Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ לגבי רכישת טנדר. לאחר עשרות שנים שגרנו במרכז הארץ החלטנו לעשות שינוי ולעבור לישוב פסטורלי ולבית קרקע באיזור הכרמל. תמיד חלמתי על לקנות טנדר שיאפשר לי עצמאות בכל הקשור בהובלות למיניהן (ובואו נודה גם בזיבול) ובקרוב בעקבות המעבר ליישוב זה הצורך בהובלות יעלה (ציוד גינון, עצים לבניית מתקנים וכו'). הקריטריונים שלי לטנדר הינם אמינות גבוהה יחסית (אין לי כל ניסיון במכונאות) ומצב ויזואלי חיצוני ופנימי סביר ושלא יהיה יקר. לא אכפת לי החברה והדגם. אינני זקוק ל 4×4. הטנדר יכול להיות ישן מאוד. אני לא אסע בו מרחקים ארוכים במיוחד. בשביל לחסוך לעצמי כאבי ראש ופרוצדורות מייגעות חשבתי על רכישת הטנדר דרך סוחר רכבים ולאחר בדיקות וטיפול יסודי מצדו. לא אכפת לי מי הסוחר אבל הוא חייב להיות אמין. האם תוכלו בבקשה לתת לי הצעות לגבי סוחרי רכב אמינים ובכלל האם הרעיון של הפיכת טנדר ישן לרכב פרטי איננו מופרך בעיניכם. כמובן שהוא לא יהיה הרכב היחיד. תודה מראש

פורסם
לפני 13 שעות, calm כתב:

בשביל לחסוך לעצמי כאבי ראש ופרוצדורות מייגעות חשבתי על רכישת הטנדר דרך סוחר רכבים ולאחר בדיקות וטיפול יסודי מצדו. לא אכפת לי מי הסוחר אבל הוא חייב להיות אמין.

סוחר רכב אמין?! נשמע שאתה לא בכיוון בכלל...

טנדר ישן וזול זה אחד שעבד הרבה ולתחזק אותו יעלה יקר.

לדעתי תסדר לך וו גרירה על הרכב הקיים ותתארגן על עגלה.

פורסם

היילקס ישן. 

אנה ואלזה, פינוקיו, סוחר רכבים הגון, שלגיה, וכיפה אדומה - רק באגדות. 

חפש היילקס ישן ממוכר פרטי. תחפש 4x4. מהר מאוד תרצה לטייל בשבילי האיזור גם בחורף. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמה משקל אתה רוצה לסחוב?

אני הייתי מחפש טנדר סובארו 4×4, עם מנוע 1.8.  ידני.

בזמנו היה לי בקיבוץ גם L200, בנזין, מנוע 2000.

ידני, טנדר מעולה, הצורה המרובעת.

וכן עדיף מפרטי, עזוב כל מיני סוכנות סוג. 

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...