Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EVEASY LIMO . עד כמה העסקה כדאית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעט מאוד מידע על הרכב. ללא מבחני דרכים אצלנו .

שיטת ה"שקשוקה" של פריסבי,[קרסו], נכשלה ונגמרה. ועכשיו הרכב מוצע למכירה "רגילה" .

כאמור, כדי  לקנות את הרכב לאחר השיטה הקודמת והמקוממת שלהם, בסופו של דבר היית צריך להיפרד מסכום הזוי ודמיוני של 190000 שקל!

גם תחנות היציאה שלהם היו מלווים בקנסות כבדים. כלומר ה-2900 שקל לחודש, שהם פרסמו בהתחלה, זה היה עם המון אותיות קטנות.

הרכב כרגע "השתחרר" לשוק המכירה. 155000 שקל. 

בפגישה מול נציג, קיבלתי רמז שניתן לסחוט עוד טיפה.

כאמור הרכב מציע על הנייר, [למחירו] ,לפחות, לא מעט. קישוריות מלאות, מושבי עור, והנדסת אנוש קונבנציונלית. מילה ש-די נעלמה מהלקסיקון, כאשר מדובר ברכב סיני חשמלי. ממה שראיתי עד עכשיו ברוב "השוק הסיני" שהגיע אלינו, זה היה פח על 2 טאבלטים. אחד ענק, והשני קטן מדי מול הנהג .

הרכב נראה גדול, מרווח, מאובזר, ושונה לטובה מרוב החשמליות הסיניות.  [בעיקר בנגישות, ותפעול קל של רוב המערכות. בעיקר מיזוג\חימום . 

ההתלבטות הייתה בין ORA, MG4 ,ו-EVEASY .

* למרות דעות חיוביות פה ושם, שנרשמו כאן על הרכב, אינני סוכן של פריסבי\קרסו, ולא מחפש פידבקים.

רציתי דעה ממישהו שנסע על הרכב, בדק טווח אמתי, ויכול לרשום כאן כמה שורות.

תודה, יוסי .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

155 לאוטו כזה זה לא זול, אין בו שום דבר ייחודי, איכות יוצאת דופן או טווח ארוך ביחס למתחרות. המנוע החשמלי יחסית חלש ולא נותן ביצועים מי יודע מה , קצב טעינה לא מהיר.

וכל זה מתווסף לעובדה שכנראה לא יהיה לה שוק בארץ כי זה לא מותג מוכר או נמכר בכמויות גדולות ורק האזכור של סיני+רנו יעורר אצל הישראלי הממוצע סטיגמה של להתרחק אפילו בלי קשר לרכב עצמו.

לדעתי mg4 עדיף אם זאת ההתלבטות, או ג'ילי החדשה 

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל החסרון העיקרי שלו היא קרסו. אתה אף פעם לא יכול לדעת אם עברו משיטת השקשוקה לשיטת הסלמי, זאת בתוספת רכב "משעמם" אומר שכנראה לא יהיו הרבה ממנו בשוק.

וורן באפט אמר פעם: "אתה לא יכול לעשות עסקה טובה עם אדם רע".

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

ראית את הרכב ? ישבת בתוכו? מבחינת הנדסת אנוש ופונקציונליות, נותן נוק-אוט, לMG ולעוד כמה סיניות .

כוח סוס ? כן זה חשוב. מאוד. בהתחלה .גם סוחט יותר את הסוללה. לוחצים, מתלהבים, ובסופו של דבר מבינים שהטווח למעשה חשוב יותר, מאשר מרוצי הרמזורים..

אינני חושב שצריך להאשים את היבואן, כאשר הרכב חרא. [סליחה על הביטוי].

יש להאשים אותו כאשר אינו מטפל ברכב כמו שצריך.

ולא חסרות דוגמאות כאן. יש את לובינסקי עם הצרות שלהם, כנ"ל "דלק" עם פורד לשעבר, צימפיון ? יש עוד הרבה. 

כל אלו נכשלו במתן שירות, בהתחלה ניסו למרוח, אבל אח"כ עם הצטברות תלונות ותביעות, נכנעו.

[אגב, BYD בישראל לא שייכים לקבוצת צימפיון ? סטינו קצת מהנושא..].

במקרים הללו יצאנו מנקודת הנחה, שהרכבים הללו הם בעלי מחלות ילדות, ולא מטופלים. או מורחים את הלקוחות. ולרוע מזלם ייבאו רכבים כאלה. אין מה לעשות.

מצד שני, יש כאן גם שאלה הפוכה. מה ייקרה עם יבואן בעל שם גרוע מייבא רכב עם מוניטין מצויין? גם לא היית קונה ממנו ?

נחזור לרגע לנושא שפתחתי. מעוניין להתקדם שם, וקיבלתי מחיר טוב עליו. 

רק לא הייתי רוצה להיות סוג של שפן ניסיונות .

יש מישהו שהרכב היה ברשותו כמה ימים? או נסע כמה מאות ק"ם עליו?

פורסם (נערך)
לפני שעה, yossiaviel כתב:

ראית את הרכב ? ישבת בתוכו? מבחינת הנדסת אנוש ופונקציונליות, נותן נוק-אוט, לMG ולעוד כמה סיניות .

כוח סוס ? כן זה חשוב. מאוד. בהתחלה .גם סוחט יותר את הסוללה. לוחצים, מתלהבים, ובסופו של דבר מבינים שהטווח למעשה חשוב יותר, מאשר מרוצי הרמזורים..

אינני חושב שצריך להאשים את היבואן, כאשר הרכב חרא. [סליחה על הביטוי].

יש להאשים אותו כאשר אינו מטפל ברכב כמו שצריך.

ולא חסרות דוגמאות כאן. יש את לובינסקי עם הצרות שלהם, כנ"ל "דלק" עם פורד לשעבר, צימפיון ? יש עוד הרבה. 

כל אלו נכשלו במתן שירות, בהתחלה ניסו למרוח, אבל אח"כ עם הצטברות תלונות ותביעות, נכנעו.

[אגב, BYD בישראל לא שייכים לקבוצת צימפיון ? סטינו קצת מהנושא..].

במקרים הללו יצאנו מנקודת הנחה, שהרכבים הללו הם בעלי מחלות ילדות, ולא מטופלים. או מורחים את הלקוחות. ולרוע מזלם ייבאו רכבים כאלה. אין מה לעשות.

מצד שני, יש כאן גם שאלה הפוכה. מה ייקרה עם יבואן בעל שם גרוע מייבא רכב עם מוניטין מצויין? גם לא היית קונה ממנו ?

נחזור לרגע לנושא שפתחתי. מעוניין להתקדם שם, וקיבלתי מחיר טוב עליו. 

רק לא הייתי רוצה להיות סוג של שפן ניסיונות .

יש מישהו שהרכב היה ברשותו כמה ימים? או נסע כמה מאות ק"ם עליו?

בוודאי שראיתי את הרכב אחרת לא הייתי כותב את הדברים האלו. אני לא מבין איזה נוק אאוט הוא נותן מבחינת הנדסת אנוש , בסך הכל יש בו מסך ארוך סטנדרטי כמו שיש היום בכל יונדאי, קיה או אפילו צרי בנזין 

ההבדל היחיד בינו לבין רכב כמו גילי מבחינת המסך זה הגודל והעיצוב.

וכן, למרות שאתה צודק בזה שלחיצות גומרות את הסוללה זה לא משנה את העובדה שבמחיר כזה הוא נחות. המתחרות מגיעות עם 204 כוח סוס והוא מגיע גם עם הנעה קדמית שהיא פחות טובה לדעתי מאחורית, אתה משלם 155 אלף ולא תרצה את הכי טוב שיש להציע גם אם לא תנצל ? אז לפי החשיבה הזאת למה לא לקנות פיגו 2008 חשמלית משומשת כי היא עושה את העבודה ?

מעוניין להתקדם אז תתקדם ותקנה אנחנו לא עוצרים אותך אלא רק רוצים בטובתך

אחרי הקנייה בבקשה תפתח שרשור ובו תעדכן אותנו מה קורה עם הירידת ערך והאמינות כי כרגע זה לא ברור בכלל ועלו על הכביש מעטות מאוד מכדי לדעת אם הרכב טוב או לא בטווח הארוך

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

ואם כבר העלו כאן 2008 חשמלית, אם אתה רוצה אחת, אבא של חברה טובה מאוד שלי מוכר אחת (יושבת אצלו בחניה כבר חודשיים מאז שהוא קיבל את האנייק) מכיר את הרכב מיומו הראשון,
רק אדם מבוגר נהג עליה....

פורסם
לפני שעה, nissan1211 כתב:

מעוניין להתקדם אז תתקדם ותקנה אנחנו לא עוצרים אותך אלא רק רוצים בטובתך

אחרי הקנייה בבקשה תפתח שרשור ובו תעדכן אותנו מה קורה עם הירידת ערך והאמינות כי כרגע זה לא ברור בכלל ועלו על הכביש מעטות מאוד מכדי לדעת אם הרכב טוב או לא בטווח הארוך

תודה באמת על הדאגה. לא בציניות .

אף אחד לא אמר שאני אשלם 155000. אני גם לא ארוץ מחר כדי לעשות העברה..

לגבי ירידת ערך, אף אחד עדיין אינו יכול לנבא את עתיד .

מי היה מאמין שהמדינה מוצפת ברכבים סיניים, כאשר רק לפני מעט זמן , אף אחד לא רצה לגעת בהם ?[כולל בנזין].

פורסם (נערך)

אם כבר סיני ועוד יצרן שלא מכר כל כך הרבה בארץ הייתי דואג גם שיהיה לו מבחן ריסוק נורמלי ומכניס את זה לרשימת הדברים החשובים (מעבר לטווח אבזור וכו) בעד ונגד עם יצרנים יותר מוכרים BYD גילי וכו 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

טרם נהגתי ברכב, ואני מקווה שיתואם בהקדם. 

עם זאת, חבר שאני מעריך את דעתו נהג ברכב והיה מסוייג. 

מציע לך לעשות נסיעת מבחן, לחוש את איכות החומרים, נוחות נהיגה, ממשקי הרכב השונים, ואז להחליט אם מתאים לך. 

ללא נסיעת מבחן - אל תיקח את הרכב. (כל רכב)

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 16 שעות, yossiaviel כתב:

לא ישבתי, יעזור אם תכתוב איזה יתרון פונקציונאליות יש בין השתיים. תא המטען דומה בגודל ל MG, והלימו יותר מרווחת בתא הנוסעים. אבל איזה פונקציונליות היא מוסיפה?  מול האטו אני מנחש שכבר אין בכלל יתרון.

לגבי הנדסת אנוש. כל עוד שלא מדובר על איזה משהו קריטי, לרוב, זה מסוג הדברים שיפריעו פחות ,אם בכלל, לאחר תקופת הסתגלות, אבל התנהגות כביש גרועה תפגע בבטיחות בכל סיבוב שתגיע אליו במהירות הלא נכונה, אם מבחירה ואם מטעות נהיגה,  וכל תמרון חירום יהיה מפחיד כפליים, וביצועים נחותים יפגעו בבטיחות בכל נסיון השתלבות או עקיפה. בזה היתרון של ה MG ,אני מניח. גם בהנתן ואתה לא נוסע כל יום לאילת, אתה יכול ללחוץ כמה שבא לך, אין שום חשיבות לטווח כשכל יום חוזרים לעמדת טעינה.

למרות שהיו הרבה בעיות להרבה יבואנים, עדיין יש פערים ביחס ובעיקר בגודל נטילת האחריות ובעיקר בסטנדטים(יותר נכון חוסרם) שהיבואן מוכן שיהיו במוסכים המורשים שלו.

"דלק" כדוגמה כשהתחילו התקלות נתנה שרות מצויין(מתוך הכרות), רק יותר מאוחר כשהבינה שאין שום גיבוי מפורד העולמית היא זרקה את הרוכשים מתחת לגלגלים וזו לא הייתה בעיה רק של דלק ,כי עם לדילרים של פורד בעולם. באופן כללי "דלק" מנותני השירות היותר טובים מנסיוני.

אגב, BYD בישראל לא שייכים לקבוצת צימפיון ?

אני חושב ששלמה. אני כן יודע שהשירות עכשיו ב BYD הוא מתחת לכל ביקורת(שני חברים בעלי BYD) , אבל להגנתם יש לומר שזה מערך שירות מתפתח שפתאום נחתו עליהם אלפי רכבים בחודשים ספורים עם כנראה כמה בעיות ילדות.

מה ייקרה עם יבואן בעל שם גרוע מייבא רכב עם מוניטין מצויין? גם לא היית קונה ממנו ?

באופן עקרוני, ינסה להמנע לקנות מיבואן כזה עד כמה שניתן. אם הרכב שהוא מביא בעל מחיר ותמורה עדיפה במיוחד הייתי קונה ממנו, אבל עדיין הייתי מנסה לעשות הכל לרכוש רכב אחר מיבואן שאני יותר סומך עליו.

למרות כל מה שכתבתי, אם נהגת ואהבת זה הכי חשוב. שום דעה של אדם אחר לא חשובה יותר מדעתך בבחירת רכב. אם מצאת עבורך יתרונות ברורים ללימו על המתחרים, לך על זה ואם קבלת הנחה יפה, עוד יותר טוב. לגבי נסיון, אני מנחש שכבר הבנת שאין. הרכב הגיע לא מזמן ולא ממש נמכר בכמויות (אולי למקורבים), לא בארץ ולא בעולם.

פורסם

קבעתי עם הסוכן היום, ביום שלישי הקרוב בבאר-שבע.

אבדוק את הרכב, מערכותיו, בעיקר את המזגן, שהוא נושא חשוב מאוד כאן אצלי באילת, ואקפוץ גם לעוד סוכנויות שם.

הסוכן גם דאג להגיד לי ש-ה"לימו" מיועדת בעיקר כרכב מונית, השכרה, או "רכב שנועד לעבוד קשה" ו"זה למעשה מצביע על אמינות". [לדבריו].

פורסם

יוסי, שאלה פרקטית: היכן אתה מקבל שירות לרכב? האם זה לא שיקול משמעותי לתושב אילת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, yossiaviel כתב:

הסוכן גם דאג להגיד לי ש-ה"לימו" מיועדת בעיקר כרכב מונית, השכרה, או "רכב שנועד לעבוד קשה" ו"זה למעשה מצביע על אמינות". [לדבריו].

הסוכן יגיד לך שזה הרכב שנבחר להוביל את הנהלת נאס"א או את זוכי פרס נובל לבנק בדרך לאסוף את כספי הזכייה, אם זה יעזור לו להשחיל עוד מכירה. 

אגב, זה כמובן קשקוש כי בהשקה שלו, בה השתתפתי לא נאמרה מילה על ענייני מוניות. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

הסוכן יגיד לך שזה הרכב שנבחר להוביל את הנהלת נאס"א או את זוכי פרס נובל לבנק בדרך לאסוף את כספי הזכייה, אם זה יעזור לו להשחיל עוד מכירה. 

אגב, זה כמובן קשקוש כי בהשקה שלו, בה השתתפתי לא נאמרה מילה על ענייני מוניות. 

משעשע אותי שזה קורה ממש כמעט בכל אולם תצוגה. ראיתי את האופל קורסה לא מזמן והסוכן ישר התחיל להגיד שרכב גרמני אירופאי הוא לא ברמה של היפניות ועוד כל מיני דברים לא מדויקים כדי למכור

• תוכן חדש...