Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם️, קוראים לי שגיא לוחם בודד משוחרר, הגעתי למסקנה שאני מוכרח לקנות רכב - הבעיה היא שאני לא מספיק מבין בעולם הזה, אשמח אם אוכל להתקשר למישהו שממש מבין מבחינת אמינות ודלק (עדיפות למוסכניק שידע גם אם רכב מועד לתקלות ועלות חלפים/טיפולים) שיוכל לייעץ לי ולהסביר איך עושים את התהליך בצורה הכי נכונה.

הרכב יסע בעיקר בנסיעות עירוניות אבל ישלב גם הרבה נסיעות בינערוניות.

בתכנון הרכב יהיה ארוך טווח כל עוד אפשרי.

תקציב של 20 אלף אפשרי לעלות ל30 וקצת אם צריך.
 תודה רבה💪.

פורסם

אתה יכול להתייעץ איתו:

הלוחש לרכבים

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלך הייתי מתמקד בקאיה פיקנטו או מיצובישי ספייס/אטרז שיאפשרו לך לרכוש רכב חדש "יחסית" ומדובר בכלים יחסית אמינים
קח בחשבון שבגילן הם כבר לא צעירות ואמינות!

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם תלך על הספייס מומלץ לקחת מסוף 2014, אז הרכב קיבל לא מעט תוספות אבזור כמו שליטה ממהגה,בקרת שיוט,בקלת אקלים,חיישני לחץ אוויר ועוד.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה היא איזה סגנון אתה אוהב אתה יכול למצוא במחיר שלך כל סוג

(כמובן בהתאמה כגון ישן יותר וכו') אבל אתה נגיד יכול לראות בגי'פון 

רכב כמו ניסאן גו'ק 2011 או רכ  מהנלי יותר ומהיר אז בקודה סופרב בין השנים 2009-2013

או רכב מהיר אבל משפחתי אז פולסוואגן ג'טה 2012  או שאתה אוהב יותר חדש אז אתה יכול לראות 

יונדאי I10 שנת 2014-2015 או קיה פיקנטו 2013-2014  אתה גם יכול למצוא רכב מאוד אמין כגון טויטה קורולה 

אבל הם יותר ישנים 2010 וכו' אבל הכול מתחיל במה שאתה אוהב אחרי שאתה בוחר אתה 

מתחיל לסנן אם מתאים לך הק"מ וכן הלאה 

פורסם

לרכבים שציינת גירים בעייתים למעט הטיוטה.

פורסם

למען הדיוק יש לי אחד מאלה וזה קרה לי לא מזמן זה 

לא הגיר אלא המחשב גיר (בגרמניים שבהם) שלטעמי הוא 

שווה ואם המוכר שאתה קונה הוא אדם שלא נוסע הרבה או לא מתפרע בפתיחות וכו'

אתה לא צריך לחשוש לי זה קרה אחרי מאמץ רב של האוטו 

בהחלט אתה צודק שהטויוטה הוא אמין מכולם אבל מה שכל אחד מעדיף 

אני לא יכול לשבת על יפני כי הנוחות שלו והנסיעה שלו לא נוחה לי 

אבל אין ספק שאתה צודק ברמה המכנית שהטויוטה הכי טוב 

פורסם

אכן הכוונה שלי למכטרוניק או מצמדים.

פורסם

@גאון ברכבים תזהר כי השם מחייב, ולפחות לפי שתי ההודעות שכתבת יש לך עוד דרך לעשות...

לו אני במקומך הייתי הולך על ספייס סטאר או אטראז'.

פיקנטו די גבולית בתקציב הנתון.

• מצחיק 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 55 דקות, גאון ברכבים כתב:

השאלה היא איזה סגנון אתה אוהב אתה יכול למצוא במחיר שלך כל סוג

(כמובן בהתאמה כגון ישן יותר וכו') אבל אתה נגיד יכול לראות בגי'פון 

רכב כמו ניסאן גו'ק 2011 או רכ  מהנלי יותר ומהיר אז בקודה סופרב בין השנים 2009-2013

או רכב מהיר אבל משפחתי אז פולסוואגן ג'טה 2012  או שאתה אוהב יותר חדש אז אתה יכול לראות 

יונדאי I10 שנת 2014-2015 או קיה פיקנטו 2013-2014  אתה גם יכול למצוא רכב מאוד אמין כגון טויטה קורולה 

אבל הם יותר ישנים 2010 וכו' אבל הכול מתחיל במה שאתה אוהב אחרי שאתה בוחר אתה 

מתחיל לסנן אם מתאים לך הק"מ וכן הלאה 

הכיוון שלי חד משמעית הוא רכב סופר מיני/ רכב מיני עם מנוע מספיק חזק שלא אחשוש מנסיעות ארוכות מידי פעם

פורסם

יפה את אתה כותב עכשיו אבל אני שלא ידעתי מה 

אתה רוצה אז הצעתי לך את כל האופציות המתאימות 

אז יש לך את כל הרכבי מיני שהציעו לך פה 

1. מיצובישי ספייס סטאר 2. מיצובישי אטרא'ז 

3. ניסאן מיקרה 4. יונדאי I10

5. קיה פיקנטו 

עוד אופציות קצת יותר ישן אבל גם קצת יותר זול 

סוזוקי סוויפט 2. סוזוקי ספלאש

פורסם
לפני 37 דקות, topop כתב:

ידני הולך או שחייב אוטומט?

יש רישיון ידני לדעתי לא תהיה לי בעיה לקנות רכב כזה 

לפני כשעה, גאון ברכבים כתב:

יפה את אתה כותב עכשיו אבל אני שלא ידעתי מה 

אתה רוצה אז הצעתי לך את כל האופציות המתאימות 

אז יש לך את כל הרכבי מיני שהציעו לך פה 

1. מיצובישי ספייס סטאר 2. מיצובישי אטרא'ז 

3. ניסאן מיקרה 4. יונדאי I10

5. קיה פיקנטו 

עוד אופציות קצת יותר ישן אבל גם קצת יותר זול 

סוזוקי סוויפט 2. סוזוקי ספלאש

ניסיתי לעשות נסיעה עם מיקרה ידנית על כביש מהיר וזה הרגיש ממש לא טוב. השאלה זה אם שאר הרכבים המקבילים אליה יתמודדו עם נסיעות בינעירוניות יותר טוב?

פורסם

מיקרה היא קצת בימבה. הספייס סטאר, i10 ופיקנטו מתמודדים יותר טוב עם הכביש לדעתי. אולי כדאי לבדוק אלטו/ספלאש ידניות (אולי גם סוויפט, אבל היא יקרה יותר). 

פורסם

המייקרה הוא בגודל של שאר רכבי המיני, למעשה בין המרווחת ביניהם.

• תוכן חדש...