Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, chezik כתב:

עשיתי עכשיו סינון ביד 2, אאוטלנדר 2019 7 מקומות.

יש שם 157 מודעות, מתוכם כמה עשרות בטווח מחירים של 100 עד 120 אל"ש, אז באמת לא רואה סיבה שלקוח יפנה דוקא למעל 120 אל"ש

בדקתי גם את אותו החיפוש, 187 מודעות עם מחיר, 111 זולות יותר (בפילוח של 28 מפרטי ו83 מסוחרים) כאשר אצל הסוחרים זה זול בהרבה, 90-110 אלף אפשר לראות עשרות רכבים. אני מבין את הקונים שלא מתקשרים כאשר הם יכולים לקנות מסוחר עם כל המגרעות שיש בדבר, זה גם נוחות מסוימת (מחיר זול/תשלומים/ טיפולים חינם/טרייד אין/ תהליך מהיר ומסודר/הלוואה תוך 20 דק מאושרת/אפשר לראות כמה רכבים במכה/אחריות/ וכו׳).
לדעתי ב122 אלף בלוח הזה זה לא אטרטיבי כי אפשר כבר להביא 2020 בקלות! (יש המון) ואפילו כמה מ2021 באיזור ה130K

פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

אני זוכר משנים קודמות שבתקופת "בין הזמנים" (חופשות הקיץ בישיבות)

שמתחילה בסופ"ש הבא, נוצר ביקוש גדול אצלם לרכבי 7 מקומות.

יש משפחות שמעדיפות לרכוש רכב כזה לתקופה של חודשיים - עד אחרי חגי תשרי,

ואח"כ מוציאים למכירה.

כנראה שעם ההפסד של ירידת הערך - עדיין יוצא להם משתלם יותר מלשכור רכב גדול לתקופה כזו.

זה נכון
אבל אף אחד לא יקנה ב120K ש"ח לתקופה כזו קצרה
בטח אם שוק היד-2 מוצף ברכבים

• רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

תשים מחיר הוגן במודעה , מי שמתקשר ומבלבל במוח תגיד לו זה המחיר, תראה את האוטו ותחליט אם מתאים. בזה נגמר הסיפור אין מה לדבר ולנהל משא ומתן מראש כי אנשים כאלה מורידים כמה אלפים מראש ובמציאות יורידו לך עוד ולא מעניין אותם אם תפסיד גם חצי אוטו

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 21.7.2023 בשעה 00:56, Jack457 כתב:

"איזה רכב? בכמה פרסמת?" -- פותש כתב הכל, צריך רק לקרוא... 

דווקא אתה כנראה לא קראת.....

אני שאלתי מה המחירון ובכמה הוא פרסם? שני נתונים שלא נכתבו.

הוא כתב מה הרכב ודיבר על 120 אלף בהקשר של אמצעי תשלום. לא הזכיר מחירון ומחיר מבוקש במודעה.

לא שבעייני זה עניין גדול אם מישהו מפספס משהו שנכתב. אבל אצלך זה עניין אז אם אתה מרשה לעצמך לנזוף אז לפחות תדייק 

ולפתח השרשור,

ממה שכתבו כאן על המצב ביד 2 כנראה מה שמונע ממך למכור זה פשוט קצת סבלנות והפחתה במחיר.

תתעודד, גם במחיר נמוך יותר עדיין מצבך טוב כי זה רכב מבוקש. בזכותו תרד כמה אלפים ולא כמה עשרות אלפים במחיר....

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.7.2023 בשעה 14:09, תחבצ כתב:

אני בדיוק מכרתי רכב והשוק ממש ממש קשה, משא ומתן מתחיל בטלפון, אחרי שאני מוריד מחיר מגיעים לקנות ומבקשים להוריד עוד הרבה- שולח אותם בחזרה הביתה,הם לא מבזבזים לי את הזמן אלא את הזמן שלהם: הם באים אלי. בסוף הורדתי 30% מהמחירון כי כבר רציתי להעיף אותו אבל זה היה אחרי 3 חודשים מייגעים של שיחות וחפירות וכבר הגיע המועד לטסט שלא רציתי להגיע אליו. הרכב סוזוקי sx4

מעניין. מה היו הנתונים של הרכב? בדיוק לפני שבוע מכרתי SX קרוסאובר 2015 תוך יומיים ב 1500 שח מתחת למחירון. אפילו לא לקחו לבדיקה

בתאריך 20.7.2023 בשעה 15:34, עופר בן כתב:

הבנתי, כן אנחנו גם מורידים כל הזמן. דווקא הרכב שלנו אמור להיות מאוד מבוקש, מדובר במיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות שנת 2019. השוק ממש קשה, לא ברור למה. אני מפרסם רק ביד 2. 

ניסית לפרסם גם בפייסבוק דרך המרקטפלייס?  אני מכרתי את הרכב שלי שם וגם דרך יד 2 וכל הפניות הגיעו משם. מיד 2 לא הגיע אפילו טלפון אחד.  בגלל שזה דרך הפייסבוק אז חלק מהבלבולי מוח כבר נעשים משם ולא דרך הטלפון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 21.7.2023 בשעה 07:34, aviaviavi כתב:

הלינק הוא לאיזור האישי שלך, אף אחד חוץ ממך לא יוכל להיכנס.

בכל מקרה, אתה צריך להתאזר בסבלנות, שזה אומר גם לרדת במחיר, ברמה כלשהי.

רכב 7 מקומות זה דבר מאוד מבוקש, מניסיון של חבר שקנה לא מזמן.

כמו שכתבו לך, תקצר בשיחה כמה שאפשר. תעביר אותם לוואטסאפ וכך תוכל להתנהל בנינוחות ולא תהיה תחת לחץ להוריד במחיר.

מאחד שמכר סיטרואן c4 בעברו :)

הבנתי, זה הקישור הנכון למודעה:
https://www.yad2.co.il/item/ohn9al9m

לפני 15 שעות, mazinya כתב:

מעניין. מה היו הנתונים של הרכב? בדיוק לפני שבוע מכרתי SX קרוסאובר 2015 תוך יומיים ב 1500 שח מתחת למחירון. אפילו לא לקחו לבדיקה

ניסית לפרסם גם בפייסבוק דרך המרקטפלייס?  אני מכרתי את הרכב שלי שם וגם דרך יד 2 וכל הפניות הגיעו משם. מיד 2 לא הגיע אפילו טלפון אחד.  בגלל שזה דרך הפייסבוק אז חלק מהבלבולי מוח כבר נעשים משם ולא דרך הטלפון.

איך אני מגיע למרקטפלייס בפייסבוק? - זה לא רק לחברים שלי- זו ההודעה ביד 2:

לפני 20 שעות, razi_pazi כתב:

דווקא אתה כנראה לא קראת.....

אני שאלתי מה המחירון ובכמה הוא פרסם? שני נתונים שלא נכתבו.

הוא כתב מה הרכב ודיבר על 120 אלף בהקשר של אמצעי תשלום. לא הזכיר מחירון ומחיר מבוקש במודעה.

לא שבעייני זה עניין גדול אם מישהו מפספס משהו שנכתב. אבל אצלך זה עניין אז אם אתה מרשה לעצמך לנזוף אז לפחות תדייק 

ולפתח השרשור,

ממה שכתבו כאן על המצב ביד 2 כנראה מה שמונע ממך למכור זה פשוט קצת סבלנות והפחתה במחיר.

תתעודד, גם במחיר נמוך יותר עדיין מצבך טוב כי זה רכב מבוקש. בזכותו תרד כמה אלפים ולא כמה עשרות אלפים במחיר....

הבנתי, זו ההודעה ביד 2, אני לא מבין מה אני עודה לא נכון:

בתאריך 21.7.2023 בשעה 11:38, תחבצ כתב:

בדקתי גם את אותו החיפוש, 187 מודעות עם מחיר, 111 זולות יותר (בפילוח של 28 מפרטי ו83 מסוחרים) כאשר אצל הסוחרים זה זול בהרבה, 90-110 אלף אפשר לראות עשרות רכבים. אני מבין את הקונים שלא מתקשרים כאשר הם יכולים לקנות מסוחר עם כל המגרעות שיש בדבר, זה גם נוחות מסוימת (מחיר זול/תשלומים/ טיפולים חינם/טרייד אין/ תהליך מהיר ומסודר/הלוואה תוך 20 דק מאושרת/אפשר לראות כמה רכבים במכה/אחריות/ וכו׳).
לדעתי ב122 אלף בלוח הזה זה לא אטרטיבי כי אפשר כבר להביא 2020 בקלות! (יש המון) ואפילו כמה מ2021 באיזור ה130K

כן, אבל אלו לא אותם נתונים- מדובר ביד 1, מדובר בקילומטראז נמוך, מדובר ברכב שעלה על הכביש בתכלס בשנת 2020 (זה בעצם דצמ 2019 אבל הרכב עלה בשנת 2020)- זו המודעה ביד 2:

בתאריך 21.7.2023 בשעה 01:53, Jack457 כתב:

לא הצלחתי להיכנס למודעה. 

אגב האם אתה קונה רכב? כי אפשרות זה לעשות טרייד (לפעמים גם אם אתה קונה משומש). 

ואל תתבאס... רד מהענין לכמה ימים אם זה מציק לך ותתחיל שוב רענן. 

זה הקישור הנכון למודעה:

בתאריך 21.7.2023 בשעה 10:06, elibaba כתב:

אתה לחוץ למכור בגלל הכסף ?

אם לא, תחתוך כל שיחה כזו ב "אני לא עושה עסקים בטלפון, תבוא ומדבר ליד האוטו" ואז לנתק.

יבוא מי שהרכב מתאים לו ותסגור איתו בגמישות מסויימת.

לא לחוץ בכלל- אני פשוט אגיד להם שאני לא עושה משא ומתן לפני שהם רואים את הרכב

בתאריך 21.7.2023 בשעה 10:41, chezik כתב:

עשיתי עכשיו סינון ביד 2, אאוטלנדר 2019 7 מקומות.

יש שם 157 מודעות, מתוכם כמה עשרות בטווח מחירים של 100 עד 120 אל"ש, אז באמת לא רואה סיבה שלקוח יפנה דוקא למעל 120 אל"ש

זה תלוי במאפיני הרכב- יש רכבים מסוגים שונים. אני לא רואה סיבה להוריד כל כך הרבה כסף...זה הקישור למודעה- https://www.yad2.co.il/item/ohn9al9m

בתאריך 21.7.2023 בשעה 10:50, Michazzz כתב:

הלינק לא נכון, סבלנות ותנסה אולי לשים שלט ולהעמיד את הרכב בריכוזי חרדים ליום יומיים

זה הלינק הנכון- https://www.yad2.co.il/item/ohn9al9m
הרכב היה תקופה בשכונה חרדית- לא עזר במיוחד. 

פורסם
לפני 53 דקות, עופר בן כתב:

תודה רבה, פירסמתי שם וגם אשתי, נקווה לטוב (-:

בהצלחה. אני אישית כבר לא טורח יותר לפרסם ביד 2

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...