Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, תחבצ כתב:

תגדיר מבוקש, כיום שום רכב לא מבוקש כמו פעם כי הביקוש הכללי ירד, בטח ובטח למכוניות מעל 100 אלף שקל. למכור רכב זה פשוט סיוט, אנחנו היינו עם נתונים חלומיים, לא רוצה לדמיין מה עוברים הרכבים הפחות מבוקשים. 
אם יש לך זמן פשוט תחכה כי בשביל למכור בסופו של דבר צריך 1 שיאהב, אם השוק משנה כיוון אז זה יותר קשה כי במקום לקנות אאוטלנדר 2019 פתאום אפשר לקנות משהו יותר טוב- ככה זה שהמחירים מתחילים לרדת ואז גם אתה מוכרח להוריד.
אני לא יכולתי לפרסם את הרכב ב30 אלף כי כבר אפשר לקנות במחיר הזה רכבים עדיפים כמו מאזדה 3, שגם הם מתחת למחירון!! 
בגדול תיקח את המחיר שפירסמת ותנסה לחשוב בתור קונה שיש לו את אותו המחיר, תחפש רכבים בבאיזור המחיר הזה ביד 2 ואם הרכב שלך בין האופציות הכי טובות אז זה ריאלי, אם באותו המחיר הוא יכול להביא רכבים יותר טובים הייתי מוריד.
(כמובן שהרכב שלך הוא ייחודי בגלל ה7 מקומות אז אין לו הרבה מתחרים אבל זה גם פלח שוק קטן יותר, אם עד היום משפחות של 5 נפשות היו לוקחות 7 מקומות כדי להתפנק במצב של מיתון הם יעדיפו לקחת איזה קיה ספורטאג בעשרות אלפים פחות ולהצטופף)

הבנתי, לרדת בשלושים אחוז מהמחירון זו כבר לגמרי אופציה של סוחר רכב, למה לא הלכת על זה? ואז לפחות אתה חוסך את כל כאב הראש של המכירה, הבדיקה וכ"ו. 

פורסם

אל תהיה תמים. אם זו פעם ראשונה שאתה מוכר - תעזר במישהו עם נסיון. אם זה רכב מבוקש - אתה צריך סבלנות. אם הרכב לא סחיר כל כך - תשקול מה לעשות. בכל מקרה תהיה זהיר, רק העברת זה"ב שלא ניתנת לביטול - עזוב אותך ממזומן - אלא אם הרכב עולה עד 15,000 שח. איזה רכב זה, תן נתונים ואולי מישהו יזרוק לך עצם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעה, Michazzz כתב:

אל תהיה תמים. אם זו פעם ראשונה שאתה מוכר - תעזר במישהו עם נסיון. אם זה רכב מבוקש - אתה צריך סבלנות. אם הרכב לא סחיר כל כך - תשקול מה לעשות. בכל מקרה תהיה זהיר, רק העברת זה"ב שלא ניתנת לביטול - עזוב אותך ממזומן - אלא אם הרכב עולה עד 15,000 שח. איזה רכב זה, תן נתונים ואולי מישהו יזרוק לך עצם

מיצובישי אאוטלנד 7 מקומות 2019 

פורסם
לפני 22 שעות, עופר בן כתב:

. יש משהו שאני מפספס כאן 

שני דברים שאולי אתה שוגה בהם.

1. אתה לא ערוך לשיחות ויוצר רושם שלא מועיל לך. תכין ניירת סרוקה לשלוח בווטסאפ. תפרסם תמונות וכו

2. ציפיות. זה רכב מבוקש כי גדול אמין ונפוץ. ו 7 מושבים. רכב קצת מיושן שזה גם יתרון כמשומש.  אבל אולי בגלל כל זה פיתחת ציפיות מוגזמות. מה המחירון המשוקלל? בכמה פרסמת? 

פורסם

"איזה רכב? בכמה פרסמת?" -- פותש כתב הכל, צריך רק לקרוא... אז מה יעזרו לו עצות על רכב של 15K, ולמה לו להסתפק בעצם? 

גם אני קצת מופתע ממה שאתה כותב. זה אמור להיות רכב אטרקטיבי. תבדוק את עצמך: מה כתבת במודעה, שהצילומים יפים (הרכב נקי, אורות דולקים, מצולם מכמה זויות ובלי המזבלה העירונית ברקע). 

פרסם גם כאן בפורום. 

אמנם אני שומע שהשוק בכללית חלש, למי יש ראש לקנות רכב בחום הזה, אז תשקול להתאזר חודשיים בסבלנות, ולמכור באביב. 

מנודניקים ניתן להיפטר מהר. "לא יורד במחיר, תודה שלום." גם לי קרה שסוחרים הגיעו, עשו סיבוב ברכב, ניפנפו לי מזומן מול הפנים וחזרו כלעומת שבאו כי לא ירדתי גרוש מעבר למה שאמרתי להם שהמחיר. והרכב נמכר תוך כמה ימים בתנאים שלי למישהו סימפטי יותר. 

העברת בעלות אתה יכול לעשות באתר הממשלתי. 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

שני דברים שאולי אתה שוגה בהם.

1. אתה לא ערוך לשיחות ויוצר רושם שלא מועיל לך. תכין ניירת סרוקה לשלוח בווטסאפ. תפרסם תמונות וכו

2. ציפיות. זה רכב מבוקש כי גדול אמין ונפוץ. ו 7 מושבים. רכב קצת מיושן שזה גם יתרון כמשומש.  אבל אולי בגלל כל זה פיתחת ציפיות מוגזמות. מה המחירון המשוקלל? בכמה פרסמת? 

המחיר הוא 130,000 שקלים וירדנו כבר ל-122,000 שקלים, אבל אין בכלל פונים... אנחנו משחקים עם המחיר כי כבר לא יודעים מה לעשות, זו המודעה: 

https://www.yad2.co.il/personal/my-ads/50585066

לפני 50 דקות, Jack457 כתב:

"איזה רכב? בכמה פרסמת?" -- פותש כתב הכל, צריך רק לקרוא... אז מה יעזרו לו עצות על רכב של 15K, ולמה לו להסתפק בעצם? 

גם אני קצת מופתע ממה שאתה כותב. זה אמור להיות רכב אטרקטיבי. תבדוק את עצמך: מה כתבת במודעה, שהצילומים יפים (הרכב נקי, אורות דולקים, מצולם מכמה זויות ובלי המזבלה העירונית ברקע). 

פרסם גם כאן בפורום. 

אמנם אני שומע שהשוק בכללית חלש, למי יש ראש לקנות רכב בחום הזה, אז תשקול להתאזר חודשיים בסבלנות, ולמכור באביב. 

מנודניקים ניתן להיפטר מהר. "לא יורד במחיר, תודה שלום." גם לי קרה שסוחרים הגיעו, עשו סיבוב ברכב, ניפנפו לי מזומן מול הפנים וחזרו כלעומת שבאו כי לא ירדתי גרוש מעבר למה שאמרתי להם שהמחיר. והרכב נמכר תוך כמה ימים בתנאים שלי למישהו סימפטי יותר. 

העברת בעלות אתה יכול לעשות באתר הממשלתי. 

אני כנראה לא יודע איך להתנהל בסיטואציה הזו, מכרתי פעם רכב, לפני הרבה שנים וזה היה ממש שחיטה... זו המודעה, אין לי מושג מה לא בסדר בה... 

https://www.yad2.co.il/personal/my-ads/50585066

פורסם

לא הצלחתי להיכנס למודעה. 

אגב האם אתה קונה רכב? כי אפשרות זה לעשות טרייד (לפעמים גם אם אתה קונה משומש). 

ואל תתבאס... רד מהענין לכמה ימים אם זה מציק לך ותתחיל שוב רענן. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 50 דקות, Jack457 כתב:

לא הצלחתי להיכנס למודעה. 

אגב האם אתה קונה רכב? כי אפשרות זה לעשות טרייד (לפעמים גם אם אתה קונה משומש). 

ואל תתבאס... רד מהענין לכמה ימים אם זה מציק לך ותתחיל שוב רענן. 

לא, כבר קנינו, אולי ניתן את הרכב לכלמוביל, היבואן, שיעשו טרייד אין, זה סוג של סוחר רכב אבל אולי נקבל קצת יותר. אני לא רואה שיש בעיה להיכנס להודעה, כמובן אם יש לך שם משתמש ביד 2. 

פורסם

הלינק הוא לאיזור האישי שלך, אף אחד חוץ ממך לא יוכל להיכנס.

בכל מקרה, אתה צריך להתאזר בסבלנות, שזה אומר גם לרדת במחיר, ברמה כלשהי.

רכב 7 מקומות זה דבר מאוד מבוקש, מניסיון של חבר שקנה לא מזמן.

כמו שכתבו לך, תקצר בשיחה כמה שאפשר. תעביר אותם לוואטסאפ וכך תוכל להתנהל בנינוחות ולא תהיה תחת לחץ להוריד במחיר.

מאחד שמכר סיטרואן c4 בעברו :)

פורסם

אתה לחוץ למכור בגלל הכסף ?

אם לא, תחתוך כל שיחה כזו ב "אני לא עושה עסקים בטלפון, תבוא ומדבר ליד האוטו" ואז לנתק.

יבוא מי שהרכב מתאים לו ותסגור איתו בגמישות מסויימת.

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עשיתי עכשיו סינון ביד 2, אאוטלנדר 2019 7 מקומות.

יש שם 157 מודעות, מתוכם כמה עשרות בטווח מחירים של 100 עד 120 אל"ש, אז באמת לא רואה סיבה שלקוח יפנה דוקא למעל 120 אל"ש

• רעיון טוב! 1
פורסם

הלינק לא נכון, סבלנות ותנסה אולי לשים שלט ולהעמיד את הרכב בריכוזי חרדים ליום יומיים

• רעיון טוב! 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 26 דקות, Michazzz כתב:

תנסה אולי לשים שלט ולהעמיד את הרכב בריכוזי חרדים ליום יומיים

אני זוכר משנים קודמות שבתקופת "בין הזמנים" (חופשות הקיץ בישיבות)

שמתחילה בסופ"ש הבא, נוצר ביקוש גדול אצלם לרכבי 7 מקומות.

יש משפחות שמעדיפות לרכוש רכב כזה לתקופה של חודשיים - עד אחרי חגי תשרי,

ואח"כ מוציאים למכירה.

כנראה שעם ההפסד של ירידת הערך - עדיין יוצא להם משתלם יותר מלשכור רכב גדול לתקופה כזו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...