Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EVEASY LIMO . עד כמה העסקה כדאית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מוניות\רכב שיתופי או השכרה, הוא דאג לשלוח לי מאמרים מחו"ל .

את הטריקים השיווקיים של המוכרנים אני מכיר. אני ממש לא מתרגש ולא נופל במלכודות הללו...

רק שיתפתי כאן חלק מהדברים שהוא הספיק לפלוט.

אני מתכנן לבקר גם באולם של לובינסקי, לגבי ה-MG. 

נראה מה יהיה...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נכון. בחו"ל ה eveasy 'נמכר' במודל שיתופי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 11 שעות, yossiaviel כתב:

לגבי מוניות\רכב שיתופי או השכרה, הוא דאג לשלוח לי מאמרים מחו"ל .

את הטריקים השיווקיים של המוכרנים אני מכיר. אני ממש לא מתרגש ולא נופל במלכודות הללו...

רק שיתפתי כאן חלק מהדברים שהוא הספיק לפלוט.

אני מתכנן לבקר גם באולם של לובינסקי, לגבי ה-MG. 

נראה מה יהיה...

הכי חשוב שתהנה בתהליך, קניית רכב באולם היא גם חוויה, הולכים באיזי, בודקים את הפרטים הקטנים וכו. בהצלחה בmg ותעדכן

פורסם
בתאריך 12.7.2023 בשעה 22:22, CarloAbarth כתב:

אם כבר סיני ועוד יצרן שלא מכר כל כך הרבה בארץ הייתי דואג גם שיהיה לו מבחן ריסוק נורמלי ומכניס את זה לרשימת הדברים החשובים (מעבר לטווח אבזור וכו) בעד ונגד עם יצרנים יותר מוכרים BYD גילי וכו 

4 כוכבי ריסוק ביורו n קאפ

https://www.euroncap.com/en/results/mobilize/limo/47198

לעומת זאת הג'ילי שציינת לא עברה מבחן ריסוק אירופאי כלל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הגילי וה-BYD ירדו מהפרק .

הגילי בנויה על נוסחת "רכב בנזין לשעבר" , 

ה-BYD אמורה להיות בסדר. אבל אחרי דפדוף של עשרות פוסטים בפייס", הורידו אותי ממנה.

כאמור אבדוק את ה-MG ואת ה-LIMO.

ואם לא יהיה ברירה, אשאר עם ה-ASX שלי .

היא מעולם לא התלוננה, או הציקה לי במשהו..

פורסם

הג'ילי היא אכן דגם בנזין מוסב.

אבל היא סיפור מיוחד, הרכב לא נמכר באירופה כלל ולכן אין לו תוצאות מבחני ריסוק.

יבואן טויוטה השקיע את הכסף כדי שהרכב יעבור תקינה אירופאית ולא יהיה מוגבל ל-400 יחידות.

נראה שכרגע זה משתלם לו, לאור העובדה שהוא הולך לייבא גם את מותג זיקר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מבחינתך, כרוכש פרטי, הבעיה היא שאין לך מושג אם זה דגם חד פעמי או שיש עתיד למותג הזה, שכאמור בכלל מיועד רק עבור שירותי תחבורה, מוניות וליסינג. זה לא מסוג הרכבים שאתה יכול לרכוש בלב שלם ולדעת שיש לך בית שאתה יכול לסמוך עליו. 

פורסם
לפני 6 שעות, yossiaviel כתב:

הגילי וה-BYD ירדו מהפרק .

כאמור אבדוק את ה-MG ואת ה-LIMO.

ג'ילי ו BYD לא אבל eveasy כן? 

בחיי שלפעמים אני לא מבין אנשים.

ג'ילי קונצרן ענק, איכותי, עם טונות של ידע, הבעלים של וולוו, זיקר, פולסטאר, סמארט ועוד. 

BYD הוא לדעתי היצרן היחיד ממנו טסלה באמת חוששת. 

את שני אלה פסלת רק כדי לבחון את ה EVeasy? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

http://facebook.com/groups/371920078351661

[פוסט של BENI MALER]

יותר מדי פוסטים בסגנון הזה, או עם חוסר ידע בתפעול\תקלות, ללא פתרון, או מענה.

BYD ,בניגוד לכמה כאן שתומכים בקניית הרכב, אני מסתייג מזה. 

כמו שאמרתי, אבדוק את ה-MG ואת ה- LIMO ואקח זמן לקבל החלטה . 

אינני מצפה שהרכבים הללו יציגו אמינות מוחלטת, כמו ברכב שיש לי כרגע.

מצד שני גם אין לי את הזמן הזה לבזבז, או את העצבים להילחם עם יבואן\מוסך זה או אחר לגבי תקינות הרכבים הללו. במיוחד אחרי שנפרדת מ-150000 שקל. לא שווה לי כל החיסכון הזה בדלק, אם הרכב יבלה יותר זמן במוסכים או בעמדות טעינה, ולא בנסיעות .

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

ה-eveasy  זה אשכרה ההגדרה של חתול בשק. אף אחד לא יודע עליו כלום ואפילו בגוגל מלבד ביקורות חובבים מאוד שטחיות, אתה לא מוצא על הרכב הזה שום ביקורת. כלום. גם לא בשאר השמות הגנריים שיש לו. 

אתה לא רואה עליו שום תלונות כי אין מי שיתלונן. הוא לא נמכר בכלל. ובלי קשר בשוק כמו ישראל, שיש משמעות מאוד גדולה גם למכירה העתידית של הרכב, הייתי מאוד מאוד נזהר. שלא תתיקע עם רכב שנמכר במספרים דו ספרתיים שהיחידים שיקנו ממך אותו בעתיד זה מגרשים ב-60 אחוז מהמחירון. 

פורסם
בתאריך 12.7.2023 בשעה 22:25, outnex כתב:

ב130 זה היה יכול להיות דיל

בעוד מספר חודשים זה יגיע לשם דרך מסלולי יד 2 0ק"מ , קרסו כדרכם לא מסוגלים לקרוא את השוק ומצבו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תורם את השקל שלי..

חבר רכש eveasy לפני חודשיים, כבר בשבוע הראשון הרכב נתקע באמצע נסיעה ללא יכולת לזוז. בפעם הראשונה נגרר למורשה וחזר יום למחרת בטענה שאין תקלה, בפעם השנייה זה כבר הפך להיות סיכון של ממש. אושפז קרוב לעשרה ימים + רכב חילופי.

לא יודע מה הייתה התקלה, אך ממה שהבנתי במוסך עבדו על בסיס ניחושים.

אז בהמשך למה שכתבו לפני - אני לא בא להגיד שהרכב רע.. אבל תצפה שמי שרוכש עכשיו יהיה אשכרה עכבר ניסוי..

ואת זה אי אפשר להגיד על ג'ילי או BYD. 

מקווה שעזרתי.

• מעניין 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

טוב. אז הייתי, ראיתי, ויש תגובות.

קודם כל ה-LIMO. רכב גדול, נוח, מאובזר היטב.

הכל משדר שם יוקרה. הרבה דמוי קרבון, מושבי עור, מסך אחד שלם, עם אייקונים גדולים, ציפוי בסוג של מתכת לכפתורי החלנות, ועוד גמיקים שרואים ברכבים יקרים יותר. המזגן עובד מצויין עם פתחים מאחור .כך גם איכות הסאונד, וההרכבה הכללית של הרכב.

בקונסולה יש תא קרור, ותפעול המזגן פשוט מאוד באמצעות 2 חוגות וכפתורים. אין התעסקות במסך לצורך זה. הרכב מצויד בצמיגי MICHELIN.

מחוץ לאולם עמד אדם לא צעיר, ליד רכב כזה בדיוק. שאלתי אותו עם הוא מרוצה.

מאותו רגע הכל התהפך . הוא סיפר לי, והראה לי שהרכב שלו נעצר פעם אחת. ולמה ? כי לטענתו יש בעיה שם עם הטעינה או הסוללה.  מדי פעם לא מגיע ל100%, ונעצר ב-75 - 80 %. ולא עזרו כל החפירות בהגדרות. ולפעמים מסרב להיטען כלל. בפעם ההיא שהוא נתקע ,זה היה בשיפוע מתון, עם 12% סוללה, והאחוזים ירדו תוך שניות ל-0 %. 

גם בנסיעה מהירה מעל 105-110 קמ"ש, הרכב מאבד "אוויר" לטענתו.

אחר כך עברתי לסוכנות לובינסקי. MG.

מה אני אגיד לכם? 

הרכב שלהם נראה אומנם בעיצוב צעקני, עתידני[ספורטיבי?], אבל קטן יותר בהרבה .

במעבר מה-LIMO , ל-MG אתה מרגיש שכאילו חסכו אליך מכל כיוון אפשרי.

בפנים ניכרת השקעה מינימלית בפרטים. המסך מגיב לאט, ודורש לחיצה הגונה על האייקונים. התפריטים קטנים, והפעלת המזגן דורשת זמן הסתגלות. המזגן טוב, אבל מחץ לרכב המאוורר שלו מרעיש. חזק מדי אפילו. 

לאחר העברה ל-D או -R, הרכב "ממתין" כ-2 שניות לפני שהוא מחליט לזוז. 

איכות החומרים סבירה, ולא יותר. הדלת תא המטען, החשמלית סירבה להיסגר מעצמה, ו"עזרתי" לה עם קצת כוח.

מפתחי מזגן מאחור אפשר לשכוח. גם מתאורה בתא נוסעים, כנ"ל מידיות אחיזה, "קונסולה" אחורית עם מחזיקי כוסות, וגם ממגב בחלון האחורי.

מה שכן, הרכב צובר הרבה נקודות בסעיף הנסיעה\נהיגה. יש לו המון כוח, אפילו מפרפר עד 30 קמ"ש אם אתה לא עדין בדוושה. המושב נוח, [ב-LIMO הרבה יותר], והרכב מגהץ שברי אספלט וכביש משובש, בקלות. ההיגוי די מדויק, וקשה מאוד לאבד אחיזה .

לבסוף חזרתי לאילת די מבולבל. 

אחכה עם זה עד סוף השנה. לפני עליית המיסים.

ייתכן שעד אז יגיעו לכאן עוד רכבים חשמליים, אמינים, ובמחירים שפויים יותר.

IMG-20230706-WA0009.jpg

IMG-20230706-WA0006.jpg

פורסם
בתאריך 18.7.2023 בשעה 16:30, LEGACY 1.8 כתב:

ואת זה אי אפשר להגיד על ג'ילי או BYD. 

מקווה שעזרתי.

נראה שכן אפשר להגיד את זה על ג'ילי, לפחות לפי הפוסט הבא והתופעות שם:

פורסם
לפני 6 שעות, yossiaviel כתב:

הכל משדר שם יוקרה. הרבה דמוי קרבון

אשמח להסבר. איך "דמוי קרבון" משדר יוקרה?

ניחא "דמוי עור" שמרגיש ומתנהג כמו עור. או לפחות מנסה.

אבל דמוי קרבון זה ההיפך מיוקרה. זה כמו דופן פלסטיק עם גימור דמוי תפרים. זה משדר בדיוק הפוך מיוקרה.

שואל רק על זה, לא לעניין הרושם הכללי של הרכב שאולי באמת משדר יוקרה. אני לא מכיר 

• תוכן חדש...