Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אני בן 22 ומחפש לקנות רכב חדש, התקציב שלי הוא 35000.

בעיקרון אני מחפש רכב אמין בלי בעיות בשביל חיי היום יום...

חשבתי לקנות אאודי 2011 A4 ב34,900 - https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xsawbe4f?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=5&is-new-tab=true

נסעה 158000 ק"מ.

בעיקרון אני לא נעול אבל ראיתי את המחיר ואני יודע שאאודי חברה טובה אז אמרתי אולי אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

אם אתה יכולים להסביר לי קצת על טיפולים טסטים וכו אני גם אשמח כי אני חדש בתחום

או אם יש לך המלצות לרכב טוב בתקציב הזה.

תודה מראש!!!!!

פורסם (נערך)

אאודי כזאת היא הכל חוץ מאמינות ותחזוקה זולה. מנועים עם צריכת שמן מוגברת, גיר רציף שיכול לעשות צרות גדולות ועוד...

נכון, היא איכותית מבחינת החומרים והרכבה, מפנקת, משדרת סוג של יוקרה.

מעבר לזה שמדובר ברכב עם מלא בעיות פוטנציאליות ותיקונים יקרים , אין שום הצדקה לרכוש רכב בגודל הזה לאדם בודד.

נכון, לא כולם אוהבים רכבי מיני כמו פיקנטו,  אבל מאזדה 2, סוזוקי סוויפט מספיקים מעל ומעבר, גם לא יקרעו את הכיס במוסך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...