Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

לפני כחודש עשיתי תאונה באוטו שלי עצרתי להולכת רגל במעבר חציה ונכנסה בי נהגת מאחורה הטמבון התעקם ונדרש החלפת טמבון

החלפנו פרטים והצטערה על המקרה

מבירור שלי עולה שהנהגת נהגה ללא טסט

הגשתי לחברת הביטוח שלי את כל המסמכים הנדרשים כדי שאוכל לתקן את המכה ומסתבר שהבחורה לא עונה לחברת הביטוח(כנראה בכוונה) התביעה נדחתה על ידי צד ג׳ בטענה שהנהגת לא עונה

כרגע חברת הביטוח שלי מתקנת לי את המכה במוסך הסדר ותובעת את הנהגת ( יש לי שיחות ווצאפ איתה בהם היא מציעה לי לתקן לי את המכה) 

רציתי לשאול 2 שאלות

1 האם שיחות הוצאפ איתה נחשבת הודאה ?

2 מה קורה במצב כזה שאין לנהגת טסט ברכב כי כמובן שחברת הביטוח שלה תתנער מימנה גם אם תודה באשמה

פורסם

1. כן, זה ראיה קבילה בבית משפט

2. אין טסט = אין ביטוח, אתה או חברת הביטוח שלך תצטרכו לתבוע אותה בתביעה אישית, ולהוסיף לנזק גם את עלות הפרמיה שמתייקרת לך.

פורסם

1. נחשב.

2. אתה תובע אותה אישית על ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה, בתביעות קטנות. החשבון של הביטוח שלך או שלה איתה - לא מעיניינך.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בשיחות הוואטסאפ יש הודאה שלה? 

לפני שאתה רץ לתבוע, היות ויש לך טלפון שלה, כתוב לה בנימוס שהצעד הבא שלך הוא תביעה אישית, והתעלמות מצידה רק תוביל לפסיקה לטובתך והוצאה לפועל אם היא לא תשלם.

אולי היא תבין שעדיף לשלם עכשיו.

אם יש לך חבר שהוא עו״ד עדיף שהוא ינסח מכתב ותעביר לה.

פורסם
לפני 15 שעות, chezik כתב:

2. אין טסט = אין ביטוח

זה כתוב בפוליסה?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
פורסם
לפני 8 שעות, Be roo כתב:

העדר הכיסוי אינו אוטומטי, חברת הביטוח צריכה להוכיח שהרכב היה לא תקין, שהתקלה גרמה לתאונה, ושניתן היה לאתרה בטסט.

תבעתי פעם נהג ששפשף לי את הרכב, חברת הביטוח שלו סירבה בטענה שהנהג היה בשלילה באותו זמן, יש הבדל בין המקרים?

לאור מה שכתבת - חברת הביטוח לא היתה אמורה להוכיח קשר בין זה שלפני שבועיים הוא נסע במהירות 200 קמ"ש (לשם דוגמא) לבין השפשוף שהוא עשה לי?

זה לא עובד שאם לא עמדת בתנאי הפוליסה אז אין פוליסה?

שואל בשביל להבין, אין לי מידע אחר מלבד המקרה שציינתי ועליו הסתמכתי בתשובה.

פורסם

יש הבדל בין רשיון שנפסל, לבין כזה שלא חודש.

המקרה המקביל ברשיון רכב, הוא כזה שהורד מהכביש בגלל ליקוי.

בנוסף, איננו יודעים למה הנהג שפגע בך נפסל, ומה היה קורה אם הענין היה מגיע לבית משפט, אולי חברת הביטוח היתה נדרשת לשלם בטענה שהפסילה שלו אינה הגורם לתאונה. בדיוק כמו שחברות ביטוח התנערו מתשלום במקרה של רישוי רכב שפג, עד לאותו פסק דין שקבע אחרת.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...