Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

עוד כיוון, רצפת אפוקסי. 

תחפש סרטונים ברשת. 

לא יודע לגבי מחיר, גוגל אומר החל מ 69 למר. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עזוב שטויות. אני גר בדירה שתקועה בשנות ה60 עם 3 ילדים שהיא 43 מ"ר וקצת עצוב.  זה לא שווה את ההשקעה והצער אחי. אני ממליץ לך לבקש העלאה במשכורת או למצוא עבודה עם יותר הכנסה . 

לחיות במקום מדכא משפיע על הנפש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ראשית, אתחיל בכך שתמיד אמרתי, ואשתי אף פעם לא הבינה אותי - דבר ראשון שאני מסתכל עליו בדירה שכורה זה המרצפות. אם זה טרצו - מוותר מיד לא משנה מה. אבל..:

חבר, אני הייתי בנעלייך לפני 7 שנים, למשך 4 שנים. אב גרוש טרי, דירה בת 50 (אמנם לא עם מרצפות של פעם, בעל הדירה עשה איזה שיפוצון והמרצפות היו נורמליות 50X50).

אנחנו קצת יוצאי דופן והפרידה שלנו היתה טובה ומלאה בהבנה, משמורת משותפת, ללא מזונות. מניח שזה לא המצב אצלך ואני מבין אותך ואת המקום שאתה נמצא בו. 

ראשית לפני הכל אני חייב לומר לך - תחשוב לפני הכל על הילד\ים. לפני הכל.

כסף בא וכסף הולך. אני זוכר שלקנות קוטג' היה מעמסה, ואני זוכר תקופות אחרות וטובות יותר. 

תביא את עצמך להכיר במציאות שלך, ללא כעסים, תנסה להכניס כמה שיותר כסף שניתן.

ולעניין הטכני, מניסיון אישי שלי:

• תכניס הביתה הרבה ירוק, עציץ פה ועציץ שם עושים הבדל של שמים וארץ מניסיון.
  • שטיחים חבר - מסתירים את הרצפה יופי יופי ומשנים את האווירה בדירה מאוד.
  • תאורה - קנה מעליאקספרס נורות חכמות משנות צבעים, או סתם נורות לד בעלות טמפרטורת צבע חמה, פזר בכל מיני מקומות בדירה במנורות רצפה ומנורות שולחן.
  • צבע את הדירה, אל תתעצל לעשות תיקוני טיח בעצמך, זה לא לוקח המון זמן ושווה את המאמץ בסופו של דבר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

netanel1014 עצת מנטור נהדרת
אולי תמליץ לו גם לחפש בחורה עשירה או לזכות בלוטו
הוא לא נמצא שם מרצון, זה מצב שנכפה עליו ואם היתה לו אפשרות להרוויח יותר, אתה לא חושב שהוא היה לבד מחליף עבודה?

ב 1500 שכ"ד לא מקבלים כלום, לא הייתי בא בטענות למחוקק או לממשלה על שכ"ד של 1500 ש"ח
פרקט יקפיץ לך את איכות החיים, הוא פשוט להתקנה ולא יקר.

קח חבר, תעשו פרוייקט קטן... אני עשיתי פעם חדר עם חמי... יצא פצצה

מרפסת שנסגרה והפכה לחדר (האישור), הרצפות היו טרצה והתוצאה נהדרת

IMG_0093.JPG

IMG_0094.JPG

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

עזוב שטויות. אני גר בדירה שתקועה בשנות ה60 עם 3 ילדים שהיא 43 מ"ר וקצת עצוב.  זה לא שווה את ההשקעה והצער אחי. אני ממליץ לך לבקש העלאה במשכורת או למצוא עבודה עם יותר הכנסה . 

לחיות במקום מדכא משפיע על הנפש.

אתה צודק לגבי המשפט האחרון.מצד שני מאד חשוב לי הסדרי ראיה ולצאת מוקדם מהעבודה מקום העבודה זה עוד סוג של פשרה.

לפני 20 דקות, סולל הדרך כתב:

netanel1014 עצת מנטור נהדרת
אולי תמליץ לו גם לחפש בחורה עשירה או לזכות בלוטו
הוא לא נמצא שם מרצון, זה מצב שנכפה עליו ואם היתה לו אפשרות להרוויח יותר, אתה לא חושב שהוא היה לבד מחליף עבודה?

ב 1500 שכ"ד לא מקבלים כלום, לא הייתי בא בטענות למחוקק או לממשלה על שכ"ד של 1500 ש"ח
פרקט יקפיץ לך את איכות החיים, הוא פשוט להתקנה ולא יקר.

קח חבר, תעשו פרוייקט קטן... אני עשיתי פעם חדר עם חמי... יצא פצצה

מרפסת שנסגרה והפכה לחדר (האישור), הרצפות היו טרצה והתוצאה נהדרת

IMG_0093.JPG

IMG_0094.JPG

1500 שקל  לפחות הוא ההפרש בין שכר דירה הנוכחי לשכר דירה  של דירה משופצת באיזור

לפני 27 דקות, omricn כתב:

ראשית, אתחיל בכך שתמיד אמרתי, ואשתי אף פעם לא הבינה אותי - דבר ראשון שאני מסתכל עליו בדירה שכורה זה המרצפות. אם זה טרצו - מוותר מיד לא משנה מה. אבל..:

חבר, אני הייתי בנעלייך לפני 7 שנים, למשך 4 שנים. אב גרוש טרי, דירה בת 50 (אמנם לא עם מרצפות של פעם, בעל הדירה עשה איזה שיפוצון והמרצפות היו נורמליות 50X50).

אנחנו קצת יוצאי דופן והפרידה שלנו היתה טובה ומלאה בהבנה, משמורת משותפת, ללא מזונות. מניח שזה לא המצב אצלך ואני מבין אותך ואת המקום שאתה נמצא בו. 

ראשית לפני הכל אני חייב לומר לך - תחשוב לפני הכל על הילד\ים. לפני הכל.

כסף בא וכסף הולך. אני זוכר שלקנות קוטג' היה מעמסה, ואני זוכר תקופות אחרות וטובות יותר. 

תביא את עצמך להכיר במציאות שלך, ללא כעסים, תנסה להכניס כמה שיותר כסף שניתן.

ולעניין הטכני, מניסיון אישי שלי:

• תכניס הביתה הרבה ירוק, עציץ פה ועציץ שם עושים הבדל של שמים וארץ מניסיון.
  • שטיחים חבר - מסתירים את הרצפה יופי יופי ומשנים את האווירה בדירה מאוד.
  • תאורה - קנה מעליאקספרס נורות חכמות משנות צבעים, או סתם נורות לד בעלות טמפרטורת צבע חמה, פזר בכל מיני מקומות בדירה במנורות רצפה ומנורות שולחן.
  • צבע את הדירה, אל תתעצל לעשות תיקוני טיח בעצמך, זה לא לוקח המון זמן ושווה את המאמץ בסופו של דבר.

תודה רבה.עצות זהב. אני במקום עציצים הכנסתי אקווריומים 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך טראצו מהסוג הקשוח😁

יש דוגמאות עדינות יותר אבל זה באמת קצת הארדקור. 

אני במקומך הייתי הולך לכיוון של שטיחים ולא דברים שצריך בשבילם אישור מבעל הבית.

העצה על הצמחיה מאד נכונה, עציץ ירוק מכניס הרבה יופי גם למקומות הכי מדכאים. יש בדיחה שאומרת, מה משותף לטעויות של אדריכלים ושל רופאים? את שתיהן מכסים בפרחים...

וכמובן צבע חדש בקירות ותיקון של רטיבויות וכתמים ישנים גורם לשינוי ענק.

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם

המבנה הקודם של החברה שלי היה בן 60 עם טרצו שכבר השחיר עם השנים.

ניקיון אגרסיבי עם מים וחומצת מלח (כמובן מהולה וכמובן שהתחלתי במינון נמוך ועליתי) ומטאטא העלה את זה בערך בעשרה גוונים למעלה.

במשרדים עשיתי פרקט למינציה לבד, לא קל פיזית אבל גם לא אתגר גדול מדי, החזיק 10 שנים עד שעזבתי. 

צביעה, עציצים, תמונות מודרניות, תאורה בהירה שצמודה לתקרה ולא נופלת (גם ככה התקרה נמוכה ב"מודלים" האלה), כל אלה יתנו תחושה נעימה ורעננה בלי הרבה כסף.

לא ממליץ על רצפת pvc, זה גם לא זול כמו שחושבים, גם תהיה לך תחושה של אולם יצור וגם אם מישהו ירצה להוריד את זה פעם הוא יצטרך להרוס ריצוף או להתפלל לשואה גרעינית כדי שהדבק ירד מהטרצו האומלל הזה.

אגב טרצו, אני כנראה בדעת מיעוט, אבל הוא די חביב בעיניי.

• רעיון טוב! 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תן לי בכל רגע טרצו בהיר 20*20 שצמודים אחד לשני, ולא אריחים דקים ושבירים 60*60 עם רובה ביניהם ברוחב של הירקון, שמתפוררת, נשברת , מג'דייפת ומשחירה.
ואני רציני לגמרי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 22 שעות, hans כתב:

טרצו זאת רצפה נהדרת. אנחנו בארץ פשוט יותר מדי רגילים אליה.

ממליץ על נקיטת כיוון שונה לגמרי - ניקוי מעמיק לדירה

אכן בישראל בגלל שהיה את זה בכל פינה היא נחשבת מיושנת מבחינת מראה אבל היא ריצפה טובה מאוד.

עם Caveat קטן למה שכתבת - גם הטרצו צריכה ניקוי מעמיק (פוליש וואקס על הכל - יהפוך לגמרי את איך שהיא נראית - שכנראה אם לא עברה כזה בעשור או 2 האחרונים נראית זוועה ומוכתמת)

לפני 21 שעות, שלומיש כתב:

תודה לכם הנה דוגמה  לבעסה.

ואחרי התמונה - עוד יותר מסכים עם מה שהאנס אמר.

הדירה צריכה ניקוי עמוק , ריענון וצביעה מוחלטת של הכל.

הכל נראה מלוכלך ומלא כתמים.

אני לא מדבר על להעביר ספוג׳ה ולספריי עם מטלית על הארונות אלא באמת ניקוי כמו שצריך וצביעה כמו שצריך (אחרי שפכטל אישור קירות)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רק בשביל לראות את הפוטנציאל אפשר לנסות על הקטע הדפוק קצת חומצת מלח מדוללת עם סקוצברייט ולראות אם הלכלוך יוצא.

גם לקחת נייר מים גס ולעשות פוליש לכמה מרצפות, זה יחליק אותם בטוח. בסוף נייר פחות גס. אחר כך שטיפת רצפה עם ווקס.

גם אצלי היו כמה מרצפות עם כתמים ומחוספסות וזה סידר אותם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...