Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב 4 התייעצות

eli1213

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הגיע הזמן להתחדש ברכב חדש,למה חדש כי המשומשות בחוץ נמכרות מעל המחירון שלדעתי בהגזמה( 2019 נמכרת ב 160k).

הרכב שמתאים לנו הינו טויוטה ראב 4.

מי יכול להמליץ לי על הרכב האם שווה את ההשקעה??

ולבעלי הניסיון עם רכבים חדשים מהחברה,מה התיזמון הנכון ביותר לרכוש,במילים אחרות מתי יש מבצעים והנחות??

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וראב 4 החדש לא נמכר במחיר מופרז?

אני לא חושב שיש משמעות מתי תקנה ראב 4 מהסוכנות, כי הדגם בעל ביקוש גבוה מאוד, לא תראה מבצעים עליו.

ולפני הכל, תבדוק מה מחיר ביטוח מקיף של ראב 4 שנת 2024 ( ואולי גם לדגם מ 2019). יש סיכוי שתתחיל לחפש בכלל רכב אחר....

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם החלטת לקנות ראב4, אחרי שבדקת עלות של ביטוחים (תבדוק גם דרך סוכנות טויוטה) -> אז הזמן לקנות זה עכשיו.

אינני יודע כמה יש להם במלאי, אך כאשר המלאי יגמר המחיר של הרכב יעלה עקב עליה בעלויות הובלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל בזה שרכב הוא אינו השקעה אלא ההפך הוא הנכון , רכב הוא הפסד מהרגע שהתשלום עבר ליבואן.

יש רכבים טובים לא פחות ובמחירים שפוים יותר , CRV של הונדה , CX5 של מאזדה והצמד ספוראטז \ טוסון.

וכמו שנאמר פה , עלות הביטוחים של הטויוטה יכולה בקלות להגיע ל 5 ספרות , כדאי לבדוק את הנושא ולא להיות מופתעים לאחר הרכישה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה,שהביטוח של CX5 גם יקר.

וגם לספורטאז' לא זול.

אבל ראב 4 זה כנראה השיא .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב המשלוחים של ראב 4 כבר מגיעים שהם מכורים מראש.

לכן כדאי גם לבדוק מה הזמני אספקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוכזב מראב4.

מעבר למחיר השערורייתי של הרכב (+ביטוחים וטיפולים יקרים), ההנעה היא לא awd "בצורה מלאה" אלא מדובר על הנעה קדמית עם מנוע עזר זערורי אחורי. לא ניתן לקבוע מתי הוא נכנס לפעולה, מזכיר את פטנט הויסקוס רק חשמלי... הם עשו עבודה עיצובית יפה שגורמת לרכב הזה למראה מטעטע. אם המחיר היה שפוי יותר אז ניחא אבל זה לא המצב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הגרסאות הן הנאה קדמית חוץ מהגירסה המפוארת ביותר שהיא הנעה כפולה.

גם פותח השרשור לא כתב שהוא מחפש הנעה כפולה.

כך שלא ברור מה הרלוונטיות במידע שכתבת לשיקוליו של פותח השרשור.

מי שמחפש רכב עם הנעה כפולה בסגמנט הזה קונה סובארו פורסטר.

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק... פותח השרשור לא ציין כלל מה חשוב לו ברכב רק אמר שהדגם מתאים לו.

אגב גם הדגם "המפואר" עם ההנעה הכפולה הוא כמו שציינתי, לא יותר ממנוע עזר קטן אחורי... המחיר עדיין משקף יומרה מסוימת של טויוטה. כ-280 אש"ח זה סכום דמיוני בעיניי לרכב כזה, אבל איש הישר בעיניו יעשה. (לשם השוואה פורסטר נמכרת בטווח של 205-250).

עוד אציין שלעניות דעתי הראב4 לא מצטיינת בנוחות נסיעה מבחינת בידוד רעשים (במיוחד מאחורה), מושבים לא הכי נוחים, ומערכת שמע די גרועה - ואני לא אודיופיל, אבל לא מצליח לשמוע תוכניות רדיו (דיבור) באופן נורמלי עקב התעקשותה לתקן ווליום כך נדמה.

לפות"ש- למה אתה חושב שראב4 מתאימה לך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.8.2024 בשעה 13:25, eli1213 כתב:

שלום לכולם,

הגיע הזמן להתחדש ברכב חדש,למה חדש כי המשומשות בחוץ נמכרות מעל המחירון שלדעתי בהגזמה( 2019 נמכרת ב 160k).

הרכב שמתאים לנו הינו טויוטה ראב 4.

מי יכול להמליץ לי על הרכב האם שווה את ההשקעה??

ולבעלי הניסיון עם רכבים חדשים מהחברה,מה התיזמון הנכון ביותר לרכוש,במילים אחרות מתי יש מבצעים והנחות??

תודה

כשהרכב שמתאים לך הוא אולי הרכב הכי מבוקש בארץ אז אין מה להתלונן על הגזמה.

מכל הרכבים שיש אתה הולך על ראב4. אתה לא היחיד. יש רבים כמוך.

אם תחפש רכבים פחות מבוקשים תגלה מציאות אחרת

בתאריך 13.8.2024 בשעה 14:06, דג כתב:

עוד אציין שלעניות דעתי הראב4 לא מצטיינת בנוחות נסיעה מבחינת בידוד רעשים (במיוחד מאחורה), מושבים לא הכי נוחים, ומערכת שמע די גרועה - ואני לא אודיופיל, אבל לא מצליח לשמוע תוכניות רדיו (דיבור) באופן נורמלי עקב התעקשותה לתקן ווליום כך נדמה.

באופן כללי רכבי טויוטה מספקים תמורה לא גבוה לשקל בהיבטים של ביצועים/מרחב/איבזור/נוחות/עיצוב וכו. המתחרים הישירים בד"כ זולים יותר או איכותיים יותר.

והמתחרים גם פעמים רבות מציעים הנחות והטבות. מה שכמעט לא קורה בטויוטה.

קונים אותם בשביל האמינות ופעמים רבות צריכת דלק טובה. ואם אני לא טועה זה יצרן עם מזגנים עצמתיים בד"כ. יש הרבה אנשים שזה מה שחשוב להם ברכב.

מי שקונה חדש גם זוכה בשמירת ערך חריגה בשוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 12.8.2024 בשעה 01:08, itsik170 כתב:

רוב המשלוחים של ראב 4 כבר מגיעים שהם מכורים מראש.

לכן כדאי גם לבדוק מה הזמני אספקה.

אכן - עד כמה שאני יודע זמן אספקה 8 חודשים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר הזמין לפני שנתיים בערך ראב 4. עם זמן המתנה ארוך מאוד שאף התארך והתארך.

בכל שלב יכל היה לוותר על הרכב וההזמנה עבור תשלום של 5-15 אלף שח.

אני לא יודע מה המנגנון ואם זה דרך הסוכנות או אחרת.

אבל זה רק מחזק את טענות הביקוש הער לרכב.

שוק חופשי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...