Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

מחפש רכב להורים, הם בני סביבות גיל 70, הרכב 95% מהזמן יהיה בנסיעות עירוניות. עושים בסביבות 5K לשנה.

הדרישה שלהם זה גובה, ואני אוסיף דרישה - רכב פשוט. ידנית אמבקרס ולא כפתור חשמלי, כפתורים למזגן ולא מזגן שעובד מהמולטימדיה וכו'.. מחפשים רכב פשוט, אמין וגבוה. הייתי שמח גם למנגנוני בטיחות מתקדמים כמו בלימה אוטונומית וכו'.

אשמח לתובנות, הייתי דיי סגור על יונדאי וניו בגלל הגובה אבל גם קראתי עליה ביקורות לא טובות כאן בפורום וגם שמעתי שהמתלים שלה מאוד נוקשים, וההורים עם בעיות גב, חבל לי שאחרי חמש דקות נסיעה יכאב להם או משהו.

התקציב יכול לגדול גם ב10K אם יש משהו שממש שווה, אבל אין לי מושג מזה.

יש גם אופציה להגדיל משמעותית ולקנות חשמלי, אבל אני דיי בטוח שהם לא יסתדרו עם רכב חשמלי, למרות שיש להם חניה פרטית עם טעינה. 

פורסם

הייתי בודק דאציה דאסטר, כזה תקציב אפשר לקבל רכב די חדש, הוא גבוה, פשוט אך נח מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שקיה נירו משומשת תתאים מאד.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם אין צורך בבגאז' גדול, גם מאזדה CX3 בת שנה - שנתיים תעשה את העבודה.

אפשר גם קיה סטוניק 1.4 גיר אוטומטי ומנוע אטמוספרי.

בקשר לנוחות המושבים- לא כדאי לוותר על ביקור בסוכנויות  וישיבה ברכבים עצמם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב שאתה נוקב בו אפשר גם טויוטה אייגו X חדשה, שהיא גם קצת גבוהה, שוה לך לבדוק את התכונות שלה ולראות אם מתאים להם.

על האמינות של טויוטה אני בטח לא צריך להרחיב.

• רעיון גרוע 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

תודה על ההצעות חברים,

אבא שלי אדם דיי גדול אני לא חושב שהוא יכנס בנוח האייגו, אבל זה בהחלט הכיוון, גבוה וקטן.

CX3 לצערי אין הרבה היצע באזור שלי אבל אחלה אופציה

כנ"ל לנירו, גם פלאג אין הייבריד יכול לשמש אותם - לא יסתדרו עם החשמל שיתדלקו יותר לדוגמא.

דאציה רעיון מעניין אבל לא ברור לי האמינות , בטיחות בו, אקרא קצת.

חשבתי על יונדאי באיון \  טויוטה CHR \ יאריס קרוס.

השנתיים האחרונות קצת יקרות מה שאומר שאצטרך לרדת בשנתון, אבל היברדי נראה לי אחלה לסוג הנסיעות הקצר שלהם. 

פורסם
לפני שעה, RG1 כתב:

תודה על ההצעות חברים,

אבא שלי אדם דיי גדול אני לא חושב שהוא יכנס בנוח האייגו, אבל זה בהחלט הכיוון, גבוה וקטן.

כנ"ל לנירו, גם פלאג אין הייבריד יכול לשמש אותם - לא יסתדרו עם החשמל שיתדלקו יותר לדוגמא.

השנתיים האחרונות קצת יקרות מה שאומר שאצטרך לרדת בשנתון, אבל היברדי נראה לי אחלה לסוג הנסיעות הקצר שלהם. 

דאצ'יה זה אומר לוותר על כמעט כל מערכת בטיחות של השנים האחרונות, תמורת מחיר קצת יותר זול.

מאוד לא כדאי לדעתי.

פורסם

מצד שני אתה מרווחח דברים אחרים, כמו שנתון מתקדם יותר, נוחות נסיעה עדיפה משמעותית מאשר יאריס קרוס למשל, ביצועים טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, RG1 כתב:

תודה על ההצעות חברים,

באיון זה רכב חדש מאוד, אין אותו משומש בן שנתיים-שלוש.

לגבי השאר, שיהיה בהצלחה.

פורסם

טויוטה CHR, הונדה ג'אז - למתג של בלם היד יתרגלו בקלות אם זו הבעיה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

חובה שלפחות  אחד מההורים יבצע נסיעת מבחו קצרה. נוחות כניסה ויציאה אפשר לבחון ברכב עומד, אבל נוחות מושבים ושיכוך מהמורות דורש נסיעה קצרה.

תשקול גם XV 1600 עם מערכת eyesight. המנוע החלש יחסית והגיר הרציף לא אמורים להפריע, אבל הרכב גבוה ונוח עם מערכת בטיחות מתקדמת לשנתון.

כמובן שתצטרך לרדת בשנתון יחסית לחלופות אם תרצה לשמור על התקציב.

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 23.8.2023 בשעה 20:25, harhanegev כתב:

בתקציב שאתה נוקב בו אפשר גם טויוטה אייגו X חדשה, שהיא גם קצת גבוהה, שוה לך לבדוק את התכונות שלה ולראות אם מתאים להם.

עכשיו אגלה לך סוד - היצרן של טויוטה אייגו זה.....סיטרואן!

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
בתאריך 23.8.2023 בשעה 20:25, harhanegev כתב:

לא.רכב נוראי.קטן ,מזגן לא ניתן לכיוון כי אין קונסולה מרכזית וחלש.לא להתקרב.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לפני 7 שעות, yuvalganim כתב:

עכשיו אגלה לך סוד - היצרן של טויוטה אייגו זה.....סיטרואן!

כבר לא.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...