Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשתי נכה. היא מתלוננת שקשה לה לסובב את ההגה במהירויות חנייה.

הרכב מקורי, הגה כח תקין, נוזל מלא, צמיגי פאלקן במידה המקורית מנופחים למקסימום. להרגשתי ההגה נורמאלי.

יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל את ההגה?

תודה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

spin off לשאלה. דגמים מקבילים ללאנסר 2008 (ז"א לא מיני, לא הרבה יותר יקר, וכו') שה"הגה כח" שלהם רך מאוד באופן טבעי. קראתי שקוריאניות ישנות הן כאלו. I30?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

אני לא יודע אם אפשר לעשות משהו ברכב שלך, אבל תבדוק עם חברת אצ״מ, הם יושבים במודיעין ומייצרים רכבים לנכים, מעלונים, מסבים רכבים רגילים לרכבי נכים לפי דרישה וכדומה…

פורסם

האם בשבילך ההגה סביר? אולי יש בעיה במערכת?
לצורך העניין בסובארו שלי מאותו שנתון יש מחה ידועה של נזילת שמן שאם לא מטופלת הופכת את ההגה לקשה.

אולי שווה לבדוק אם הכל תקין.

פורסם (נערך)

מכיוון שיש לי רכב אחד עם תיגבור הידראולי ואחד עם תיגבור חשמלי, אני מבין מה אתה אומר.

כמה שחובבי נהיגה הספידו את לכתו של ההגה ההידראולי מכיוון שהוא יותר מחובר לכביש, החשמלי דורש הרבה פחות כוח בידיים.

מציע שתחליף את הרכב, יש הגה חשמלי ברכבים עממיים כבר תקופה ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

בעייני ההגה סביר לחלוטין ואף קל יותר מההגה באוטו שלי - אימפרזה 2006.

לגבי חשמלי - לא בטוח אם ההכללה נכונה. קראתי בשרשורים דומים שיש הגהים חשמליים שאינם רכים ואחרים הידראוליים רכים - לכן ביקשתי המלצות על דגמים שבהם ההגה רך (לא חשוב אם הידראולי או חשמלי.
משעשע שאחת ההמלצות שמצאתי על דגם עם הגה רך היא הלאנסר קלאסיק שלנו). עמוס - מי החשמלי שלך?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם
לפני 36 דקות, yuvk כתב:

עמוס - מי החשמלי שלך?

גולף דור 7, אבל גם בדור 5 שהייתה לי לפני כן היה חשמלי קל.

BMW F25, כל דגם עם שילדה F ואילך עם תיגבור חשמלי.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אני זוכר שהיה בפיאט פונטו (ספייס?) כפתור City להגה שריכך אותו די משמעותית.

מענין אם יש רכבים חדשים יותר עם פונקציה דומה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

נסעתי פעם על קיה סיד דיזל סטיישן 2015 שהיה לה הגה רך ברמה קיצונית והיה כפתור לרכך עוד יותר את ההגה 

אף פעם לא נתקלתי בהגה כ''כ רך 

תנסה לבדוק את זה ואולי זה קיים גם בגרסאות הקצרות או בבנזין

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...