Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר פוליש יסודי לפני שנה. 

האם פעם בכמה שבועות/חודשים ניקוי בפלסטלינה (ללא פוליש לאחר מכן) 

יכול לתרום לניקוי יסודי יותר של הרכב? 

או שעלול רק לפגוע ? 

בנוסף רציתי לשאול הווקס שמתיזים אותו, חארטה או נותן ברק כמו ווקס שמורחים ? 

פורסם (נערך)

פוליש ללא ציפוי ננו? משהו?

לא מומלץ להשתמש בפלסטלינה אם לא עושים פוליש. פלסטלינה משמשת כשלב לפני פוליש כי אם לא מסירים את אותם מזהים שהפלסטלינה מסירה, הם יכולים להידבק לפד ואז אתה עלול ליצור שריטות חדשות בזמן הפוליש.

 

לפי התשובה לציפוי, יהיה אפשר לדעת את הרלוונטיות לשאלה שלך בנושא ווקס ואטומי צבע, אבל עקרונית, אלא מוצרים טובים מאוד כיום שעקרונית, למי שמתחזק את הרכב באופן קבוע, מייתרים בכלל את הצורך בציפוי ננו. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

פוליש ללא ציפוי ננו? משהו?

לא מומלץ להשתמש בפלסטלינה אם לא עושים פוליש. פלסטלינה משמשת כשלב לפני פוליש כי אם לא מסירים את אותם מזהים שהפלסטלינה מסירה, הם יכולים להידבק לפד ואז אתה עלול ליצור שריטות חדשות בזמן הפוליש.

 

לפי התשובה לציפוי, יהיה אפשר לדעת את הרלוונטיות לשאלה שלך בנושא ווקס ואטומי צבע, אבל עקרונית, אלא מוצרים טובים מאוד כיום שעקרונית, למי שמתחזק את הרכב באופן קבוע, מייתרים בכלל את הצורך בציפוי ננו. 

עשיתי לב שנה פוליש יסודי ווקס, לא ננו. 

 

אז שטיפה רגילה, ומדי פעם שאני רוצה ברק ווקס שמתיזים זה מספיק? 

 

חשבתי שפלסטלינה פשוט תוציא לכלוכים יותר עמוקים, לא ידעתי שחייב לאחר מכן פוליש. 

 

פורסם
לפני 5 שעות, Supertigre כתב:

כן, שטיפה רגילה ופעם בכמה חודשים ליישם אוטם צבע. 

למה אוטם צבע ולא ווקס? 

פורסם

עניין של עמידות וגם קלות היישום. אם זה ווקס מודרני כמו SOFT99 Fusso אז בכיף, הוא מעולה, אבל אם זה ווקס רגיל, אז המראה אולי מצוין אבל ההגנה מחזיקה זמן קצר וצריך ליישם כל מספר שבועות. אוטם צבע מחליף כיום עבור מרבית המשתמשים את הווקס של פעם, הוא קל ומהיר יותר ליישום ומחזיק הרבה יותר זמן. אוטם פשוט יחסית (70-100 שקל פחות או יותר) יחזיק בכיף חודשיים שלושה ולפעמים גם חצי שנה, אוטם קצת מתקדם יותר, כמו Gyeon Cancoat לדוגמה - שהוא בתכלס ציפוי קרמי אמיתי ביישום סופר מהיר, יכול להחזיק בכיף גם שנה. 

 

פורסם (נערך)

פלסטלינה מסירה מזהמים עקשנים.

פוליש מטפל בפגמים בצבע.

אין חובה ואפילו אני לא מקבל את עניין ההמלצה לקשור בינהם. אלא רק שלפני פוליש בהחלט מומלץ מאוד מאוד לנקות עם פלסטלינה.

יישום נכון בפלסטלינה כמעט לא יוצר בלאי לצבע. לעומת זאת פוליש מבוסס על הסרת שכבה ולכן ברמה האישית מיישם זאת בתדירות מאוד רחוקה.

צבע נקי ועם ציפויי הגנה טוב ושטיפה נכונה, ידרוש פוליש אחת לשנים וישאר מאוד מבריק ובריא.

 

אישית, אני אוהב יותר את הברק של ווקס קרנובה, במוצרים איכותים הוא יכול להחזיק יפה גם 6 חודשים (עם טענות יצרן לשנה).

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

ווקס משחה לא בא בחשבון , אני יודע שהוא עדיף אבל אני מחפש משהו קליל של לרסס ולנגב. 

 

יש גם אוטם צבע שהוא רסס ונגב ? עם הברק לעומת ווקס? 

פורסם

אין ווקס בריסוס. יש כל מיני סיליקה בהתזה שזה לא מגן רק נותן הידרופוביות לכמה שבועות.

 

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

 המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

×
×
  • תוכן חדש...