Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא שטרצו 20X20 נראה מאוד ישן, והבעיה היא שהרבה פעמים יש כבר חוסר של שבבים (וחורים במלט), שברים של פינות או סתם הבדלי צבעים בגלל כל מיני  תיקונים שנעשו במהלך השנים. בכל זאת דירה בת 50.

פוליש טוב יכול לרענן היטב את הטרצו. יש עם זה שתי בעיות: האחת היא עלות לא קטנה, השניה היא שמדובר בהליך שגורר יצירת כמויות אבק עצומות, לא מתאים לדירה שאינה ריקה מכל חפץ.

הרעיון של שטיחים טוב בתנאי שאינם מהווים סיכון בטיחותי לאנשים שעלולים למעוד עליהם. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

קודם כל, דבר עם בעל הבית שלך. תסביר לו את המצב, תגיד לו שאתה רוצה לעשות שינויים וחלק מהם זה שיפור הדירה. תבקש סכום מסוים לשיפור. כמובן, עדיף לעשות את החישובים לפני ולהגיע עם הדברים שאתה רוצה.

כמה שפחות לבלבל לו את המוח. תעשה שיעורי בית ותגיד לו כמה זה יעלה ותתחלקו בהשקעה.

אני נותן לך כיוון אולי יזרום איתך. החלפת מטבח קומפלט. תלוי כמה מטר יש לך בת'כלס שמה, יכול להשתלם לך. למרות שאיך שאתה מספר, זה יהיה חתיכת עבודה, הפירוק והתקנה של הברז וכו'.

הנה חנות שמצאתי ברשת, לא קניתי מהם.

https://www.livorno.co.il/

למרות שיש גם בדרום תל אביב נגריות שבונות מטבחים בזול.

מקסימום את הטאצ' הסופי של פרזול איכותי תוסיף אתה לבד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה לכם הנה דוגמה  לבעסה.בצד ימין הציפוי של הריצפה ירד ומרגיש כמו ללכת על אספלט . על המטבח והשייש שגם לו יש יותר שקעים וחורים  חבל להרחיב

20230926_195443.jpg

פורסם

זה טרצו 30/30, לא 20/20.

פוליש עמוק יחזיר את החיים למרצפות, ואז "וקס קריסטל", וזה יבריק כמו רחבת הריקודים של אולמי בון-טון.

לטעמי יש חן בטרצו הזה, זה עוד יחזור כרטרו שיק, כמו שלפני כמה שנים החזירו את מרצפות השומשום לחצי שעה. תזכרו שאמרתי 😜.

אבל זה באמת עניין של טעם אישי.

אני כבר חושש לכתוב עלויות, אחרי הפאשלה עם ה-pvc, אבל זה כנראה יהיה הפתרון הזול מכולם.

(כן, צריך לפנות לפני את כל מה שאתה אוהב את הצבע הטבעי שלו, ולא רוצה שיראה כמו הג'יפ של מ"פ גולני אחרי סדרת שטח, אבל גם כדי להניח פרקט החדרים צריכים להיות ריקים לחלוטין).

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מי שאוהב ליפות את המצב קורא לזה בית וינטצ ועיצוב אקלקטי אבל בתחלס לא יכול להבחין בריצוף אם יש מקק מת או שזה חלק מהטרצו.

אגב חלונוץ עץ אבל זה בקטנה.  מבחינת  מרחב זה אחלה בית שלושה חדרים אבל כמו שאמרתי תקוע בשנות השבעים.

נ.ב

אם הייתי מראה את חדר הרחצה אז בטוח היה זוכה בפרס חוסר טעם

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

חלונות אלומיניום זו השקעה גדולה. מאוד. לא הייתי נכנס לזה אם לא מדובר בחלונות רקובים ודולפים.

אגב - האם אין בעית רטיבות מאחורי ומתחת התנור? קיר המתקלף והמרצפות השחורות מעלות לי חשד כזה, וברטיבות כזו בל הבית צריך לטפל בלי קשר לקוסמטיקה.

@natco כתבתי 20X20 כי כתב שנות ה-70, לא כי ראיתי תמונות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, amit_a כתב:

פרקט למינציה שעשיתי לחדר עלה לי 39 שקל למטר (כולל ספוג בידוד, סף לדלת ואני כמעט בטוח שגם פנלים).

העבודה ממש פשוטה פעם ראשונה שעשיתי את זה מחזיק מעמד כבר 4 שנים.

IMG-20220319-WA0010.jpg

יפה מאד. אני מניח שהיום המחירים שונים.נראה טוב מאד.זה בא בצורת אריחים שמתלבשים אחד על השני או יריעה?

לפני 32 דקות, sperial כתב:

חלונות אלומיניום זו השקעה גדולה. מאוד. לא הייתי נכנס לזה אם לא מדובר בחלונות רקובים ודולפים.

אגב - האם אין בעית רטיבות מאחורי ומתחת התנור? קיר המתקלף והמרצפות השחורות מעלות לי חשד כזה, וברטיבות כזו בל הבית צריך לטפל בלי קשר לקוסמטיקה.

@natco כתבתי 20X20 כי כתב שנות ה-70, לא כי ראיתי תמונות.

לגבי הרטיבות בקיר יכול להיות בגלל צנרת.אין לי מושג.

לגבי הריצפה היא באיזור הזה ממש מחוספסת כנראה ניקו את הריצפה בחומר שהסיר את השיכבת הלקה החיצונית.

לגבי החלונות לא מתכוון לגוע זה פחות מפריע לי...

עריכה אחרונה על ידי שלומיש
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 50 דקות, natco כתב:

לטעמי יש חן בטרצו הזה, זה עוד יחזור כרטרו שיק

זה אכן חזר קצת לאופנה, אומנם כבר לא מרצפות עבות כמו פעם אלא יותר כקרמיקה.

התמונה מדירה חדשה במרכז שנבנית בימים אלו. הלקוח בחר בזה לאחד החדרים (לא בטוח אם כרצפה או לקיר).

אבל כן, זה חזר.

20230918_120156.jpg

• אהבתי 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חשבתי שהמרצפות האלה ספגו מים ונהרסו. כדאי מאוד שבעל הדירה יבדוק את העניין, במיוחד אם יש שכנים מלמטה שיסבלו מהרטיבות.

פורסם
לפני 10 דקות, Pavlik כתב:

זה אכן חזר קצת לאופנה, אומנם כבר לא מרצפות עבות כמו פעם אלא יותר כקרמיקה.

התמונה מדירה חדשה במרכז שנבנית בימים אלו. הלקוח בחר בזה לאחד החדרים (לא בטוח אם כרצפה או לקיר).

אבל כן, זה חזר.

20230918_120156.jpg

שמעתי שגם טפטים חזרו לאופנה. עכשיו חסר טיח טמבורטקס ותיקרה נטיפים

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 13 דקות, שלומיש כתב:

יפה מאד. אני מניח שהיום המחירים שונים.נראה טוב מאד.זה בא בצורת אריחים שמתלבשים אחד על השני או יריעה?

הם באים בחתיכות של בערך 20 על 80-100 ס"מ ומתחברים כמו לגו אחד לשני.

הרכבתי שורה שורה וכל פעם כסיימתי שורה חתכתי את החלק האחרון ואיתו אתה מתחיל את השורה הבאה. רק בשורה האחרונה טיפה יותר עבודה כי חותכים לאורך את כל השורה ולא לרוחב רק את החתיכה האחרונה.

אני למדתי מסרטון חמש דקות ביוטיוב.

• רעיון טוב! 1

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

חשבתי שהמרצפות האלה ספגו מים ונהרסו. כדאי מאוד שבעל הדירה יבדוק את העניין, במיוחד אם יש שכנים מלמטה שיסבלו מהרטיבות.

אני אבדוק את זה מול בעל הבית אבל מניסיון הוא  לא עושה תחזוקת מניעה אלא תחזוקת שבר והשכן למטה עדיין לא התלונן

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אתה קרוב, מדובר בחומרי ניקוי לתנור כיריים. מניח ששלומי פה לא עושה מאמץ לנקות את התנור כל יום שישי.

ממליץ קודם כל להשקיע ולתת למנקה לעשות ניקיון יסודי בכל פעם שאתה משקיע בחדר מסוים. ככה שלא תתפזר לך ותעשה עבודה בינונית בכל החדרים אלא עבודה יסודית בחדר אחד. זה יעלה אבל לפחות בשביל להתחיל לעבוד בחדר מסוים, זה יאפשר לעבוד על נקי אלא אם אתה בגישה ההפוכה לעבוד על מלוכלך ואז לנקות. מה שזורם ונוח לך.

לפי אתר מדרג - מחיר ליטוש רצפה נע בין 100-130 שקל למ"ר. יש כאלה שיכללו פוליש ויש כאלה שלא במחיר הליטוש. למי שלא מכליל עלות פוליש קריסטל היא 10-20 שקל למ"ר.

לגבי ארון מטבח, אתה חייב לנקות אותו. אפשר לצבוע את הארונות הללו. כמובן שאם הם רקובים אז עדיף כבר להחליף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

שלומי השתמש בתנור החדש פעם אחת בלבד. בכיריים בממוצע פעם בשבועיים לאיזה חביתה או פסטה עם רוטב מוכן.

הארונות כבר צבועים כמו שאמרתי אקלקטי בעל הבית מצא ארון תחתון בסגנון פרובנס  צבע אותו בלבן.

הארון העליון כנראה משהו זרק וגם אותו צבע בצבע שמן לבן.

לגבי פוליש. לא יודע המרצפות טרצו לא באות לי טוב בעיניים. מעדיף קרמיקה או פרקט.

מרגיש קצת לוזר שדירת עמידר היא הילטון לעומת שלי. אבל זה הפשרות שנאלץ בתור  אב גרוש שכל המעמסה הכלכלית נופלת עלי.

קצת עצוב שמרבית הדירות השכורות( לפחות מה שבדקתי שלושה חדרים) נראות כמו הצרות שלי כי המשכירים מעדיפים אפס השקעה ומאה אחוז תמורה.

אני מניח שאם ההיצע של הדירות השכורות היה גדול יותר הכל היה נראה אחרת.

אבל זה לא מעניין אף אחד כל הפוליטיקאים משני הצדדים שמים עלינו פס.

התפזרתי

עריכה אחרונה על ידי שלומיש
פורסם
לפני 16 דקות, שלומיש כתב:

שלומי השתמש בתנור החדש פעם אחת בלבד. בכיריים בממוצע פעם בשבועיים לאיזה חביתה או פסטה עם רוטב מוכן.

הארונות כבר צבועים כמו שאמרתי אקלקטי בעל הבית מצא ארון תחתון בסגנון פרובנס  צבע אותו בלבן.

הארון העליון כנראה משהו זרק וגם אותו צבע בצבע שמן לבן.

לגבי פוליש. לא יודע המרצפות טרצו לא באות לי טוב בעיניים. מעדיף קרמיקה או פרקט.

מרגיש קצת לוזר שדירת עמידר היא הילטון לעומת שלי. אבל זה הפשרות שנאלץ בתור  אב גרוש שכל המעמסה הכלכלית נופלת עלי.

קצת עצוב שמרבית הדירות השכורות( לפחות מה שבדקתי שלושה חדרים) נראות כמו הצרות שלי כי המשכירים מעדיפים אפס השקעה ומאה אחוז תמורה.

אני מניח שאם ההיצע של הדירות השכורות היה גדול יותר הכל היה נראה אחרת.

אבל זה לא מעניין אף אחד כל הפוליטיקאים משני הצדדים שמים עלינו פס.

התפזרתי

בחירה שלך, אני סה"כ מנסה לעזור. בכל אופן לא הייתי מהסס לבדוק מדי פעם, אפילו מדי יום. בקבוצת "הג'אנקיה" בפייסבוק, ככה שאם מישהו זורק/זרק פרקטים משומשים.

או כל דברי עיצוב כאלו ואחרים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...