Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה קיבלתי טויוטה פריוס שנת 2010, כיוון שזה אוטו מבוגר וגם עבר הרבה קילומטרים בחייו וגם כל ההנעה ההיברידית זה תחום חדש בשבילי, מקווה שאוכל לקבל כאן תשובות לכמה שאלות שיש לי לשאול.

קצת חיפשתי באינטרנט וביוטיוב מידע על הרכב הזה והופתעתי מרוב האינפורמציה שקפצה לי, בגדול אני רוצה לשאול 2 שאלות:

1. הבנתי מחבר שגם לו יש את אותו הרכב מאותו השנה, שכאשר מחנים את הרכב  ובתצוגה יש בסוללה 2 פסים זה לא מספיק וצריך להמתין שהאוטו יטען את עצמו והמנוע יכבה, וכל עוד המנוע עובד במצב פארקינג אז הוא טוען את הסוללה ולכבות אותו זה לא בריא, השאלה היא האם גם כאשר בתצוגה לא מראה שהסוללה נטענת והמנוע ממשיך לפעול זה נורמלי ואפשר לכבות את הרכב?

בנוסף לכל האמור ראיתי ביוטיוב וידאו שמוסבר שם שהפתח שיש במושב האחורי הוא בעצם בשביל מערכת איוורור לסוללה, הסבירו שם שנאסף שם המון אבק עם השנים וכדאי לנקות את המערכת שם בפנים, כיוון שהאוטו כל השנים היה אצל אדם אחד שממנו קיבלתי את הרכב, בוודאות שאף פעם לא ניקו את המערכת, השאלה היא האם כדאי להתעסק בזה בעצמי לפי מה שמוסבר בוידאו ביוטיוב, או עדיף ללכת לבעל מקצוע, והאם בכלל באמת יש צורך?

פורסם

היתה לי שנת 2015
אפשר תמיד לכבות, אין חשיבות למצב הסוללה.
לנקות את הפילטר בעצמך, לא מסובך אבל לא עשיתי בעצמי כי היה נקי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...