Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפנצ'רמעכאר שאני לקוח שלו אולי 20 שנה, הלך לעולמו.

קניתי אצלו עשרות צמיגים, והפניתי אליו המון לקוחות. איש מקצועי ונחמד מאוד.

תמיד הזמין לי את הצמיגים שרציתי בלי לבלבל במוח מה טוב ומה לא טוב, כי הוא ידע שאני חוקר היטב על צמיגים.

גם הזמין לי הזמנות מיוחדות אצל היבואן וגן התקין לי צמיגים שהבאתי בעצמי מחו"ל, וקיבל את כל הבקשות שלי (החלפת חיישני tpms ואיזון קפדני).

פעם אחרונה הייתי אצלו אולי בסוכות, וידעתי שהוא חולה, הוא חיכה לתוצאות בדיקה לשמוע אם ממאיר או לא. ולאחרונה הבת שלו הייתה בעסק במקומו.

הערב קיבלתי את הידיעה המרה. יהי זכרו ברוך.

IMG-20240210-WA0006.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • מבאס 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 4.5.2024 בשעה 15:35, צמיגי שירקמ כתב:

תודה שכתבת על אבא ז"ל שהיה איש מקצועי, ישר והגון עם לב רחב ואוהב אדם. אנו נמשיך בדרכו ונשמור במקצועיות על מפעל חייו.

משתתף בצערכם

יהי זכרו ברוך

כל הכבוד שממשיכים את מפעל חייו, לא מובן מאליו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...