Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUBARU XV 1.6 VS 2.0 ורמות איבזור

arik100

פוסטים מומלצים

אז אחרי שקיבלתי בראש על הרצון לעבור מקורולה לפיאסטה ואיך אני מעז חשבתי כבר על סיביק או וולבו S60 אבל הקטע שאני עובד בתחום הבנייה ונכנס לאתרים נכנס לעניין

ואז מישהו שאני עובד איתו אמר לי אתה צריך SUBARU XV אז וואלה אחזקה נמוכה ונראה אחלה וגם מתאים לעבודה שלי

אז עכשיו הבנתי שיש 1.6 מול 2.0 וקראתי בהיסטוריה פה ש1.6 יחסית חלש, השאלה כמה.

והאם באמת מומלץ ברמה המחיר? 35-40 אלף (ללא ביטוח מקיף) 

ומה ההבדלים אם יש משמעותיים ברמות האבזור

תודה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאלתך

כן ה 1.6 חלש וזה לא שה 2.0 היא טורפת כבישים

כן ההבדל בגרסאות משמעותי לדעתי, לא כולם רוצים כניסה ללא מפתח או חלון בגג ולהם זה לא משמעותי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק 2.0.

הייתי בעלים של 1.6 והרכב פשוט לא זז. גם כשהוא היה חונה הוא אכל דלק.

לגבי רמות אבזור - בגרסה הפשוטה הרכב ממש דל. מזכיר ליאונה של שנות ה90.

שווה להשקיע ולחפש מנוע 2.0 בגרסת פרימיום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרסת ה1.6 חלש באופן מזעזע, היתה לי כזו תקופה כרכב חליפי והייתי בטוח שמשהו שם מקולקל (הוא לא היה) בכל התחלת תנועה היתה הרגשה שהוא פשוט מתאמץ להשאר בקצב התנועה, יציאה לעקיפה דרשה צורת מחשבה ותכנון של נהג סמיטריילר שמסתכל קילומטר קדימה לפני שהוא יוצא לעקיפה ואני נשבע שפעם ברמזור לחצתי על הדוושה עד הסוף ועקפה אותי נערה סגווי שהעלתה סטורי תוך כדי שהיא חולפת על פני בגיחוך...

גם אם פחות מעניין אותך תאוצה ואתה ממש לא בקטע של מיאוץ רמזורים, רכבים חלשים הם רכבים מתאמצים, כלומר סלד גבוה יותר, משיכה של הילוכים בלאי מואץ ולמרבה ההפתעה היא יכולה להיות גם צמאה יותר מגרסת ה2.0.

אם יש לך אפשרות וזה הרכב שאתה סגור עליו תעשה לעצמך טובה ותנסה להתמקד בגרסת ה2.0.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, arik100 כתב:

השאלה מה ההבדל ברמות האיבזור כי פרימיום קשה יחסית למצוא... 

לגבי 1.6 מול 2.0 כנל ... רוב הפרסומים הם על 1.6 אבל יש גם מציאות

וואוו - זה רכב אחר לגמרי.

חלונות כהים, מראות מתקפלות, בקרת שיוט, הגה וידית מעור, מסכי מידע גדולים יותר וצבעוניים ברכב, בקרת אקלים מפוצלת, מצלמת רוורס מקורית והיו עוד כמה דברים למיטב זיכרוני.

הדגם הרגיל ממש ערום וחוץ מזה שהוא הנעה כפולה אין שום הנאה מהרכב.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/zb285lyd?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=21&is-new-tab=true

לא רחוק ממני אבל ממש הפחדתם אותי עם החולשה של המנוע 

וגם רמת האביזור פה בסיסית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...