Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת טאבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שני דגמים ופתוח לעוד הצעות.

שימושים עיקריים: אופיס, הרבה אינטרנט, ספרים וכו'

שיהיה מהיר ועם תמיכה בעט

תקציב: עד 1,200 

מ. הפעלה: אנדרואיד בלבד (או ווינדוס?)

שני הדגמים שהתעכבתי עליהם הם סמסונג SM-P619  זה 

והשני הוא Xiaomi Redmi Pad    זה 

ההבדלים העיקריים ששמתי לב הם שהסמסונג תומך ברשתות סלולריות (מה זה אומר בעצם? לצורך העניין, להכניס כרטיס סים?) והשיואמי לא.

הסמסונג מגיע עם עט, השיואמי אני לא יודע אם הוא תומך בכלל.

סוג המעבדים, לא מבין כלום בעניין.

זיכרון ראם - 6 לשיואמי לעומת 4 לסמסונג. וגם הזיכרון הכללי גדול יותר בשיואמי.

פער של 250 ש"ח לחובת הסמסונג.

בקיצור לפי הנייר נראה לי שהשיואמי עדיף אבל זה בנייר ואין לי מושג איך במציאות.

אז מה נראה לכם שעדיף לפי השימושים ופתוח גם לעוד הצעות.

תודה!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

מה אתה מתכנן לעשות באופיס בטאבלט בלי מקלדת?

למה תשמש העט?

לפני 26 דקות, shilo_v כתב:

ההבדלים העיקריים ששמתי לב הם שהסמסונג תומך ברשתות סלולריות (מה זה אומר בעצם? לצורך העניין, להכניס כרטיס סים?)

כן. יש לך אפשרות לחיבור לרשת הסלולרית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני 10 דקות, falou כתב:

מה אתה מתכנן לעשות באופיס בטאבלט בלי מקלדת?

למה תשמש העט?

אופיס כי מתעסק יחסית הרבה עם וורד ואקסל

עט בשביל סימונים והדגשות על שרטוטים\תמונות.

ואכן שכחתי לציין שצריך גם תמיכה בחיבור מקלדת. 

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

אם אתה מתעסק הרבה יחסית באופיס, אז טאבלט זה לא הכלי המתאים, בטח לא לאקסל.

מערכות ההפעלה של טאבלט לא נוחות לריבוי משימות וגם המקלדות הנפרדות לא מצטיינות, וצריך כמובן תקציב נפרד.

יש לך ניסיון בשימוש בעט? 

עם אילו אפליקציות?

נ.ב.

מבחינת ביצועים, תמיכה בתוכנה ובכלל שימושיות לאורך זמן, וגם מבחינת העט - אייפד.

פורסם

כמובן שאת העבודות הרציניות באופיס עושה ואעשה בלפטופ, רשמתי יחסית הרבה הכוונה היא לתיקונים ודפים בודדים גם אקסל וגם וורד, לא דוחו"ת שלמים וכיו"ב.

בסמארטפון זה פשוט סיוט בעיקר בגלל גודל המסך. 

בכל מקרה אולי השימוש באופיס הוא יותר עדין ממה שהצגתי בתחילה.

אין לי ניסיון בעט, לא מתכוון לצייר אתו פורטרטים או משהו, יותר סימון חצים, להקיף אובייקטים, קווים.. שזה הרבה יותר נוח ומדויק מהאצבע.

יודע לגבי האייפד אבל כמעט ולא בא בחשבון כי הוא הרבה יותר ממה שאני צריך ויותר חשוב  קשה לי להתרגל אליו (חצי שנה עם אייפון התייאשתי וחזרתי לאנדרואיד)

פורסם (נערך)

לצרכים האלה בדוק סדרה של לנובו, טאבלטים שמגיעים עם מקלדת שניתנת לפירוק בגדלים "10-12 (אולי יש יותר גדולים, לא בדקתי בשנים האחרונות). נראים כלפטופ קטן שניתן לפרק את המקלדת שלו וגם להרכיבה הפוך, כך שאפשר להשתמש בתצורת טאבלט, תצורת לפטופ וגם בתצורת "אוהל". מערכת הפעלה חלונות.

יש לי יצור כזה (אאל"ט סדרה D330) שהיה משמש אותי לנסיעות (כיום מסתפק בסמארטפון יחסית גדול). החסרון - מתנהג כלפטופ יחסית חלש, אבל הדגם שיש לי הוא הבסיסי ביותר (ועלה לפני כ-4 שנים כ-800 ש"ח בדיוטי). לפניו היה לי מכשיר דומה של אסוס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, shilo_v כתב:

אין לי ניסיון בעט, לא מתכוון לצייר אתו פורטרטים או משהו, יותר סימון חצים, להקיף אובייקטים, קווים.. שזה הרבה יותר נוח ומדויק מהאצבע.

אני לא מנסה להיות נודניק, אני רק מנסה לכוון את העדיפויות, כדי שתוציא מקסימום לתקציב. אם אין לך ניסיון בעט, מתי אתה חושב שתצטרך לסמן דברים עם עט?

תפעול ממשק ועבודה עם עט דורשת עקומת לימוד, ונראה לי שאם התקשת לעבור בין מערכת הפעלה של אפל לאנדרואיד (שההבדלים באמת מינוריים בתפעול יומיומי), אז אתה רואה את עצמך מתרגל לעבוד עם עט?

עם איזו אפליקציה?

כי אם נצמצם את השימוש בטאבלט לצריכת מדיה, זה ממקד את החיפוש שלך בעיקר באיכות המסך, כי צריכת מדיה לא דורשת ביצועים. 

נ.ב.

אני גם חושב שאם תהיה בבית ותרצה לעבוד על מסמך אופיס, תרוץ מהר מאוד למחשב, ומקלדת נוספת תהיה מיותמת.
אלא אם אתה חושב על הטאבלט כמכשיר יותר קל, לקחת איתך כשהמחשב נשאר בבית?

נ.ב.נ.

לדוגמא, שימוש בעט:

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לצרכים האלה בדוק סדרה של לנובו, טאבלטים שמגיעים עם מקלדת שניתנת לפירוק בגדלים "10-12 (אולי יש יותר גדולים, לא בדקתי בשנים האחרונות). נראים כלפטופ קטן שניתן לפרק את המקלדת שלו וגם להרכיבה הפוך, כך שאפשר להשתמש בתצורת טאבלט, תצורת לפטופ וגם בתצורת "אוהל". מערכת הפעלה חלונות.

יש לי יצור כזה (אאל"ט סדרה D330) שהיה משמש אותי לנסיעות (כיום מסתפק בסמארטפון יחסית גדול). החסרון - מתנהג כלפטופ יחסית חלש, אבל הדגם שיש לי הוא הבסיסי ביותר (ועלה לפני כ-4 שנים כ-800 ש"ח בדיוטי). לפניו היה לי מכשיר דומה של אסוס.

תודה, אבדוק ואבדוק גם אם תומך בעט.

לפני 44 דקות, falou כתב:

אני לא מנסה להיות נודניק, אני רק מנסה לכוון את העדיפויות, כדי שתוציא מקסימום לתקציב. אם אין לך ניסיון בעט, מתי אתה חושב שתצטרך לסמן דברים עם עט?

תפעול ממשק ועבודה עם עט דורשת עקומת לימוד, ונראה לי שאם התקשת לעבור בין מערכת הפעלה של אפל לאנדרואיד (שההבדלים באמת מינוריים בתפעול יומיומי), אז אתה רואה את עצמך מתרגל לעבוד עם עט?

עם איזו אפליקציה?

כי אם נצמצם את השימוש בטאבלט לצריכת מדיה, זה ממקד את החיפוש שלך בעיקר באיכות המסך, כי צריכת מדיה לא דורשת ביצועים. 

נ.ב.

אני גם חושב שאם תהיה בבית ותרצה לעבוד על מסמך אופיס, תרוץ מהר מאוד למחשב, ומקלדת נוספת תהיה מיותמת.
אלא אם אתה חושב על הטאבלט כמכשיר יותר קל, לקחת איתך כשהמחשב נשאר בבית?

נ.ב.נ.

לדוגמא, שימוש בעט:

אתה ממש לא נודניק, להיפך.

לא חושב שתהיה לי בעיה במיומנות העט, גם אם כן מעדיף תמיד שתהיה לי האופציה.

הצורך באופיס ובקרבת לפטופ וודאי שאשתמש בלפטופ, הרצון שיהיה יותר נייד וקמפקטי כשאני בחוץ.

מדיה הרבה פחות מעניינת.

חשוב ממשק ותגובה מהירים.

פורסם

היתרון של הסמסונג שהבאת הוא באינטגרציה של העט. המסך טוב, הביצועים, מקום טוב באמצע, העט - הכי קרוב לאפל שיש.

שים לב שזה מסך קטן יחסית.

איזה סלולרי יש לך?

אם סמסונג גם, אולי יש יתרונות של אינטגרציה בין המכשירים (לא מכיר).

עכשיו אתה צריך לבדוק איזו מקלדת...

פורסם

לבן שלי יש טאבלט כזה של סמסונג  (Tab S6 Lite ) כבר שנה.

הוא מרוצה מאוד ממנו.

משתמש בטאבלט במקום המחברות (לומד תואר באוניברסיטה ), רושם הכל,  גם בקטן מאוד, ע"י העט .

הזמין מגן מסך מיוחד ( טיפה מחוספס) שתהיה לו הרגשה טובה יותר בכתיבה ) וחודים תחליפיים ( כבר היה צריך להחליף את המקורי השחוק ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

היתרון של הסמסונג שהבאת הוא באינטגרציה של העט. המסך טוב, הביצועים, מקום טוב באמצע, העט - הכי קרוב לאפל שיש.

שים לב שזה מסך קטן יחסית.

איזה סלולרי יש לך?

אם סמסונג גם, אולי יש יתרונות של אינטגרציה בין המכשירים (לא מכיר).

עכשיו אתה צריך לבדוק איזו מקלדת...

הביצועים פחות טובים מהשיואמי?

לגבי העט הבנתי שהוא מעולה.

הסלולרי שלי אני עם סמסונג כבר שנים ומאוד אוהב את הממשק וזה נקודת זכות גדולה לסמסונג.

אם יש אינטגרציה, הנה מה טוב, לא קריטי.

לפני שעתיים, vladclar כתב:

לבן שלי יש טאבלט כזה של סמסונג  (Tab S6 Lite ) כבר שנה.

הוא מרוצה מאוד ממנו.

משתמש בטאבלט במקום המחברות (לומד תואר באוניברסיטה ), רושם הכל,  גם בקטן מאוד, ע"י העט .

הזמין מגן מסך מיוחד ( טיפה מחוספס) שתהיה לו הרגשה טובה יותר בכתיבה ) וחודים תחליפיים ( כבר היה צריך להחליף את המקורי השחוק ).

תודה, מגן מסך וכו' אזמין אחרי שאקנה.

פורסם
לפני 15 דקות, shilo_v כתב:

הביצועים פחות טובים מהשיואמי?

לא יודע, אבל זו לא השאלה הנכונה.

ביצועים תלויים במה תריץ ואיך.

הם גם לא תלויים רק במעבד, אלא גם במערכת ההפעלה, שהיא שונה.

עקרונית אלו מעבדים מחברות שונות עם ביצועים פחות או יותר זהים, אבל זה לא תמיד אומר הרבה.

לשיואמי יש יותר RAM ואחסון פנימי.

האם זה משמעותי?

לגבי ה-RAM, כן יכול להשפיע על כמה מהר תעבור בין אפליקציות (כמה שיותר RAM מאפשר יותר אפליקציות פתוחות בו״ז, כי כשאין מספיק, RAM המכשיר סוגר את האחרונה שלא השתמשת בה וכל חזרה אליה דורשת פתיחה מחדש), אבל זה תלוי בין כמה משימות אתה מדלג במקביל, כמה טאבים אתה מחזיק פתוחים בכרום וכו׳.

לגבי מקום אחסון, תלוי מה אתה מתקין וכמה, כי בשניהם אפשר להוסיף אחסון קבצים בכרטיס חיצוני. אם 64GB של הסמסונג מספיקים להתקין את כל האפליקציות שאתה רוצה, זו לא בעיה. אם לא, זו כן בעיה (כי להריץ אפליקציות מהכרטיס זכרון כן פוגם בביצועים).

אמרת שלא התרגלת למערכת ההפעלה של אייפון, גם מערכת ההפעלה של שיואמי שונה מזו של סמסונג. 

פורסם

באמת תודה על הסבלנות.

כנראה שננעלתי על סמסונג אבל רק דבר אחד לא הבנתי לגבי העט וסליחה על הבורות,

עט ה-S-PEN לא מתאים למכשירי סמסונג שמגיעים ללא העט הנ"ל מבחינת המסך?

כלומר, לא אוכל לרכוש את העט הזה בנפרד ולהשתמש בו במכשיר שמגיע ללא העט?

חושב ששמעתי משהו כזה אבל קצת לא נשמע לי הגיוני כי כולם מסכי מגע מן הסתם.

פורסם (נערך)

העט לא עובד עם מסך מגע, אלא בטכנולוגיה של wacom (במקרה של סמסונג). אפילו להפך - כשאתה מתקרב עם העט המסך מגע מבטל את עצמו כדי שאם אתה מניח את היד על המסך לא יהיו לחיצות שלא רצית.

חייבים חומרה תומכת.

למשל המסך מרגיש את העט גם כשהוא לא נוגע במסך, והעט יודע לזהות את עוצמת הלחיצה, דברים שמסך מגע רגיל לא יודע לעשות. הוא גם הרבה יותר מדויק מאצבע.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם

עכשיו הכול ברור לי.

אלך על הסמסונג S6 עם העט.

תודה רבה לכם חברים!

• תוכן חדש...