Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנכנסתי לקבע לפני הרבה שנים, עשיתי מעשה טיפשי וקניתי אוטו ב 2000 ש"ח. 

נסעתי איתי פעם אחת לבסיס כ 150 ק"מ ובהמשך בגלל מצבו ה"טוב" חששתי לצאת איתו מהבסיס, זה היה רכב פנימי לנסיעות בתוך הבסיס. 

קניתי באוטו דיפו ג'ריקן פלסטיק אדום 5 ליטר והייתי מביא בו דלק לאוטו הזה כשהייתי יוצא הביתה. 

הג'ריקן עשה את העבודה מצויין תקופה מסוימת, עד שהאוטו נזרק.

1011808757.thumb.jpg.51fda7a7e3f143b14bea5e611f3385b5.jpg

פורסם

חשבתי לא מזמן: אם אני רוצה לשמור בחצר סולר לעת מחסור או לגנרטור וכד’, האם אחרי מסד שנים תהיה איזו השפעה על הרכב החומר בסולר? והאם הפלסטיק מתכלה מהסולר לאחר כמה שנים?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני יודע שבנזין שיושב הרבה זמן "מתקלקל", כמה זמן אני לא יודע וזו שאלה טובה.
כמה זמן בנזין יכול להחזיק בג'ריקן לפני שהוא הופך ללא שמיש?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מחזיק בנזין מהול לכלי גינה מוטוריים, במיכל קטן . הבנזין התמלא במשקעים אחרי בערך שנה ששכב במחסן סגור בתנאים סבירים (על מדף, במיכל סגור)  , גם ציבעו השתנה . לא ניסיתי להשתמש בו אחר כך גם אחרי סינון זה היה לי חשוד.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בנזין מחזיק חודשים רבים - אבל כשמערבבים אותו עם שמן דו פעימתי, הוא טוב לכמה שבועות בלבד (בתיעוד של המשור שרשרת שלי היה כתוב שבועיים).
בכריזמה לשעבר שלי לא היה מד דלק, אז נסעתי בקביעות עם מיכל לחירום בבגז'. אחת לכמה חודשים הייתי מוסיף למיכל באוטו וממלא שוב בדלק טרי.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

ראיתי שבל.כ. מוכרים ג'ריקנים לדלק ממתכת. 5 ו10 וגם 20 ליטר.

שקלתי לקנות למקרה חירום, אבל זה די יקר. ואז גיליתי שצריך לקנות בנוסף זרבובית, ונזכרתי שצריך לחדש את הדלק שם מידי פעם.. אז ויתרתי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ממה שאני מכיר, 

בנזין אפשרי לאחסון בין חצי שנה לשנה. 

הרבה תלוי בכמה גורמים. 

כלי יעודי, 

אם זה מפלסטיק לבדוק שזה מותאם לבנזין. 

אם המיכל ממתכת, לבדוק שפנים המיכל לא מתחיל להתקלף ומתחיל להיות חלודה. 

פקק עם נשם / שסתום במידה ויש שינוי עקב החום. 

סביבת אחסנה / מוצל / מחסן מבודד / מחסן שנהיה ג'קוזי...🤷🏼‍♀️

סולר יותר נוח לאחסון, עד שנה /שנה וחודשיים לא עובר שינוי משמעותי 

לאחר מכן הוא מתחיל להתפרק. 

נ. ב. 

בנזין לעומת סולר נדיף. 

פורסם

החזקתי בעבר בנזין לתקופות של כמה חודשים, לשימוש בכלי גינון ואופנועי שטח,

בעיקר במיכלים של 4/5 ליטר שבמקור שימשו לטרפנטין. (ג'ריקן ייעודי שהיה לי תמיד נזל והסריח).

לא ראיתי משקעים, גם כששמרתי תערובת מוכנה עם שמן דו"פ.

מה שכן - השתדלתי תמיד לאחסן מיכל מלא לגמרי, כדי שלא יתנפח מהנידוף.

• תוכן חדש...