Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין בארץ חברות פרטיות לפינוי רכבים?

דניאל1983

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, tinoki כתב:

תיקנתי לך 

נההה....

ישראל היא מדינה מאוד בטוחה. אין פה רציחות כל יום על כלום למעט סכסוכים בתוך החברה הערבית, לא גונבים לאנשים מכשירים סלולרים מיד בכל פינה וכשנהג מונית מרמה תייר זה מתפרסם והוא חוטף שיימינג כל כך חזק מדניאל עמרם שהוא מחזיר את הכסף הגנוב+כסף של הנסיעה+ ריבית. 

אנחנו בסדר גמור.

לפני 3 שעות, tinoki כתב:

הייתי ממשיך עם זה לנדל”ן: כל נכס שלא גרו בו 7 שנים יימכר לכל דורש וההכנסה תועבר לבעלי הנכס. מצוי מאוד בדירות עם יורשים רבים ו/או במושע

לקחת זה בעיה, אבל היה ניסיון (או שהצליח לא זוכר כבר) להכפיל את הארנונה על דירות רפאים כשההגדרה הייתה לפי צריכת המים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, guya72 כתב:

י יש הבדל בין המצב החוקי בארץ לבין המצב החוקי בארה"ב.

בארץ מצפצפים על החוק ומתגאים בזה 🙄

• רעיון טוב! 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, zaf כתב:

בארץ מצפצפים על החוק ומתגאים בזה 🙄

אולי בסדרה בוחרים רק את המקרים היותר מעניינים,  אבל תמיד כאשר הם מנסים לגרור רכב משכונות מצוקה שגרים בהם אפרו אמריקאים או בני מיעוטים אחרים,  הם מקבלים במקרה הטוב קללות, וכמעט תמיד מאיימים אליהם, מנסים בכוח למנוע את הגרירה וכמה פעמים גם שלפו נשקים.

לא ראיתי פעם אחת שהם קיבלו יחס נורמאלי ממישהו, תמיד יש ויכוחים ומניעת גרירה.

אנשים מתיחסים אליהם כמו לגנבי רכב שבאו לגנוב להם את הרכוש.

באחד הפרקים הם ניסו לגרור רכב ששיך לשני בריונים מגודלים,  הם התחילו לאיים, כאשר הבינו שאין להם סיכוי, פרצו לגרר וגנבו מכשיר קשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לקחת זה בעיה, אבל היה ניסיון (או שהצליח לא זוכר כבר) להכפיל את הארנונה על דירות רפאים כשההגדרה הייתה לפי צריכת המים.

דירות רפאים המאוכלסות חודש בשנה זה נושא אחר.

ישנן דירות של נפטרים הצוברות שנים רבות חובות ארנונה, המים והחשמל מנותקים, והדירה הופכת אט אט לחורבה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, tinoki כתב:

ישנן דירות של נפטרים הצוברות שנים רבות חובות ארנונה, המים והחשמל מנותקים, והדירה הופכת אט אט לחורבה

מה זה עניינך רכוש של אנשים אחרים? 

אם הדירה סמוכה לדירתך ויש מפגע, זכותך לדרוש את הסרת המפגע.

מעבר לזה - לא עניינך. 

בעבר התעסקתי בפתיחה של נכס שהתגלגל במשפחה, עם עשרות יורשים. הנכס היה סגור שנים ארוכות. כיף זה לא היה. 

בפועל הנכס נמכר, והחלק היחסי בקושי החזיר את הדלק שנדרש לי להגיע אליו...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

נההה....

ישראל היא מדינה מאוד בטוחה. אין פה רציחות כל יום על כלום

?!

קטנוען רצח מישהו במעבר חצייה כי הוא העיר לו על זה שכמעט נדרס על ידו;

רק השבוע או שבוע שעבר בן דקר את אביו על ויכוח;

היו כבר דקירות בגלל סיגריה;

דקירות בגלל חנייה;

ועוד דברים שונים ומשונים, חלקם ללא שום סיבה הגיונית. 

אז אולי "אין פה רציחות", אבל דקירות יש ויש... מה לעשות, חלקן הורגות את הקורבן. זה לשיטתך לא רצח?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, ברווז כתב:

?!

קטנוען רצח מישהו במעבר חצייה כי הוא העיר לו על זה שכמעט נדרס על ידו;

רק השבוע או שבוע שעבר בן דקר את אביו על ויכוח;

היו כבר דקירות בגלל סיגריה;

דקירות בגלל חנייה;

ועוד דברים שונים ומשונים, חלקם ללא שום סיבה הגיונית. 

אז אולי "אין פה רציחות", אבל דקירות יש ויש... מה לעשות, חלקן הורגות את הקורבן. זה לשיטתך לא רצח?

עצם העובדה שאתה מביא לי מקרים בודדים, אחד מהם מלפני שנה וחצי פלוס מינוס, מראה שוואלה אנחנו בסדר יחסית.

לא מושלמים, אבל המצב לא כזה גרוע כמו שרוצים לצייר אותו בכל מיני מקומות, ובטח לא יותר גרוע ממקומות אחרים בעולם שנתפסים כבטוחים.

ובוא נחתוך את זה פה כי זה לוקח את הדיון למקומות לא רלוונטים לגרירת רכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מביא לך רק את המקרים שנתקעו לי בזיכרון. זה שהם בודדים מעיד יותר על הזיכרון שלי מאשר על הפעילות עצמה.

וקח בחשבון שכל זה בלי להזכיר בכלל דברים יותר כבדים שקורים בין משפחות פשע ולפעמים גורמים גם לחפים מפשע להיפצע או להיהרג. 

אבל כן, זו סטייה מנושא השירשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

דקירות יש ויש... מה לעשות, חלקן הורגות את הקורבן. זה לשיטתך לא רצח?

זו בד"כ הריגה, כי התוקף פועל באופן אימפולסיבי/ספונטני ולא מתוך כוונה לרצוח את הקורבן. בארה"ב קוראים לזה manslaughter בניגוד ל-murder שדורש הוכחת כוונה ותכנון מקדים.

לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

זה חלק מהניסיון לצייר את אזרחי ישראל בתור אלה שדוקרים אחד את השני כל היום כאילו אנחנו בפאבלה בברזיל, בזמן שבשאר העולם כולם מתנהגים כמו לורדים אנגליים.

ההשוואה לברזיל במקומה, זה בהחלט הכיוון אליו החברה הישראלית הולכת.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, Derish כתב:

ההשוואה לברזיל במקומה, זה בהחלט הכיוון אליו החברה הישראלית הולכת.

ממש לא. אם תחיה בחברה הישראלית ולא תסתמך רק על ווינט מרחוק גם תרגיש את זה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Derish כתב:

זו בד"כ הריגה, כי התוקף פועל באופן אימפולסיבי/ספונטני ולא מתוך כוונה לרצוח את הקורבן. בארה"ב קוראים לזה manslaughter בניגוד ל-murder שדורש הוכחת כוונה ותכנון מקדים.

סמנטיקה... עובדתית, הקורבן נרצח. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

או את "זה", או את השפיץ. מה שיבוא קודם.

אנחנו לא הולכים למקום טוב יותר, בוא ונגיד את זה ככה, כשהמקרים מתרבים משנה לשנה. 

מחכה לראות מתי כל החכמולוגים על קקנועים ודו"ג חשמלי יתחילו לחטוף סלולרים מהידיים של האנשים שמטיילים ברחוב, זה כבר יתחיל להרגיש כמו ברזיל קצת יותר. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לא הסתמכתי על ynet גם כשגרתי שם. אני שופט את המצב על סמך ביקורים של כמה שבועות מספר פעמים בשנה (לפחות עד שהמלחמה התחילה) ושיחות עם קולגות וקליינטים מכל שכבות האוכלוסיה.

בעבר האמנתי לנרטיבים של 'המדינה הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון' ו'אומת הסטארט-אפ' וחשבתי שישראל היא זנב לאריות. לא הרגשתי את העויינות, את האלימות בכביש ובסופרמרקט, ואת חוסר הסבלנות והסובלנות היומיומיים עד שעברתי לגור במקומות אחרים ונעימים יותר. עם השנים בחו"ל הבנתי שלצערי היא יותר ראש לשועלים, מעין גרסה מתקדמת של מדינה אפריקאית או מזרח אירופאית + קצת הייטק בצד, וגם שזה לא הולך להשתפר כי אחוז ניכר מהאוכלוסיה מרגיש עם זה בנוח.

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...