Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
  • מצחיק 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

לא הסתמכתי על ynet גם כשגרתי שם. אני שופט את המצב על סמך ביקורים של כמה שבועות מספר פעמים בשנה (לפחות עד שהמלחמה התחילה) ושיחות עם קולגות וקליינטים מכל שכבות האוכלוסיה.

בעבר האמנתי לנרטיבים של 'המדינה הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון' ו'אומת הסטארט-אפ' וחשבתי שישראל היא זנב לאריות. לא הרגשתי את העויינות, את האלימות בכביש ובסופרמרקט, ואת חוסר הסבלנות והסובלנות היומיומיים עד שעברתי לגור במקומות אחרים ונעימים יותר. עם השנים בחו"ל הבנתי שלצערי היא יותר ראש לשועלים, מעין גרסה מתקדמת של מדינה אפריקאית או מזרח אירופאית + קצת הייטק בצד, וגם שזה לא הולך להשתפר כי אחוז ניכר מהאוכלוסיה מרגיש עם זה בנוח.

המספרים מראים שאתה חי במדינה עם יותר פשיעה.

לדוגמה:

https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp

אז נניח לתחושות שלך.

ואני כבר לא מדבר על תחושת חוסר הביטחון שלי כשביקרתי בעיר מגוריך, כי זה לא מעודכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמרתי, מרגישים בנוח. לא מדווחים, לא מתלוננים, חושבים שזה הנורמה... התרגלו. גם המשטרה לא בדיוק עושה את עבודתה או מעוררת אמון אצל הציבור. וזה עוד לפני שנכנסים לפרטים של איך מחושב האינדקס הזה, על ידי מי ועל סמך אילו נתונים.

אני סקרן אם עוד מישהו בפורום ביקר פעם בסאו פאולו והרגיש כמוני שהוא נמצא בלב ת"א. חוץ משילוט הרחוב הלא קיים, החוויה דומה ביותר.

• תוכן חדש...