Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למשל לשם הדוגמא נקח יונדאי I20 2010 שעולה 20 אלף לעומת שברולט ספארק 2017 LTZ שעולה 42 אלף. איפה אני ארגיש את ההבדל בין הרכבים? 

לצורך העניין הצרכים שלי מרכב זה לרוב נסיעות הלוך חזור מהבית לעבודה (10-15 דק' נסיעה), נוהג בעיקר לבד על הרכב

עריכה אחרונה על ידי Tomerb1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי במקרה הזה, הספארק עדיפה. יותר חדשה, כנראה שתהיה עם פחות בלאי וקילומטרים, אני לא בטוח, אבל אני חושב שגם המנוע שלה עדיף משל היונדאי (מנוע טורבו?) כי הוא חזק יותר.

היונדאי לעומתה פשוטה וישנה יותר, אבל רוב ירידת הערך הגדולה כבר מאחוריה, לא נשאר הרבה לאן לרדת, אבל היא עדיין תשרת אותך.

אם כל זה לא חשוב לך, הרכב הוא רק אמצעי הגעה ממקום למקום ואתה רוצה למקסם את החיסכון, קנה את האופציה הזולה ביותר שעדיין במצב נסיעה תקין.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
חידוד הדברים

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ביחס לדוגמאות שנתת אתה צריך להבין ש 7 שנים על הכביש זה פרק זמן שמשפיע על כל רכב. רכבים מזדקנים.

כמובן שגיל זה רק פרמטר אחד.

בסוף המחירים בשוק מייצגים (גם אם לא במדיוק) את התמורה לאור ביקוש והיצע.

בעיני יש הבדל גדול מאוד בין רכבים ב 40,000 לרכבים ב 20,000. גם אם לא תרגיש את ההבדל בהתחלה אז תוך כמה שנים כנראה שהרכבים הזולים יותר ידרשו תחזוקה משמעותית יותר. כך שרכב ב 40 נותן לך כנראה יותר שקט מאחד ב 20.

מה שכתבתי נכון גם בין 40 ל 60 ו 60 ל80. אבל בעיני בין 20 ל 40 ההבדל משמעותי יותר. 20 זה כבר מתחיל להתקרב למחיר מינימום לרכישת רכב סביר.

יש סיכוי לא רע שב 20 תשיג רכב שמישהו נאלץ למכור. כך שמה שתקנה זה לא רכב אלא צרות של מישהו אחר.

אם אתה יכול אז קנה רכב ב 40 ולא ב 20. בודאי אם אתה מתכנן להחזיקו תקופה שאינה קצרה.

• אהבתי 1
פורסם

במקרה הזה לא ממש תרגיש הבדל, בתחומים מסוימים היונדאי עדיפה, אבל כן לשברולט יהיה יתרון בדמות אמינות לאורך זמן.

לדעתי בשביל להרגיש הבדלים אתה צריך להשוות בין קטגוריות דומות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...