Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה רק למי שהתקין או שקיבל רכב עם מובילאיי, כלומר הצפצפה המעצבנת המותקנת בצד שמאל.

1. מי שקיבל רכב חדש מיבואן - האם ההתקנה רשומה ברישיון הרכב? 

2. מי שהתקין מובילאיי לאחר מכן - האם ההתקנה רשומה ברישיון הרכב?

כלומר האם ממש רשום ברישיון המודפס 'קיימת מערכת מובילאיי' או משהו דומה ?

תודה,  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תגדיר חדש?

שלי 2019 והגיע עם מובילאיי כחדש. ההתייחסות הרלוונטית היחידה היא ציון "רמת אבזור בטיחותי 0" ברישיון.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כזה בדיוק. תודה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

נחלק לשניים:

1) כלי רכב שהותקנה בהם מערכת מובילאיי כתנאי לעליה על הכביש בישראל (למשל פרארי 296GTB שמחירה בישראל 2500000 ש"ח) אין לי מושג

2) לגבי מכוניות שהותקן בהן מובילאיי עצמאית יש מאגר של משרד התחבורה המכיל את מספרי הרישוי של כלי רכב בהם מותקן מובילאיי ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני רק מנחש לטובת מה השאלה נשאלה, ואם אני צודק, לפחות בשנים הקרובות גם אם הרכב יעבור טסט, כל חוקר משטרה/ביטוח עם טיפה שכל ישים לב ואז בהצלחה עם התביעות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, YNV כתב:

שלי 2019 והגיע עם מובילאיי כחדש. ההתייחסות הרלוונטית היחידה היא ציון "רמת אבזור בטיחותי 0" ברישיון.

זהו - שזה לא מדויק כי יש כלי רכב שיש להם חלק מהמערכות מקוריות ועדיין צריכים מובילאיי למערכות שחסרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 15 דקות, GTאי כתב:

אני רק מנחש לטובת מה השאלה נשאלה, ואם אני צודק, לפחות בשנים הקרובות גם אם הרכב יעבור טסט, כל חוקר משטרה/ביטוח עם טיפה שכל ישים לב ואז בהצלחה עם התביעות. 

אתה לא מנחש טוב.

לפני 18 דקות, zvit כתב:

נחלק לשניים:

1) כלי רכב שהותקנה בהם מערכת מובילאיי כתנאי לעליה על הכביש בישראל (למשל פרארי 296GTB שמחירה בישראל 2500000 ש"ח) אין לי מושג

2) לגבי מכוניות שהותקן בהן מובילאיי עצמאית יש מאגר של משרד התחבורה המכיל את מספרי הרישוי של כלי רכב בהם מותקן מובילאיי ראה כאן

השאלה לא מה יש במאגר של משרד התחבורה, את זה אני רואה. השאלה אם ומה רשום ברישיון הרכב עצמו

• רעיון טוב! 1

לשעבר:

פורסם

בדקתי עכשיו בשני רשיונות רכב מאזור שנת 2010, שהוסיפו להם מובילאי כאן בארץ בשנים האחרונות,

ולא מצוין ברשיון רכב כלום.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

. מי שקיבל רכב חדש מיבואן - האם ההתקנה רשומה ברישיון הרכב?

יש לי c4 פיקאסו 2017 (אני יד שניה) שהגיע עם מובילאיי.  אין כל התיחסות לעובדה הזו, וכמו אצל YNV - "רמת אבזור בטיחותי 0" .

פורסם

אז הלכתי לבדוק שוב.

מסתבר שכשזה מותקן כחדש זה חלק אינטגרלי מקוד הדגם. מעריך שאיפשהוא בשנים הקרובות ישנו את הפורמט של רישיון הרכב כך שמערכות הבטיחות (ומקורן) יופיעו ברישיון.

(בדיוק כמו שמופיע חלון בגג למשל)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גם אצלנו (רנו קפצ'ור2018), מותקנת מובאון מהיבואן, ברישיון לא מצויין כלום.

אבל בתעודת ביטוח החובה  (ליברה) מצויין שיש מערכת התרעה על סטייה ומרחק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כשהתקנתי בעבר מובילאי באחד הרכבים שלי, 

עדכנתי את הביטוח, והורידו לי בחובה בערך 100 ש”ח שנתי.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

התקנתי גם כן ברכב הקודם שלי (קורולה 2010) - 

אחרי ההתקנה העברתי את האישור לחברת הביטוח וקיבלתי הפחתה במחיר ביטוח החובה 

בנוסף- ההתקנה נרשמה גם כן ברישיוןהרכב- (קיבלתי הנחה בחידוש הרישיון -700 שח לשנה ראשונה+שנייה)

כדי שהכל יבוצע באופן חלק המתקין צריך לדווח על הפעולה למשרד הרישוי ככל הנראה 

פורסם (נערך)
בתאריך 24.1.2024 בשעה 08:45, TZR84 כתב:

אני הוספתי מובאון ברכב שברולט לפני שנתיים וברשיון בשנה העוקבת התווספה הערה "קיימות מערכות WDL WCF"

גם אחרי שאני התקנתי אייוואקס ברכב הקודם שלי, היה רשום ברשיון רכב את אותו המשפט.

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

• תוכן חדש...