Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, elad11 כתב:

זו לא מצלמת רוורס, זוהי מצלמה אחורית שמרכיבים על השמשה מתוך הרכב.

כבר חוררתי את הבאגז' והדבקתי את זה שם... 🙄
וחוץ מזה אם אני שם את זה בתוך הרכב אז זה לא יהיה הרבה יותר טוב מהמראה שבתוך הרכב

עכשיו הסתכלתי באלי אקספרס וראיתי שזה נראה שבכל זאת שמים את זה איפה ששמתי ולא בתוך הרכב

לפני כשעה, chezik כתב:

נראה מוצר אטרקטיבי במחיר טוב

הספקת להתרשם מהאיכות שלו?

הסרטונים ברורים מספיק?

אני אבדוק ואעדכן אותך
מינוס אחד כבר יש 
אין במצלמת רוורס את הקווים המסומנים שתוחמים את האזור של הרכב

פורסם
לפני שעתיים, אבי ים כתב:

כבר חוררתי את הבאגז' והדבקתי את זה שם... 🙄

לא משנה איפה מתקינים, הוא התכוון כנראה שזו נועדה להיות מצלמת דרך אחורית ולא מצלמת רוורס, אם כי ברוב המוצרים האלו ניתן להשתמש בהם גם כמצלמת רוורס, כשמחברים את חוט המתאים לאור רוורס - המסך עובר לתצוגה של המצלמה האחורית בזמן שילוב לרוורס, זה כנראה מה שיש גם אצלך.

לפני שעתיים, אבי ים כתב:

אני אבדוק ואעדכן אותך

חשוב לי לדעת האם ניתן לזהות בקלות מספרי רכב שהוסרטו תוך כדי נסיעה.

אני בדיוק לפני רכישת מצלמה חדשה כי בקודמת שלי האיכות ירדה וכבר לא מזהים כ"כ טוב מספרי רכב, כך שהמלצמה לא ממלאת את ייעודה למקרה הצורך.

תודה

פורסם
בתאריך 24.7.2023 בשעה 10:39, chezik כתב:

נראה מוצר אטרקטיבי במחיר טוב

הספקת להתרשם מהאיכות שלו?

הסרטונים ברורים מספיק?

הנה דוגמא 
(יש השתקפות על השמשה שקצת מפריעה)

הייתי צריך להמיר את קובץ הוידאו כדי שיעלה לכאן

פורסם
לפני 5 שעות, אבי ים כתב:

הנה דוגמא 

לא מצליח לפתוח את הסרטון.

אשמח רק אם תגיד לי לגבי הפרט הזה - האם מזהים מספר רכב חולף תוך כדי נסיעה? זה מה שחשוב לי

תודה!

פורסם
לפני 40 דקות, chezik כתב:

אשמח רק אם תגיד לי לגבי הפרט הזה - האם מזהים מספר רכב חולף תוך כדי נסיעה? זה מה שחשוב לי

תודה!

תלוי מאיזה מרחק ובאיזה זווית
במיוחד כמו שאמרתי שיש השתקפות על השמשה ולכן קשה לי לדעת 
אני צריך לבדוק עוד קצת
בכל אופן כנראה זה לא ברמה גבוהה
(אני כותב כנראה כי הגישה היחידה לקבצים זה רק דרך תוכנת שחזור כי הכרטיס לא מזוהה במחשב אחרי שהוא מפורמט עבור המצלמה ולך תדע אם השחזור לא פגם באיכות הוידאו)

פורסם

תודה.

נראה לי שבמחיר הזה אני אזמין אפילו על ספק.

לא מצאתי במחיר דומה עוד מצלמה שכוללת 3 עיניות, ועינית קדמית עם 170 מעלות.

פורסם (נערך)

זה עמיד ברמות וסופג מלא מלא התעללות את תדאג

לפני 9 שעות, chezik כתב:

תודה!

לא מזהים האיכות שלה חרא

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם

השאלה מה האופציות שלך בטווח המחירים הקרוב למה ששלמתי? 
כי כששאלתי אדם שמתעסק בזה הוא אמר לי שהוא לא מוכר מצלמות דרך בפחות מ-700 ש"ח ומצלמות רוורס פחות מ-400 ש"ח
כי מצלמות במחיר נמוך מזה הם לא רציניות
אני לא בונה על המצלמה הזו רק לזיהוי מספרים אלא למנוע ויכוח עתידי ושלא יפילו עלי אשמה סתם (בתקווה שלא יהיה כלום) 

• תוכן חדש...