Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם הרושם שלי הוא ששד ה DSG לא כזה נורא. או ליתר דיוק לא נורא כפי שהיה פעם.

אבל קח בחשבון ש MOTTIS התייחס לרכב חדש. מן הסתם עם השנים המצב לא משתפר. ברכבים ישנים ומתיישנים הייתי נמנע מהרובוטי הזה וחבריו.

בעיני 13.5 לפער בין רמות הגימור זה הוצאה ממש מיותרת. אבל אני אחד שבאופן כללי לא מתעדף רמות גימור גבוה.

צמיג בחתך נמוך זה בעיני חסרון אז בכלל לקבל את זה ברכב היקר יותר זה מיותר. צמיגים יקרים יותר, רגישים יותר ונוחים פחות. הרבה חסרונות עבור משהו אופנתי/יפה יותר. מה שבעיני גם בכלל לא נכון אף בהיבט הזה.

חד משמעית אחת האופנות המטופשות 

לפני 5 דקות, רועי5 כתב:

היה אצלי אוקטביה צמודה רמת גימור אמבישן ש.י 21, מניח זהה לזו שהיתה אצלך. היום יש גרנד קופה דיזל שהחליפה אותה, מולטימדיה מהמחורבנות שהכרתי, כנראה בשל היותה מקומית. יש גם אטקה סטייל פרטית שנרכשה חדשה בשנת 22. לא מצליח להתחבר לקביעה שהמולטימדיה טובה פחות באטקה מאשר באוקטביה. קליטת ה FM טובה יותר. היא שונה , זה נכון, לכאורה פשוטה יותר, אבל בהחלט לא נחותה, אם כבר היא יציבה יותר, החיבור לרשת מהיר ואינטואיטיבי יותר ובאופן כללי אני מרוצה ממנה יותר מזו שהיתה באוקטביה. מכיר אגב גם מולטימדיה בקאמיק סטייל המאובזרת, היא עשירה יותר בכל הנוגע לגרפיקה, אבל היא מורכבת ובעיקר מבולבלת. 

מפתיע שיש כל כך הרבה גרסאות אצל אותו היצרן

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • רעיון טוב! 1
פורסם

את הפאביה מוכרים כיום בארץ עם שני סוגים של לוח מחוונים וסוג אחד של מולטימדיה מקורית - מסך 8.25", השאלה שלי מתייחסת ללוח המחוונים

אני גם חושב על רכב חדש, בייחוד כשמדובר על תיבה רובוטית

צמיגים בחתך נמוך גם לדעתי מיותרים - פוגמים בנוחות הנסיעה ויקרים להחלפה.

פורסם
לפני 45 דקות, רועי5 כתב:

אטקה סטייל פרטית שנרכשה חדשה בשנת 22.

יש הבדל בין המולטימדיה בשנת 22 ל-24.

זה "שדרוג" שהוא למעשה שנמוך.

ב-22 המולטימדיה מזכירה את זו של האוקטביה עם כפתורים פיסיים משני צידי במסך ותפריטים דומים.

ב-24 זו מולטמידיה אחרת עם שורת כפתורים פיסיים מתחת למסך ותפריטים שונים.

פורסם
לפני 7 שעות, winner כתב:

האם בין 3 התצוגות שאפשר לבחור באטקה יש תצוגה עם מד סל"ד ?

בכל מצב יש מד סל"ד גם כאשר באמצע מוצג מד מהירות למעלה יש סרגל סל"ד

פורסם

באיביזה אגב יש גלגל חלופי בגודל מלא. 

סוזוקי סוויפט החדשה - משווקים בגיר ידני. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בפאביה יש גלגל חלופי "רגיל" אבל בגודל 15"

הסויפט קטן מדיי ותא המטען שלו פצפון...

אגב, לפני 15 שנה ראיתי את הסויפט והיה לו פטנט לקיפול המושבים האחוריים בדומה למה שיש בהונדה ג'אז מה שאפשר לנצל יפה את הנפח בשילוב עם הסעת נוסע, עשיתי נסיעת מבחן ואהבתי את הרכב וכבר חשבתי להזמין...

ביקשתי לעשות עוד נסיעת מבחן לפני ההחלטה הסופית וכשחזרתי לסוכנות הסתבר לי ששינו את הדגם ובמקום הקיפול החכם של המושבים יש קיפול של המשענת בלבד שלא מאפשר ניצול טוב של הנפח 🤕 מה שגרם לי לרדת מהרכישה.

פורסם

אם התקציב שלך 100K עד 120K ואתה רוצה גיר ידני.

אני הייתי הולך על הדאסטר.

דגם אמין מאוד, דיזל, גיר ידני, חסכוני מאוד.

עם טיפול נכון מנועים כאלה מגיעים לחצי מיליון ק"מ.

בגלל שהדגם כנראה מתחלף אתה יכול למצוא מודל 2024 ב 120000₪ ומודל 2023 ב 100000₪ אולי אפילו בפחות.

כמעט חדשים.

יש כמה ביד 2.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

תודה

הייתי מעדיף רכב שיש לו "קצת" יותר מ-3 כוכבי בטיחות ושאיננו מחוייב בצפצפה מבית מוביאיי...

חבל, חוץ מזה נראה רכב מעניין...,יש אפילו 6 הילוכים..., תא הנוסעים מזכיר לי את הפיאסטה 1997 זצ"ל פרט למסך המולטימדיה והפקדים על ההגה 😀

עריכה אחרונה על ידי winner
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 8.7.2024 בשעה 17:09, saar5555 כתב:

באיביזה אגב יש גלגל חלופי בגודל מלא. 

סוזוקי סוויפט החדשה - משווקים בגיר ידני. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/מבחני-ריסוק-ncap-2024-הסוויפט-והדאסטר-החדשים-מאכזבים

מסתבר שגם הסויפט לא משהו מבחינת בטיחות - 3 כוכבים ו-67% הגנה על מבוגרים, אבילו גרוע יותר מהדאצ'יה דסטר ☹️

• מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...