Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב 4 התייעצות

eli1213

פוסטים מומלצים

בתאריך 16.8.2024 בשעה 02:05, cohen motor 377 כתב:

אם הוא תכנן לעקוץ אזרח תמים ב50K מעל המחירון ללא שום סיבה (ואין סיבה)? אז.....

אני הפוך מחובב את כל ההזויים ביד2 שמוכרים איזה רכב וחבר שלהם חירטט שהוא יחטף בכל מחיר ואז הם מקלידים איזה מחיר הזוי כמוהם למרות שהרכב שלהם נראה כמו סנדלי שורש.

באיזה קטע?

ישך' רב4? נראת טוב שמורה? מעולה. 

אז מה? אז תתחרע' עכשיו על 50 מעל המחירון?

גרוע בעניי!

shlomiko, לא מתכוון לפגוע בך או בדודך החביב.

זה כתוגמא לליצנים הרפואיים שיש ביד2.

אמנם עברו חודשיים אבל באמת מעניין אותי למה אתה חושב שבן אדם ימכור את הרכב שלו במחירון כי זה מה שקבע מר לוי יצחק? 

אם אנשים משלמים זה אומר שיש ביקוש, אחרת המודעה הייתה עומדת לנצח ביד 2! 

אגב, הדבר נכון גם בדירות, אני בטוח שלא תמכור את הדירה שלך לפי הערכת שמאי בזמן שכל השכנים מוכרים ב100 אלף יותר.

ואם אתה כזה נחמד אשמח לקנות ממך.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ הונדה סיוויק האצ'בק 16'

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / קיה פורטה 15'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, daniel204 כתב:

אמנם עברו חודשיים אבל באמת מעניין אותי למה אתה חושב שבן אדם ימכור את הרכב שלו במחירון כי זה מה שקבע מר לוי יצחק? 

הבעסא היא בכללי על עליה של מוצרים, ולא עקב ביקוש(ובפרט לא על המוכר, כי זו דרך החיים), אלא בגלל הראשונים שהרביצו מחיר.

ואתה צודק. זה כמו בכל דבר בחיים, שיש הרבה בעסות'.

לפני שעתיים, daniel204 כתב:

אגב, הדבר נכון גם בדירות, אני בטוח שלא תמכור את הדירה שלך לפי הערכת שמאי בזמן שכל השכנים מוכרים ב100 אלף יותר.

גם בזה אתה צודק.

וגם כן ככה אנחנו בחיים, אם אנחנו מהצד שמשלם, אז זה כואב. אבל אם אנחנו מהצד שמרוויח, אז זה מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, daniel204 כתב:

נקודה למחשב - אתה לא מתחשב בזה שחברות הביטוח כולן מכירות בלוי יצחק כמחירון הרשמי ומשלמות לפיו במקרה תאונה או גניבה . ולכן כמובן שלכל אחד יש זכות לבקש מה שהוא רוצה ואולי גם יקבל אבל אני לא רואה (אישית) למה לקנות ברמות של עשרות אלפים מעל אם זה לא רכב נדיר כי אחר כך אתה עלול להפסיד בגדול. וזו הסיבה שמחירון ״מר לוי יצחק״ עדיין רלוונטי היום בשוק שלנו 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שאתה לא רואה סיבה לשלם מעל המחירון לא משנה את העובדה שאנשים כן משלמים ומשכך אין שום סיבה שבעל רכב מבוקש ימכור במחירון כי זה מה שרשם לוי יצחק. 

ושוב אתה יכול לא להסכים אבל אם היית מחפש ראב 4 היו לך 2 אופציות או לשלם מעל המחירון או לוותר על הדגם.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ הונדה סיוויק האצ'בק 16'

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / קיה פורטה 15'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, daniel204 כתב:

זה שאתה לא רואה סיבה לשלם מעל המחירון לא משנה את העובדה שאנשים כן משלמים ומשכך אין שום סיבה שבעל רכב מבוקש ימכור במחירון כי זה מה שרשם לוי יצחק. 

ושוב אתה יכול לא להסכים אבל אם היית מחפש ראב 4 היו לך 2 אופציות או לשלם מעל המחירון או לוותר על הדגם.

אנשים ספציפיים מאוד כן משלמים כי הם מאוד רוצים את הרכב הזה כחלק מהשם הטוב שיש לו , והם יוצרים ביקוש אליו גם מעל המחירון . 

אתה אומר למה שמישהו יקשיב למר לוי יצחק ומציג את המחירון שלו כחסר כל ערך / רלוונטיות לתקופה שלנו אבל מה שאני מסביר הוא שהסיבה שהמחירון הזה עדיין משמש בסיס / אמת מידה / איך שתקרא לזה היא שחברות הביטוח לצערי מסתמכות עליו המחירון רשמי ומשלמות לפיו ולכן הוא נשאר רלוונטי . זה שיש אנשים שמוכנים לשלם סכומים אסטרונומיים לא הופך את זה לצודק ולגיטימי לבטל את ההתחשבות במחירון

ואגב המחירון שלו על כמה שאני לא אוהב אותו הוא לא כזה מופרך . אנשים רוצים על ראב 4 מחירים שלא רחוקים ממה ששילמו בקנייה לפי ועל אף החישוב הלא מפורט של לוי יצחק 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...