Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בפורום,

ואני חייב להגיד שאני לא מצליח לעזוב אותו, אני פשוט כבר יומיים יושב וקורא - לומד ומתכנן (מפנטז)

רציתי להגיד שהמדריכים שלכם בכל הנושאים ממש טובים ועוזרים מאוד לכל מי שחדש בתחום האודיאו לרכב...

בעוד שבוע נגמר לי המלווה....

והמכונית שאני אנהג עליה בחודשים הקרובים היא מעין "זמנית" -(אני מקווה)

אז בינתיים אני לא אשקיע במערכות ןסכומים גבוהים של כסף - (באוטו הבא זה משהו אחר)

אז בינתיים אני רוצה "לשחק" סתם לכיף/ להתאמן בכל מיני דקורציות פנימיות בלי הוצאות של כספים....

ציפויים - למגש האחורי, תקרה, דש בורד. צביעה, ניקוי של פאנלים, לוח שעונים, רצפה...

אני לא ממש מבין בזה, אבל היות וזה אוטו זמני, ויש לי זמן אז אני רוצה להתכרע עליו בנסיונות ושטויות....

האוטו הוא מיצובישי לנסר... - ישנה.... - מאוד... אז אם יש למישהו סתם רעיונות בשבילי....

תודה מראש,

אחלה אתר.... תום.

פורסם

אם האוטו זמני ואני מנחש של ההורים אל תהרוס אותו בכל מיני שטויות הסקרנות הרגה את החתול.

אתה מוזמן ללמוד על האוטו תרד לחנייה עם הספר אוטו תפתח מכסה מנוע ותלמד.

אל תוציא 100 שקל על נורות ניאון או איזה גופייה שלא יתנו כלטום.. תסכוך לאוטו משלך ואז תשפר אותו בטעם.

פורסם
אני חדש בפורום,

ואני חייב להגיד שאני לא מצליח לעזוב אותו, אני פשוט כבר יומיים יושב וקורא - לומד ומתכנן (מפנטז)

רציתי להגיד שהמדריכים שלכם בכל הנושאים ממש טובים ועוזרים מאוד לכל מי שחדש בתחום האודיאו לרכב...

בעוד שבוע נגמר לי המלווה....

והמכונית שאני אנהג עליה בחודשים הקרובים היא מעין "זמנית" -(אני מקווה)

אז בינתיים אני לא אשקיע במערכות ןסכומים גבוהים של כסף - (באוטו הבא זה משהו אחר)

אז בינתיים אני רוצה "לשחק" סתם לכיף/ להתאמן בכל מיני דקורציות פנימיות בלי הוצאות של כספים....

ציפויים - למגש האחורי, תקרה, דש בורד. צביעה, ניקוי של פאנלים, לוח שעונים, רצפה...

אני לא ממש מבין בזה, אבל היות וזה אוטו זמני, ויש לי זמן אז אני רוצה להתכרע עליו בנסיונות ושטויות....

האוטו הוא מיצובישי לנסר... - ישנה.... - מאוד... אז אם יש למישהו סתם רעיונות בשבילי....

תודה מראש,

אחלה אתר.... תום.

אתה צעיר, האוטו שלך ( או של ההורים ) הוא לא "שיא הספורטיביות".

סע לאוטו דיפו ותקנה לך כמה דברים יפים, כמו עץ ריח, איזה שק לידית הילוכים בצבע הרכב וריפודים. תתחיל להלביש אותם. תגלה, שאפילו זה לא קל למישהו שמעולם לא פירק דבר באוטו.

פתח מכסה מנוע, קח כמה סמרטוטים לחים, ותנקה את המנוע מבחוץ, שיראה נוצץ נוצץ :)

שים איזה כיסוי הגה, כמה מדבקות על השמשה, טאסות דמוי גאנטים ותצבע אותם בצבע אדום.

יהיה לך אחלה אוטוערס.

בקשר למגש האחורי, סע לנחלת בנימין בתל אביב, הם מוכרים בדים בזול, פשוט תקנה לך איזה 2 מטר ותדביק עם דבק חם או סיליקון למגש.

אתה יכול לקנות "לבד" לתקרה, לפרק את התקרה הקיימת ולהדביק. זה לא יהיה פשוט, אבל אם תריץ חיפוש תראה פה פרוייקטים מצולמים של אנשים שעשו זאת בעבר.

לרצפה תקנה שטיחים ממתכת או סתם משהו שיתאים לך

בקיצר, הכל כאוות נפשך.

רק! סע בזהירות. ברוך הבא לכבישי ישראל. איפה שכל בור, בור.

פורסם

מצטרף לקודם לי שתקנה בעיקר קישוטים עכשיו ותתאמן לאט לאט בפירוק כי זה לא משימה הכי פשוטה בעולם...

בכל מקרה - אל(!) תקנה באוטו דיפו, אולי רק מה שבמבצע...

עדיף הרבה יותר לקפוץ לחנות כמו הפרסי ולקנות יותר בזול...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...