Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בטורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות יונדאי קונה 2018 ולקחתי את האוטו לבדיקה לפני קניה והם אמרו לי שיש רעש בטורבו. זה משהו שצריך לחשוש ממנו/ לבדוק אותו?

פורסם

זה נשמע כמו כסת"ח קלאסי, אבל הייתי הולך למוסך מורשה יונדאי שיוכל להקשיב לרעש ולהגיד לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להערכתי בכלל לא בטוח שיקחו כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חוץ מזה כתב גם רעש משסתומים, ורעש מותחנים וגלגלות, והוא הסביר לי [הבוחן] שיש גם סוג של נזילת מים ממערכת הקירור. איך זה נשמע

פורסם

עוד לא נתקלתי ברכב, כולל חדש כולל חשמלי שלא היו לו רעשים מהשסתומים, מותח ים נזילות מים במנוע חשמלי.

בדרך כלל כיסו תחת 

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וואלה תודה אתה מרגיע אותי!

אבל מה הם סתם כותבים את זה, הרי אם זה בכל הרכבים גם בחדש, אז למה הם מדגישים את זה?

הרי אתה אומר שזה לא תקלה?!

סתם להבין!

תודה רבה רבה

פורסם

כי ככה אין אחריות על המנוע הטורבו...

כמה ק"מ עבר הרכב? יד? טיפולים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קח את תוצאות הבדיקה למוסך לבקש הצעת מחיר לתיקון ואז תדע אם זה אמיתי או לא.

בדר"כ הדברים הם לא יותר כיסוי תחת# אבל אי אפשר לדעת מאחורי המקלדת 

פורסם
לפני 12 שעות, מור 1 כתב:

אבל מה הם סתם כותבים את זה, הרי אם זה בכל הרכבים גם בחדש, אז למה הם מדגישים את זה?

הרי אתה אומר שזה לא תקלה?!

סתם להבין!

מקובל שמכוני הבדיקה נותנים אחריות לכמה חודשים או ק"מ אם משהו מתקלקל לאחר שהם בדקו ואישרו את תקינותו

אז כל מכלול שהמכון לא רוצה לקחת אחריות עליו - הוא יכתוב שיש בו נקישות או הזעת שמן

כשאתה הולך למוסכניק שלך ומסכם איתו שהוא לא לוקח אחריות על טעויות ולא תבוא אליו בטענות - רק אז תוכל לקבל מידע אמיתי.

• תוכן חדש...