Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא עבר טיפולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב ליסינג לשעבר 

בוודאות לא היה טיפול בשנה הראשונה

לגבי אחריות מורחבת לרכב ליסינג - לא יודע..

פורסם
לפני 8 שעות, zvigolden כתב:

אני לא הייתי סומך על זה בעיניים עצומות .

לדוגמה - סוזוקי קרוסאובר עד 2016 זכתה להרחבת אחריות לגיר בתנאי שהבעלים יוכיח שטיפל במוסך מורשה (לאו דווקא יבואן אלא משרד התחבורה) לפי הוראות יצרן , אך לגיר אין כלל הוראות טיפול תקופתיות .

מדוע מתנים כשל גיר באי החלפת שמן מנוע בזמן ?

לאחריות של רצון טוב יש כללים אחרים מאחריות יצרן.

לא הייתי כותב את מה שכתבתי אם לא הייתי יודע מה המדיניות של היבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 6 שעות, mottis כתב:

אם זה רכב ליסינג, האחקיות של קיה היא רק לשלוש שנים.

כבר לא נשאר הרבה זמן שהרכב עדיין באחריות.

זה בהחלט משנה את התמונה, תודה רבה

פורסם

לא כל חברות הליסינג מטפלות במוסכי היבואן, חלקן בעלות מערך משלהן/הסכמים עם רשתות מוסכים. לכן במצבים כאלה לא יהיה כל תיעוד ברשת מוסכי היבואן.

עד לפני כמה זמן היה לאחת מחברות הליסינג הסכם עם מוסך בכפר קאסם. הסידור היה שמובילית מביאה רכבים לטיפול ביום שישי בבוקר ולוקחת חזרה ביום ראשון. מן הסתם ניצול העובדה שהמוסך בכפר עובד בשבת. 

לאיזה תיעוד ניתן לצפות מהתנהלות כזו? נחש מה הייתה איכות החלפים והטיפול. ותסיק מסקנות בהתאם.

גם ברכישה מליסינג חייבים בתיעוד מפורט. ואם לא, זה חייב להתבטא במחיר. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא הבנתי מה הסיפור ועל מה התביעה.

התרשלת בבדיקת הרכב לפני שקנית, בכך שלא וידאת שיש תיעוד כתוב לטיפולים.

אבל זה לא כל כך נורא, תעשה עכשיו טיפול מקצועי בכל מערכות הרכב וסיכוי טוב שיהיה בסדר.

לגבי האחריות, יש עכשיו תקלה יקרה ברכב? לא סיפרת על דבר כזה.

אם לא, אז זה גם לא ממש חשוב. 

בדרך כלל אחרי כמה שנים כל תקלה שתציק לך, במילא תהיה באורח פלא במערכות ש"לא מכוסות" באחריות.

סך הכל לא נראה לי שקרה איזה אסון. תטפל ברכב היטב והוא ישרת אותך ב"ה בהתאם.

ברכישת רכב הבאה תקפיד יותר.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...