Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שוקל רכישת סיויק יד שניה מודל 2021.

אשמח לדעות לגבי אמינות וסחירות הרכב.

מצד אחד להונדה יש שם בעולם, מצד שני הרכב מאוד נדיר בארץ והמכירות שלו יורדות כל שנה. האם זה רכב שיהיה קשה למכור בעתיד? 

פורסם

תמחור גבוה של היבואן (שחיסל כמעט את המותג), מתחרים טובים יותר (סקודה אוקטביה, מאזדה 3, יונדאי איוניק וטויוטה קורולה), עיצוב לא שגרתי וגיר רציף לא נעים - גרמו לכך שהסיביק כמעט שלא נמכרה

פורסם

שכחת להוסיף מנוע עם אמינות לא משהו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות. לגבי המנוע מדובר על הדגם של ה-1 ליטר למיטב ידיעתי, שם באמת 1 מתוך 5 מנועים הלך. אני מסתכל על גרסה של 1.5 ליטר. לגבי גיר רציף לא הכרתי, מעניין. לגבי הירידה במכירות, אמת וזה מתייחס לרכבים חדשים. השאלה מה קורה בשוק יד שנייה.

×
×
  • תוכן חדש...