Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב 4 התייעצות

eli1213

פוסטים מומלצים

כשבדקתי עליו בשביל אמא שלי דברתי עם כמה אנשים שיש להם רכב כזה ואמרו לי מפורש שהוא לא שווה את התמורה.

סתם יקר וסתם אנשים הזויים ביד2 וטויוטה עוד יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים מבקשים מעל ל 20K מעל מחירון משוקלל על הרכב , טוב ככל שיהיה הרכב פשוט לא שווה את זה.

התקשרתי למוכרת רכב אשר מוכרת מודל 2020 , הרכב יד 2 עם 58K , מחירון משוקלל לוי יצחק 148K , דורשת 170K ...

למה  ?

כי ידוע שהראב 4 נמכר מעל מחירון , עדכנה אותי שיש לטויוטה מחירון משלה ...

ב 170 אני מוציא CX5 חדשה מהיבואן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא, שגונבים את ראב 4 בכמויות, במיוחד בשנה האחרונה.

מעבר למחירי ביטוח מקיף היקרים, במקרה של גניבה,  מקבלים מחירון בדיוק, לא שקל יותר ולא 32 אלף₪ מעל המחירון.

סיכון גדול להפסיד עשרות אלפי שקלים בשניה...

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, vladclar כתב:

סיכון גדול להפסיד עשרות אלפי שקלים בשניה...

אכן מבאס... דוד שלי העלה את הרכב שלו למכירה (4 RAV ) אחרי יום משאית בחנייה הוציאה לו את הרכב טוטאלוס, קיבל מחירון שזה 50,000 פחות ממחיר השוק

ייתכן בהחלט שיש רכבים שיכולים להות השקעה מוצלחת (לפחות בזמן השקת הדגם כמו טסלה BYD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, shlomiko כתב:

אכן מבאס... דוד שלי העלה את הרכב שלו למכירה (4 RAV ) אחרי יום משאית בחנייה הוציאה לו את הרכב טוטאלוס, קיבל מחירון שזה 50,000 פחות ממחיר השוק

ייתכן בהחלט שיש רכבים שיכולים להות השקעה מוצלחת (לפחות בזמן השקת הדגם כמו טסלה BYD

אם הוא תכנן לעקוץ אזרח תמים ב50K מעל המחירון ללא שום סיבה (ואין סיבה)? אז.....

אני הפוך מחובב את כל ההזויים ביד2 שמוכרים איזה רכב וחבר שלהם חירטט שהוא יחטף בכל מחיר ואז הם מקלידים איזה מחיר הזוי כמוהם למרות שהרכב שלהם נראה כמו סנדלי שורש.

באיזה קטע?

ישך' רב4? נראת טוב שמורה? מעולה. 

אז מה? אז תתחרע' עכשיו על 50 מעל המחירון?

גרוע בעניי!

shlomiko, לא מתכוון לפגוע בך או בדודך החביב.

זה כתוגמא לליצנים הרפואיים שיש ביד2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליצן רפאי זה מקצוע חשוב מאוד, קשה ביותר מבחינה פסיכולוגית, כולו נתינה.

לא הייתי משתמש בו בתור דוגמה לחמדנים מלוח יד 2.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רציתי להזמין BYD כשהדגם רק הושק בארץ ועוד לא היו חתיכות בכביש הATTO3 נמכר ב160K כיום המחיר עומד 176,557

וזה רכב שיש לו הספקה מסודרת וביקוש ממוצע

כשזמן ההמתנה לרכב חדש לוקח שנתיים המחיר של הרכבים הקיימים בשוק עולים, לעומת אם יש הספקה שוטפת.

זה מה שקרה בראב 4 וכן בטסלה שהדגמים הראשונים הושקו ב200K ואח"כ עלו - ככה שאם תמכור יהיה לך רווח

ככה זה כשיש למוצר ביקוש גבוה והיצע נמוך המחיר עולה, עיין ערך נדל"ן, נופשים ביולי אוגוסט וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, shlomiko כתב:

אני רציתי להזמין BYD כשהדגם רק הושק בארץ ועוד לא היו חתיכות בכביש הATTO3 נמכר ב160K כיום המחיר עומד 176,557

וזה רכב שיש לו הספקה מסודרת וביקוש ממוצע

כשזמן ההמתנה לרכב חדש לוקח שנתיים המחיר של הרכבים הקיימים בשוק עולים, לעומת אם יש הספקה שוטפת.

זה מה שקרה בראב 4 וכן בטסלה שהדגמים הראשונים הושקו ב200K ואח"כ עלו - ככה שאם תמכור יהיה לך רווח

ככה זה כשיש למוצר ביקוש גבוה והיצע נמוך המחיר עולה, עיין ערך נדל"ן, נופשים ביולי אוגוסט וכו'

לא שללתי החשיבה העסקית הזו.

זה נכון מאד בכל דבר.

אבל להיות חזיר?! לא מקבל!

גם בנדלן יש מתווכים שלוקחים סכום הגיוני בשביל להתפרנס בכבוד ועם שם טוב ויש את אלה המושחתים שיקחו סכום אדיר שלא שווה את הנכס בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה המחיר המקובל בשוק הרי זה חזיר כשר למהדרין

טיפש מי שלא ימכור במחיר מחירון כל עוד הוא יכול לקבל את המחיר והרכב שלו במצב תקין

עליות מחירים זה דבר נורמטיבי בשוק, ומעידן החשמלי גם שוק הרכב נכנס לקטגוריית ההשקעות ובגדול

הצדקן ייתן פילוסופיה שעליות המחירים מעלים את יוקר המחייה, והחכם ינצל את המומנט לטובתו 

ההבדל בניהם שהצדקן יפסיק את ההפגנות אחרי שמונה חודשים... בלי רווח משמעותי ועם הפסד גדול

והחכם יספור דולרים וילווה אותם לפילוסוף בריבית פריים פלוס 4% בשביל לצאת מהחובות... הבחירה בידך

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 17.8.2024 בשעה 22:06, shlomiko כתב:

ומעידן החשמלי גם שוק הרכב נכנס לקטגוריית ההשקעות

יש אנשים שחושבים ככה, אבל זה לא באמת הכלל. כמובן שיש יוצאים מהכלל

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי שעלויות הביטוח גבוהות מאוד! זה מוריד חלק מהמתעניינים ברכישה מהרכב.

אני מחפש קבריולט מסוג מסוים המחירון 40-50 בפועל השוק מבקש כ100 ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...