיגה של הבן.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...