Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי הבנה בווייז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.
אני נכנס להגדרות ניווט באפליקציית waze.
ניתן להוסיף כבישים שונים לנסיעה, כדוגמת כביש 6, הנתיב המהיר ועוד.
אחת האופציות שניתן להוסיף נקראת " *Natatz_israel* ", אתה יודע מה זה ומה ההשלכות של הוספה של זה?
צירפתי תמונה להמחשה.
תודה רבה מראש!

בירור waze.jpg

פורסם

נת"צ נסיעה בנתיב המיועד לתחבורה ציבורית (שימושי אם אתה נהג מונית למשל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נתיב +2/3 הוא תמיד קיים לצד נתיבים רגילים. לפיכך לא צריך הגדרה מיוחדת, וגם כדי לעשות הגדרה אפקטיבית צריך לפני כל נסיעה לעדכן את מס' הנוסעים - כך שהגדרה כזאת לא ממש פרקטית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

את זה הוא שואל בתחילת נסיעה במסלול עם נר"ת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, zvit כתב:

נתיב +2/3 הוא תמיד קיים לצד נתיבים רגילים. לפיכך לא צריך הגדרה מיוחדת, וגם כדי לעשות הגדרה אפקטיבית צריך לפני כל נסיעה לעדכן את מס' הנוסעים - כך שהגדרה כזאת לא ממש פרקטית.

לא הבנתי את כוונתך במשפט הוא תמיד קיים וכו
לי הוא נותן במסלולים אופציה של נתיב פלוס וזה בדרך כלל מהיר בכמה דקות

פורסם

אין מקומות שיש רק נתיב פלוס ואין נתיבים רגילים. הוא מראה לך את האופציה ואתה יכול להחליט לנסוע בנתיב רב-התפוסה. בניגוד לנת"צ שיש קטעים שיש רק נת"צ ואין נתיב לכלי רכב רגילים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זה רק משנה את חישוב ה-ETA.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין. אנסה את זה.

מכיוון שאני עם רכב נכה כסא גלגלים אני רשאי לנסוע בנת"צ כשהנכה ברכב. הוויז שלי מוגדר על מונית (בסוג הרכב), אין הגדרה של אוטובוס. ולכן בנת"צ המיועד לאוטובוסים בקווי שירות או לאוטובוסים בלבד (כמו ירמיהו או דרך חברון בירושלים) סגור לי בוויז ואני 'מתגבר' עליו. אך בעיתות עומס אין לי אינדיקציה להשוואת הזמנים בין המסלולים.

• מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...