Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת הילוכים ללא קלאץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש (היה...) לזה ערך שימושי.

בסובארו (1400DL 1974) נקרע לי כבל הקלאץ', ואז גיליתי שאפשר לזנק בראשון עם הסטרטר

ולהמשיך עם העברת הילוכים כפי שלמדתי מתוך שעשוע לפני כן...

אני משער שברכבים ידניים מודרנים יש איזו שורה בתוכנת ניהול מנוע שמונעת תעלול כזה🙄

פורסם (נערך)
בתאריך 28.8.2023 בשעה 23:06, BoazB11 כתב:

אני משער שברכבים ידניים מודרנים יש איזו שורה בתוכנת ניהול מנוע שמונעת תעלול כזה🙄

אכן יש שורה כזו, אבל גם יש קאץ'.

ברגע שהכבל קלאץ' / משאבה וכיו"ב כושלים, הקלאץ' "נופל" ונדבק לרצפה.

למרות שהוא ברצפה, הקלאץ' כמובן משולב לחלוטין.

החיישן ברכבים החדשים נמצא על הקלאץ', לכן לא תהיה בעיה להניע את הרכב בהילוך מכיוון שמבחינת המחשב הקלאץ' לחוץ.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • מעניין 2

עומר :-)

פורסם
בתאריך 28.8.2023 בשעה 22:48, topop כתב:

ואו לא ידעתי שכ"כ הרבה אנשים עושים את זה, ועוד באופן קבוע. 

כשאבא שלי סיפר לי שפעם הלך לו הקלאץ והוא העביר נסיעה יחסית ארוכה ככה עד למוסך חשבתי שהוא היה קצת משוגע.

אבא שלי נסע מרעננה אי שם בתחילת שנות השמונים למוסך בראשון או רחובות עם פיאט 127 וכבל קלא'צ קרוע.
השתדל לא להגיע לעצירה מוחלטת וככל שזכור לי הוא עמד במשימה בכבוד.
היום זה כבר לא היה קורה...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 12 שעות, סולל הדרך כתב:

אבא שלי נסע מרעננה אי שם בתחילת שנות השמונים למוסך בראשון או רחובות עם פיאט 127 וכבל קלא'צ קרוע.
השתדל לא להגיע לעצירה מוחלטת וככל שזכור לי הוא עמד במשימה בכבוד.
היום זה כבר לא היה קורה...

אצל אבא שלי הנסיעה הייתה מחיפה להרצליה עם סיטרואן ויזה, קלאצ' גמור.

פורסם
לפני 9 שעות, Froyne כתב:

קטן עלינו.

מכיר יהודי טוב שנתקע ברוורס ונסע כך כל הדרך למוסך...

קרה לי גם ששרפתי קלאצ אבל רוורס כן נסע-במה הרוורס שונה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר יהודי טוב (?) שנתקע לו הרברס ונסע בפיאט 124 אוטומטית על דרך עפר ברמת הגולן קילומטרים טובים כדי להגיע לכביש ראשי ולאיזה יישוב ולהזמין גרר.  המבטים שקיבלנו מנהגי המשאיות הצבאיות שנסעו לכיוון ההפוך היו מעניינים.

שכרנו אי אז פיאט 124, נסענו לכיוון איזה מפל, עברנו מעבר מים, קיבלנו מכה מלמטה, וזהו.  הרכב רק נוסע רברס.

פורסם

לי פעם נשבר החלק שמחבר את הכבל קלאץ,

אבל אז האוטו הדליק נורות תקלה ולא הסכים ללכת,(דאסטר)

אז נאלצתי בצער להזמין גרר.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...